אז ככה

gcnet

New member
אז ככה

בקשר לגוד שארלוט וראש 1 בפוסטרמאניה הם זכו {יאיייייייייי} אבל פוסטר נקבל רק שבוע הבא =[[[[ עכשיו, יש כזה דבר מלחמת הוכבים בעיתון והשבוע מתמודדים גוד נגד סאם עכשיו זה לא אומר כלום ההצבעה הזאת, לא יתן לנו כלום, זה פשוט בכבוד שלנו לשים את גוד שארלו במקום הראשון לא?! חחח קישור למטה עוד משהו בקשר לראש1, מתחילות ההצבעות לקראת הגיליון של סיכום השנה או משהו כזה וגוד מתמודדים בשתי קטגוריות,להקת השנה ושיר השנה {פרטיקטיבול} אז תתחילו להצביע, איך מצביעים? להצביע להם בלהקת השנה: שולחים SMS למספר 2777 עם המילה "הלהקה" ואז את המספר 9 בשביל להצביע להם בשיר השנה: שולחים SMS למספר 2777 עם המילה "השיר" ואז את המספר 49 יאללה לעבודה ;] {אגב כל הודעה עולה שקל אחד =\\\\}

יואו איזה זונות ../images/Emo4.gif

דווקא נגד סאם?!?!? אווווף
טוף עדיין, אני אוהבת את גוד יותר ^^

kokain1

New member
זה לא דווקא וזה לא זונות

פשוט אני אוהבת יותר את ג"ש

ברור

ג"ש הם הלהקה הכי טובה בעולם. שההההה (חעחע) ואחרי זה גרין דיי, ואחרי זה סאם. אוף \:

kokain1

New member
חעחע לדעתי..

ג"ש הכי הכי ואז פלסבו ואז כבר לא אכפת לי..

kokain1

New member
ואי ואי.. רק מהשיר החדש שלהם..

התחלתי להעריץ אותם.. בהתחלה לא שמתי לב עליהם.. ואז הורדתי כמה שירים שלהם פה ושם שהתחלתי להעריץץ!

yardenbm

New member
ממש לא זונות

כל הקטע של מלחמת כוכבים זה שהנושא דומה כמו אני יודעת בריטני וכריסטינה , השיר שלנו ומיכאלה אבל הבעיה שהיא ששונה מכל הנושאים האלה שבהם 2 הקטגוריות נלחמות במציאות וברוק יש פחות מלחמה בין המעריצים והמעריצים אוהבים את כל הלהקות . וגם אין ממש יריבות בין להקה ללהקה אז הבחירה היתה טיפשית

EleVaTioN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

*מתכוננת לעוד הצבעה נימרצת ביותר*

Lee G1

New member
איזה כיף שוב יהיה מכות!

*למרות שסם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר עדיפים אל אשלי סמפסון! סאם 41 =]]]]*

kokain1

New member
אם כבר מזכירים אשלי סימפסון

לא יודעת למה, אבל לא סובלת אותה. דעה שלי