אז ככה...

kokain1

New member
אז ככה...

אחת הביאה כאן תמונה של בנג'י מחבק מישהי.. אז לכל אלו שלא יודעים מי זאת זאת הילרי דאף, כן כן, הילרי דאף, זאת ששיחקה ב"ליזי מגוואיר" (או איך שלא קוראים לזה) ועכשיו היא גם זמרת. אני בטוחה שיש כאן כאלו שכבר יודעים על זה.. אבל לאלו שלא יודעים.. הילרי ובנג'י ידידים, יש שמועות שיש להם קשר יותר מסתם ידידים!

Knotted String

New member
כל כך ישן..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

השמועות אומרות שלבנג'י יש בכלל חברה יפנית (לא! הוא צריך להיות עם טוני
) ושלג'ואל יש רומן עם הילארי דאף. הם מכחישים, אבל יש תמונות שלהם ביחד ובלה בלה בלה בלה..

kokain1

New member
גיליתי את זה ליפני שבוע

אבל חשבתי שאתם כבר יודעים, אז לא אמרתי.. אבל הייתה כאן שהביאה תמונה ולא ידע שזאת הילרי דאף

kokain1

New member
או שזה היה ג'ואל

בלאט אני לא מבדילה בין שתי התאומים

kokain1

New member
למי אכפת מי זה היה,אבל הילרי דאף?!

איך היא הגיע לגוד שארלוט?!?!?!

Knotted String

New member
אממ.. ../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בטח שזה אכפת. הם לא אותו בנאדם, את יודעת. וממש קל להבדיל בניהם. מלבד זאת, כל מה שאת יודעת על הילארי דאף זה שהיא שרה שירים שהם לא משו, ושהיא שיחקה בסדרה פקאצתית. את לא מכירה את האופי שלה. ואני בטוחה שאם הם מסתובבים עם מישהו, אז האופי שלו סבבה ממש, כי אין להם מה להסתובב איתה בשביל "פוזה". כאילו איזה פוזה יש לה.

kokain1

New member
שיהיה ...

היא לא ניראת אחת שמתאימה לגוד שארלוט ואת זה גם את יודעת.

בנג'י???

זה ג'ואל! *******בושי לך!!!!!!!!******* והשמועות האלה ישנות לאללה.. ת'אמת שאני לא חושבת שהם ביחד למרות כל השטויות הזה ... תראו הפפראצי יכולים לתפוס כל אחד בפוזה "מאשימה" שבעצם הסיפור שמאחורי זה תמים. ולבנג'י יש איזה חברה יפנית\סינית\סוג אחר של אנשים עם עיניים שנראות ככה -_-

kokain1

New member
טוב אז עכשיו אני יודעת שזה ג'ואל

חעח מזה משנה.. בלאטט.. יש למיש'ו מושג מה עם בילי? יש לו חברה? אולי תמונה שלהם ביחד? למיש'ו?

kokain1

New member
כן כן גיליתי!!!

לבילי אכן יש חברה! בשם לינזי היא בלונדינית, די גבוהה (מימתי בילי אוהבת בלונדיניות?
) ונירא שהם היו חברים בספטמבר.. ועכשיו הם כבר לא ממש בקשר

למעלה