אז ככה...

• פותח הנושא softy
  • פורסם בתאריך

softy

New member
אז ככה...

היום בבוקר התעוררתי, נסעתי לטבריה התעכבתי שם חצי שעה, וחזרתי לתל אביב, סידרתי כמה סידורים בתל אביב, ונסעתי לנתניה. שתיתי שם קפה הפוך בתחנת דלק הזויה עם מישהו הזוי, וחזרתי שוב לתל אביב כדי לפטר מישהו, אחר כך נסעתי לבני ברק כדי לראיין מישהו אחר. ולמה אני מספר לכם את כל זה? רק כדי שתדעו שאני מ`זה במצב רוח קרבי... האנדרנלין משתולל אצלי בגוף ומחפש לו מטרה נייחת או ניידת כדי להכנס בה. על כן ראו הוזהרתם מראש... או שמישהו יתפוס אותי... או שמשהי תשים עלי אזיקים... או שאני לא יודע מה.... סופטי מחפש קורבן תמים... או עז סוררת... מה שיבוא קודם.

יאאא תן קצת להנות

תתחיל להכות אחר כך אולי תרצה לקשור? או אולי להקשר? רק תחליט אולי רק להביט? מיכאללה זקוקה לאדרנלין של מישהו אחר

softy

New member
יש לך מטף גדול בבית?

כי האש בוערת בעצמותי לא אשקוט עד שתגידי די מרגיש כאילו תקעו לי פלפל באחורי ובחזית מתפוצצות להם מכנסי... סופטי צנצנת סחוג חשודה.

מטף לו היה לי....

איתך בבית לא זקוקה למטף כי לעולם לא ארצה לכבות את הלהט דווקא אוהבת את זה חריף כי אחר כך השמפנייה טעימה פי מאה מיכאללה מוציאה מהמקרר

softy

New member
בלי מטף...

ישארו לך סימני חריכה על סדין הסטן החלק שיש לך בחדר השינה, עד כמה שאני זוכר, לא חראם??? סופטי תפעילי את המזגן על מקסימום.

מזמן רציתי למחוק את הקעקוע

מאז שאמרת שאתה לא אוהב פרפרים על הטוסיק. באש ובמים בחול ובבוץ רק בגופך אחפוץ אל תדאג לסדינים דאג רק לפעם החמישית מיכאללה סופרת מחדש, כרגיל

softy

New member
אני ???

אני מאוד אוהב לראות פרפרים על הטוסיק, כי אם ראיתי את הפרפר סימן שראיתי את הטוסיק. סופטי לוגי.

אבו-דני

New member
אבו גילה את סוד החיים

הלך האבו לגדל לו פילפלים דבר ראשון יען כי גילה את סודה הקסום של המורה ללשון שכל מאודה רצתה רק בצורה חריפה את האיש שכל כך רוצה את היפה שלכם האבו....שמגלה כל יום מה אפשר לעשות בלשון

שרון-ב-

New member
מצב רוח קרבי ??

תתחיל לנקות את הבית או שתבוא לקחת אותי לרקוד מבטיחה לך להרגע תוך שעתיים מקסימום תתעלף שרון, לא מבינה למה תמיד מציעים לך סקס

softy

New member
אחותי...שרון...

תוך שעתיים מקסימום אולי נגמור באורגזמה מוחית, כלומר את תגמרי ואני אהיה גמור. רק ספונג`ה סידורים וקניות חסר לי היום כדי שאוכל למות על משכבי עם שלום. סופטי מיכאללה יש לך עוד גזר אחד אולי?

שרון-ב-

New member
אמנון ותמר ?

אלק אחותך. לא חשוב על מה אגמור לך, העיקר אגמור לך ועליך ואז תגיע לעולם שכולו טוב שרון - תלמד אותך מה זה לגמור באמת !

softy

New member
לגמור באמת???

חשבתי שתחום הזיופים שייך לכן בנות החיל, שמעמידות לנו את האגו בכל פעם מחדש. סופטי גומרים ובורחים.

למעלה