אז ככה..

אז ככה..

לאור העובדה שהפורום התייבש -סופית!- החלטתי להביא קצת דברים חדשים מהפורום השני.. אז ככה, אני אתחיל אני אבחר מישהו והמשישהו הזה יוכל לענות לכל השאלות שלכם.. אתם תשאלו אותו/אותה מה שתרצו עליה לא רק בעניין DA גם עליה עצמו/ה והיא/הוא ת/יענה והיא/הוא לא חייבים לענות לכל שאלה.. וכמובן שהשאלות לא יהיו ממש סוטות וממש ממש פרטיות.. אז ככה אני אתחיל... אני מתחילה והמתראיינת הראשונה תיהיה: ניצןןןןןן (ורק ככה שתראו מי זה החיים שלי זה אחיין שליי!! אוייייי אני חולה על הילד הזהההההההההההההההההה) תראו איזה חמוד הוא

Nitzan122

New member
אני חושבת

שהיא התכונה פשוט לפורום אחר בתפוז לא דווקא של מלאך שחור... המשחק הזה מסתובב בתפוז בזמן האחרון בכמה פורומים

BaR 5

New member
../images/Emo41.gif שאלות לניצן../images/Emo70.gif

או.קיי... עכשיו אלו השאלות העקרוניות: באיזו כיתה את? איפה את גרה? <בלי רחוב, מספר מיקוד ות.ד., כן...> סדרת TV אהובה? דמות TV אהובה? שחקן\ית אהוב\ה? והילדה שאת הכי מסתדרת איתה בפורום? והאחרים מוזמנים לכתוב עוד שאלות <אולי קצת פרטיות אם את מוכנה לחלוק...>

Nitzan122

New member
חחח אני ראשונה?....

דבר ראשון- אושרי- תודה שהזהרת אותי אבל לא משנה חחח... עכשיו השאלות: כיתה ט' אני גרה ברעות מכושפות וכמובן מלאך שחור דמות אהובה?... אוי הרבה... מקס, אלק, פיבי (מכושפות), פייפר (מכושפות), סת' (האו סי) סאמר (האו סי) ג'סיקה אלבה שרונה ואושרי- הם היחידות שאני מדברת איתם באייסי... אממ... מוכנה לחלוק... בינתיים...

BaR 5

New member
רגע אני אשאל אותה עוד קצת כי אני

רוצה להכיר אתכם יותר טוב..
תכונה טובה בך:
תכונה רעה בך:
אובססיה:
אוהבת בבן:
חג:
יום בשבוע:
פורום אהוב: <*אהמ*אהמ*>

Nitzan122

New member
וול....

תכונה טובה בך: אוי קשה להגיד כזה דבר על עצמך... תכונה רעה בך: אממ... אני די פרפקציוניסטית... אובססיה: שאלתי חברה שלי במסנג'ר והיא אומרת שמלאך שחור וכל מה שקשור אליו... (שחקנים וכאלה..) כן כן אני מוזרה... אוהבת בבן: מבחינת אישיות? אממ... שיהיה לו חוש הומור ומעניין... חג: פסח- כל החברות שלי (או לפחות חלק מהן) אומרות שאני מוזרה אבל אני מתה על ליל הסדר, חוץ מזה יש שבועיים חופש מבצפר אז מה רע?... יום בשבוע: אממ... אין ממש.. אם כבר אז חמישי או ראשון פורום אהוב: <*אהמ*אהמ*> חחחח אממ... זה,מכושפות והאו סי

אמממ.. גם לי יש שאלה

קצת דבילית.. אבל שיהיה: מה הדבר הראשון שאת מחפשת אצל בן (מבחינת מראה חיצוני)

Nitzan122

New member
אוי... תאמת

שממש ממש אין לי מושג... אממ... אולי העיניים?...

אין עוד שאלות?

אם יש דברו עכשיו או שלעד נצרו את פיכם "האלה שחושבים שהם כמו בסטים של החתונה" אם אין עוד שאלות אז ניצן תבחרי מתראיין / מתראיינת.... די עזבנו ת'משחק

kerenosha

New member
טוב זה די אני,את וניצן כאן בפורום..

ויש כמה שבאים מדי פעם...

inbula

New member
כן... אני יודעת שאני לא נכנסת הרבה,

אבל זה פשוט שאני לא מספיקה בגלל כל המבחני סוף שנה וההכנות למסיבת סיום... אני מהמארגנים ומהכותבים של התסריט... אז בקושי יש לי זמן לנשום... בכל מקרה אם צריך עזה במשהו תשאירו לי הודעה ואני אשתדל לעזור בהקדם האפשרי!

BaR 5

New member
איך שכחתי אותך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סליחה ענבל... את דווקא נכנסת לכאן הרבה...

למעלה