אז ככה... אני רוצה לכתוב פיק על אינויאשה. אתם צריכים לכתוב את השיפים\סלאשים האהובים ביותר.
N No Y a6 New member 5/6/05 #1 אז ככה... אני רוצה לכתוב פיק על אינויאשה. אתם צריכים לכתוב את השיפים\סלאשים האהובים ביותר.
B Bakura New member 5/6/05 #3 אינויאשה סשומרו. נאראקו קוהאקו. אינויאשה קוגה ומהסטרייטים, מירוקו וסאנגו. :X
מ מלפפון ים 1 New member 5/6/05 #4 הו,../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif אני שולחת לך במסרים את הכתובת של המסנ שלי. [בהנחה שיש לך כזה]
הו,../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif אני שולחת לך במסרים את הכתובת של המסנ שלי. [בהנחה שיש לך כזה]
א אווה15 New member 5/6/05 #5 אינויאשה/ סאנגו! *מסמיקה* מישהו צריך לאחד את הבישי העקשן והאדיש עם הבחורה שבקושי מפגינה רגשות ויודעת לכסח תחת... לא? נו, ולפי הקאנון- מירוקו סאנגו... פשוט טיפה נמאס מקגו/אינו...
אינויאשה/ סאנגו! *מסמיקה* מישהו צריך לאחד את הבישי העקשן והאדיש עם הבחורה שבקושי מפגינה רגשות ויודעת לכסח תחת... לא? נו, ולפי הקאנון- מירוקו סאנגו... פשוט טיפה נמאס מקגו/אינו...
L L 0 L New member 5/6/05 #7 ניצלוש שאלה לא ראיתי את הפרק של יום חמישי וחלק של שישי אז מישהו יכול להגיד לי איפה רין?
ל לי Li New member 5/6/05 #8 סשומארו אמר לה להשאר ביחד עם החיה הדו ראשית והירוקה שלו ^^" ויצא רק עם ג'אקן אחרי החתולים.
ל לי Li New member 5/6/05 #9 סאנגו/מירוקו סאנגו/אינויאשה מירוקו/אינויאשה קוגה/אינויאשה סשומארו/אני *שורקת במימות*
מ מלפפון ים 1 New member 6/6/05 #24 אומנות השרשור.../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif לקרוא ולהפנים.
M MeAvosh2005 New member 6/6/05 #26 תחחחח.. לכל מקום את דוחפת את התמונה הזאת הא? אה...והכנתי מש'ו מתוך שיעמום טוטאלי...