אז ככה..

Impulser

New member
אז ככה..

למרות שאני לא כל כך פעיל כאן (עבודה אתם יודעים
) אני קורא פה די בקביעות. עכשיו רציתי להעלות דיון קטן לדעת מה אנשים חושבים על האלבומים של אביתר. רגע רגע, לא להתנפל. אני לא מדבר על השירים הצפציפים בתוך האלבומים אלה על ההרגשה וההתאמה של כל אלבום לרגש/מצב שלכם. סיבכתי אותכם?
אני אסביר בדוגמא עליי... האלבום הראשון: מתאים לי אישית לשמוע כשאני ממש עצוב לדוגמא אחרי פרידה ממישהי או חוסר של אדם חשוב בחיי. האלבום השני: כשבא לי להתפרק ולהיסחף המחשבות שלי. האלבום השלישי: כשאני בחברת אנשים שאני אוהב/כשאני בדרכים. אז זהו לגבי, מקווה שהוונתם את הכוונה שלי ואתם מוזמנים להעלות את הדעות שלכם. תמיד נחמד לדעת מה אחרים חושבים

נחמד../images/Emo9.gif

אביתר בנאי-ממש עצוב. שיר טיול-מיואש ועצוב. עומד על נייר-אנשים שאני אוהב(גנבתי לך בערך:X)

A N I g M A

New member
זה רעיון יפה../images/Emo9.gif

שיאללה אממ.. אני צריכה לחשוב על זה
בעצם, אני די מסכימה עם הדוגמא שנתת עליך. האלבום הראשון יש בו הרבה מן המלנכוליה, ויש בו נושאים קשים כאלה. שירים עצובים, שירים שגורמים לך להתמודד עם מצב מסוים. השני זה אחד הגאוניים שיש בארץ - או בעולם. וזה משהו כזה.. אולי לחשוב איך הוא הגיע ליצירה כזאת. והשלישי.. שירי דרך. אמצע הדרך, אם לדייק

0mroosh

New member
מסכים על שיר טיול.

הוא לדעתי הדיסק שהכי מייצג את אביתר מבחינת כישרון מוזיקלי-אומנותי. הדיסק הישראלי הכי טוב שיצא אי פעם.

GORAL77

New member
לדעתי זה הדיסק הכי טוב שיצא,לא

רק בארץ,אלא בכלל בעולם,בכל בעולם,בכל רחבי הגלובוס. גם מחוץ לכדור,בכל רחבי הגלקסיה,באטמוספירה. גם הכי טוב בכל הזמנים,בכל ההסטוריה של המוזיקה העולמית.עדיף אפילו על היצירות של בטהובן,מוצרט,ובאך. דיסק שחייבים להשמיע בכל מקום,בכל אירוע,בכל מסיבת טראנס,מסיבת כיתה,או מסיבת גן.אין ספק,שלצד התנ"ך זאת היצירה הגדולה ביותר בהסטוריה של האנושות.ואת כל זה אני אומר,בלי ששמעתי אפילו צליל אחד מהפלא השמיני, הדיסק השני של אביתר בנאי, שיר טיול!

Impulser

New member
../images/Emo45.gif באמת אלבום גאוני

וניצלו"ש קטן בנושא שיר טיול. למה בראשית זה השיר היחידי באלבום שאינו אלקטרוני? כלומר למה הוא דווקא שם אותו באלבום הזה? למרות שזה שיר בין האהובים עלי.

evib

New member
"שיסתכלו עלי, רק עלי" [מאיר בנאי]

גם עלי הוא אחד האהובים באלבום.. אני חושבת שהוא דווקא ממש מתאים שם... הוא לא נשמע כאילו הוא לא קשור או משהו... וכנראה שאביתר חשב כמוני בזמנו ולכן שם אותו שם... לא? חוץ מזה אביתר מעולם לא הגדיר את האלבום הזה כ"אלקטרוני" זה אנחנו שמכורים להגדרות... הוא עצמו לא התחייב לכלום... [נ.ב: אל תשאלו אותי למה שמתי את מאיר, השיר הזה קפץ לי כשקראתי את ההודעה אבל בגלל שאני מכורה לחלוטין גם למאיר וגם לאביתר יכול מאוד להיות שזו רק אני...]

