אז ככה..

0mroosh

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

תהנה המון. ומסכים לגבי האופטימיות, הכל תלוי בצורת ההסתכלות.

../images/Emo26.gif

אביתר בנאי-אלבום עם עצב עמוק ביותר! יש שם שירים קשים מאוד ואישיים,מעיד על פצעים פתוחים ועמוקים-מתאים לי כשאני בדיכאון. שיר טיול-אלבום מצויין,מתאים בכל מצב. עומד על נייר-אלבום עם שקט נפשי מאוד גדול אבל הוא איננו מתעלם מצרות החיים ומהכאב שנמצא בכולנו באופן טבעי ( בחלקנו יותר מדיי),מתאים לי בתקופות ביינים של מצביי הרוח.

evib

New member
טוב אז ככה...

האלבום הראשון- כולם ציינו שהוא מתאים למצב של עצב עמוק ואצלי זה לא ממש ככה... אני שומעת אותו בעיקר כשאני ממש ממש כועסת... הוא מצליח להרגיע אותי מאוד ברגעים כאלה כשאני עצבנית על כל העולם וצריכה להתנתק... "אקדח קטן מהכיס נוציא ונדרוך", "תיכף אני ארצה שתלכו מפה..." שיר טיול- מתאים לי כשאני צריכה להתפרק... וזה נשמע מגוחך אבל הוא עושה לי טוב בעיקר כשאני צריכה שקט אחרי יום ארוך ומייגע... "חבל שלשקט אין קהל..." עומד על נייר- אני חושבת שזה עדיין מוקדם לסווג אותו למצב רוח, אני עדיין בשלב שאני שומעת אותו כל הזמן כבר 3 חודשים וקצת.. אבל אני חושבת שהוא מתאים מאוד ברגעים אופטימיים שמגיעים אחרי ההתפרקות של התקופה הקשה... הוא נותן לי את הרושם של משהו שמראה בצורה הכי טובה שאפשר [כמו שרק אביתר יודע לעשות] את האור שבקצה המנהרה "וכשהלב נשבר, זורח אור גדול", את היציאה ממצב קשה... "כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם" בקיצור, נראה לי שאביתר מתאים בכל תקופה ולכל מצב רוח... לילה טוב לכולם ושבוע נפלא...

אפשר גם? ../images/Emo13.gif

אביתר בנאי- שאני צריכה שקט, שאין אף אחד בבית. נראה לי שהדיסק מתאים לכל מצב, יש בו כעס, שמחה, עצב... בכלל, זה אחד האלבומים שאני הכי אוהבת, ואולי הכי "חרוש" במשפחה שלי (אם אני לא טועה לכל אחד מהאחים שלי יש אותו). שיר טיול- שאני רוצה לברוח, לא לחשוב על כלום, הדיסק הזה מצליח לעשות את זה מצויין. עומד על נייר- בנסיעות ובעיקר בבוקר, אין כמו לקום בבוקר ולשמוע את טיפה של אור

ח ל ו ן

New member
אחלה טופיק

ראשון- כמעט בכל מצב של התפרצות רגשית שני- בלבול שלישי- באמצע כזה... באוטו/בוס

למעלה