אז ככה

newKiticat

New member
אז ככה

קיבלתי 2 דיסקים (אחד של לקונה ואחד בלינ גרידן.) וסתם תהיתי בנוגע לדיסק של בלינד גרידאן- Nightfall In Middle Earth. שמעו, לא ראיתי את שר הטבעות עד היום, (ואנחנו בחיפוש אחרי הדי וי די השני- שתי הצריחים), וממש נשאבתי לתוך זה. לא הייתי בטוחה בזה, עד ששמעתי את הפתיח של האלבום... יש קשר בין הספר לאלבום הזה? זה הורג אותי!

McBlack

New member
תתחדשי קיטי!../images/Emo140.gif

אני לא מכירה את הדיסקים, ואני לא יודעת מה בקשר לשאלה שלך, רק רציתי להקפיץ אותה אולי שמישה ואחר יענה. ולמה לא ראית שר"ה שני הצריחים? יצא אצלינו בארץ (את עדיין בארה"ב או שאני טועה?) כבר מזמן את הטרילוגיה המלאה במארז של די.וי.די....

Musta Susi

New member
אם היית שומעת אלבומים קודמים כגון

Tales From the Twillight World-היית רואה שיש להם שיר שנקרא בפשוטו (כמשמעו?) Lord of the Rings

התחדשי! ../images/Emo140.gif בנוגע לשאלה:

האלבום הוא אלבום נושא על הסילמריליון (The silmarillion), גם ספר של טולקין, אבל כזה שמתרחש כמה עידנים לפני תקופת שר הטבעות. על זה מתווספים שירים של הלהקה הקשורים לכתביו של טולקין מאלבומים אחרים: The bard's song - The hobbit Lord of the rings At the gates of Moria Gandalf's rebirth Majesty וסביר להניח שיש כמה נוספים ששכחתי. Nightfall באופן ספציפי הוא גם אחד האלבומים הטובים של הלהקה (אם לא הטוב שבהם), ולמרות שאני מניחה שאפשר בקלות להינות ממנו גם בלי להכיר את הליריקה לעומק, לשמוע אותו אחרי שקראת את הספר זה טוב אפילו יותר. תהני!

newKiticat

New member
נהדר! ../images/Emo13.gif

(ליידי אוף גונדליין זה גם קשור לשר הטבעות לא?) אני בהחלט ארכוש את הספר. האלבום אצלי, אבל לשמחתי יש לי עם מה להתעסק לפניו. השיטה שלי בתקופה האחורנה הייתה להקשיב לרדיו מטאל ולאחר מכן לרשום את השירים שאהבתי. לאט-לאט מזה אני מוצאת את האלבומים. כנראה שזה מוכיח את עצמו.

Blade Of Fire

New member
לא! אל תעשי את הטעות

של חייך ותקני או תקראי את הסילמילריון.. הוא ספר משעמם לחלוטין חסר כל עלילה! זה פאקינג ספר היסטוריה... תקראי את שר הטבעות... זה שווה.. והנספחים אוה הנספחים
.... ואם לצטט את רן, יו"ר אגודת הטולקינאים בישראל-"טולקין כתב במכתבים שלו"... כן.. אני אפסיק...

scudnick

New member
דווקא אני אהבתי.

הפרקים הראשונים משעממים והזויים רצח, אבל אח"כ זה יותר מעניין. ותודו שטורין כוסון

scudnick

New member
אה, רגע, בעצם ידעתי את זה כבר../images/Emo12.gif

*שובר לעצמי פטיש על הראש*

למעלה