אז ככה:

noooga

New member
אז ככה:

כתבתי בפורום מלחמת המינים את זה ואם נכנסתם תראו שהגיבו לי ולא ממש הסכמתי איתם ובצדק! אולי איך שכתבתי את זה גרם להם להגיב ככה? אולי... אבל באמת זה קשה לי! הייתי נחמדה אליו רק בגלל שלא היה נעים ובכלל לא רציתי לשחק בו! זאת לא ההיתה הכוונה! עכשיו אני סובלת ממנו, הוא מתנהג אלי חרא בבצפר אבל כשאנחנו לבד הוא מתנהג כאילו כלום, נחמד וכל זה... זה מציק. אולי אתם תבינו אותי... כי אני באמת לא חראית! זאת לא הכוונה שלי ואני לא מתעללת באנשים. נ.ב זה בכלל הפורום הנכון לכתוב את זה?! כאילו, הפורום הזה.

noooga

New member
אופס...

הקישור היה אמור להיות רק ב"זה" הראשון

fossil1

New member
אני יהיה הראשון שמגיב לך

טוב אז ככה,אם לא הרגשת אליו משהו אז למה היית איתו בכלל?. דבר שני ברגע שהבנת שאין לך כלום אליו לא היית צריכה להראות לו סימני חיבה וגם לא סימני סלידה! את גרמת לו לסוג של בלבול וחוסר הבנה כלפיך,לדעתי זה לא היה יפה מה שעשית לו!! ובנוגע לזה "שהוא מזלזל בך", זה באמת עיצבן אותי כשרשמת את זה!,אני חושב שאת זאת שזילזלת בו ולא הוא בך. הוא בסך הכל רצה להיות איתך. אבל את בחורה כמו כל בחורה חייבות לשחק תמשחקים המפגרים שלכם של חייבת להיות קשה להסגה. מה הטעם בזה ? אני עדיין לא מבין את זה. אני מקווה בשבילך שלא תשארי ככה כי בסוף את גם תשארי לבד. אגב בת כמה את? כדי שאני ידע על איזה גילאים אני מדבר. נ.ב- ולמה את חטטנית,ואם הוא רשם משהו שלא היה מיועד לך? חחחחח חצופה קטנה

noooga

New member
תקשיב,

אחרי כל מה שאמרו לי, ואמרו הרבה החלטתי לבדוק ת'עניין, לדעת מה הוא מרגיש להיות פתוחים אחד עם השניה ועכשיו דיברתי איתו באיי סי קיו (הוא נכנס, שלח לי הודעה.. הוא שלח! סתם רציתי להדגיש
) ויש לציין שלא ממש תכננתי את זה להיום, הוא נכנס, שאלתי. הוא ענה ממש בסבבה, לא היה נראה שהוא נעלב (ולא! אני לא משלה את עצמי! אני אומרת את האמת...) התחלתי ת'שיחה על זה ככה: "תגיד, פגעתי בך בעקבות המקרה?" "ממש לא! אני הנודניק, אני מבקש סליחה על כל החיזורים המעצבנים שלי אלייך" "לא, אני צריכה לבקש סליחה" "כנראה ששנינו צריכים לבקש סליחה" ואני לא חושבת שהוא ענה ככה כי לא היה נעים לו כי הוא היה אומר לי, אני כבר די מכירה אותו ואמרתי לו להיות פתוח ושאלתי שוב ושוב אם הוא בטוח וששוב אני מצטערת והוא אמר שהוא מצטער וכל זה.. נראה לי שכל מה שאמרו לי לא ממש נכון. אולי באמת פגעתי בו אבל כולם עשו ממנו מסכן שממורמר בעקבות המקרה ושאני ילדה טיפשה ומפגרת... אולי חלק נכון ואולי לא. לפחות הוא הראה לי שאני לא אשמה. נ.ב שאלתי למה הוא מתייחס אלי שונה מאז אז הוא ענה לי שכולם משתנים מתישהו ו: "אחרי כל מה שעברנו אני מניח שלא נתייחס אחת לשני אותו הדבר" ושוב אני מדגישה: אני יודעת שהוא נפגע ושאני לא הכי טובה אבל כולכם ניפחתם אז זה. דבר אחד יצא טוב מזה: לפחות דיברתי איתו על זה.

fossil1

New member
אז את ממשיכה הלאה?

או שאת נותנת הזדמנות להיות איתו?

noooga

New member
אמ, כן.

לא הייתי רוצה לחזור על זה שוב ו/או לקחת את הסיכון שאני אפגע בו.

למעלה