0mroosh

New member
אז ככה:

אביתר בנאי בכל מצב רוח,כשאני שמח, כשאני עצוב, כשטוב לי,כשרע לי [שזה אותו דבר כמו שמח ועצוב..
]. אם אני שמח, אז אביתר הראשון יעשה לי כיף, כמה שזה נשמע הזוי,אבל כן. שיר טיול, גאוני ותאווה לאוזניים, בכל רגע ושוב בכל מצב רוח. השלישי, הוא מין שילוב של הקיצוניות של הראשון והשני והוא מתמתן, ככה על האמצע ואז הוא משלב גם מלנכוליות וגם אופטימיות שכזו [אם לא בטקסט, אז בלחנים]. וואי, אני לא יודע אם הבנתי את עצמי. זה הולך ככה, המצב רוח שלי משפיע לי על הדרך שבה אביתר בנאי ישמע לי. אם אני מדוכא, אז כל שיר שלו יגרום לי לתחושה מלנכולית קשה,אם אני שמח, אז אי ינענע ת'עכזו לצלילי תאטרון רוסי וכו'. *לילה מקסים כולם*

NAstyBOY1

New member
../images/Emo45.gif

מסכים מאוד, את האלבום "אביתר בנאי" אני יכול לשמוע בכל מצברוח, האלבום הזה יכול להתאים את עצמו אליי בכל מצברוח שאני אהיה. ושיר טיול
גם בכל מצב.

just almog

New member
הממ..

אני מדברת על הדיסק הראשון כי הוא היחידי שיש לי. הוא מתחלק אצלי לשניים. אני ממש מתחברת לכולו אבל יש חלק אחד שכאילו מדבר על המצב שלי. רוב השיר "אבות ובנים" כאילו דיבר עלי. וגם ב"יש לי סיכוי" ועוד המון. מצד אחד אני מרגישה שיש לי סיכוי להינצל מהדיכאון והכול,מצד שני אני רוצה שיעזבו אותי ויתנו לי ליפול. החלק השני הוא כאילו מה אני חושבת על אנשים אחרים ["תאטרון רוסי" למשל]. או איך שאני מסתכלת על יחסים ["שמתי לי פודרה"] וכו'. סיבכתי ואני כמעט טוחה שלא יבינו אותי \:

Impulser

New member
דווקא די הבנתי אותך...

למרות שאני אישית לא מרגיש שאבות ובנים מדבר עליי ואני ממש מצטער שהוא מדבר עלייך (לפי טענתך). אבל תמיד שיש רגש מסויים אז גורמים לשירים להיות יותר מיוחסים לעצמך. לדעתי כדי לצאת מהמצב הדי מלכולני שלך, אוצי רוצי (
) לחנות הדיסקים הקרובה תקני את האלבום השלישי ותשמעי את שיר מספר 8.

just almog

New member
הממ

הוא מדבר עלי רק שאני ממש עצובה אז זה לא ממש דוגמא טובה. והממ,החלטתי לקנות את הדיסבקים לפי הסדר אז אני עוד מעט אקנה את הדיסק השני P:

InfeCtedShesek

New member
אוי, סבבה.

את "אביתר בנאי", שהוא נורא נורא נורא מלנכולי ברובו, אני שומעת בעיקר כשאני לבד. אני חושבת שזה תמיד משקף את מה שאני חושבת ומרגישה ואני מאוווווווווד מתחברת אליו. "שיר טיול" הוא יותר בתור מוזיקת רקע (לא להתנפל). אל המילים אני פחות מתחברת רוב הזמן, אבל המוזיקה מדהימה וגאונית ותמיד כיף לשמוע אותו. "עומד על נייר" הוא האופטימי מהשלושה, לפי איך שאני רואה את זה. אותו אני שומעת במצב רוח יותר טוב בד"כ.

Impulser

New member
../images/Emo2.gif שגיאות כתיב???

* להיסחף עם המחשבות. * שהבנתם.

LEO4MAN

New member
אצלי אישית

האלבום הראשון משדר המון עצב אבל מצד שני אופטימיות. נאי אוהב לשמוע את האלבום כדי להירגע! יש מאין קצב שיכול להסדיר את המחשבות. ד"א שמי לאו פורמן ואני כתבתי פה פעם אבל אני לא חושב שמישהו זוכר

A N I g M A

New member
המ אני לא זוכרת, אבל תראה

יש דרך לשרשר. הבט בתמונה המצורפת.

למעלה