אז ככה....

חסויH

New member
אז ככה....

אני רואה עכשיו את הפרקים של העונה הראשונה בהולמרק ובמקביל הורדתי מהאינטרנט פרקים של העונה הרביעית. אני חייבת לציין שעל אף שכל הפרקים, משתי העונות, מצויינים השחקנית שמשחקת את רורי משחקת הרבה יותר טוב בעונה הראשונה. לא רק שהמראה שלה פחות מעוות אלא היא מדברת גם כמו בן אדם נורמלי. אני לא יודעת איזה כדורים ג'ס נתן לה כשהם התחילו לצאת (חחח.... סתם בצחוק) אבל כל העיוותית, הגימגום והתנועות גוף המוזרות שיש לה... זה פשוט נראה לי קצת יותר מידיי...

Nerade

New member
לא שמתי לב לעיוותים למיניהם...

וגם לא לתנועות גוף מוזרות.*.* אני חושבת שפשוט הדמות השתנתה קצת, בזה אני מסכימה. אבל לא שמתי לב לדברים שציינת.

לא שמתי ממש לב לזה

אבל ברור שהיא תשתנה, כמו שכל האנשים משתנים, גם רורי לגם אלכסיס (אלכסיס בלדל = השחקנית שמשחקת את רורי....) הגיוני שישתנו. ראית רק את שתי העונות האלו בלי העונות באמצע? כי אז זה יכול להראות פתאומי

gilmorefreak

New member
אני דווקא ממש חושבת הפוך../images/Emo3.gif

לדעתי בעונה הראשונה היא עוד הייתה כזאת חסרת ניסיון, עוד לא ידעה בקושי מה רוצים ממני והמשחק שלה ממש השתפר במהלך העונות..לדעתי היא התחילה לשחק נורמלי בערך מאמצע העונה השנייה ככה..וברביעית היא בסדר גמור לדעתי
בעונה הראשונה היא קצת מוזרה...בקושי מדברת, בקושי מתנהגת בכלל בצורה כלשהי..אומרת את הטקסט כזה..אבל יכול להיות שזאת גם התפתחות של הדמות במהלך העונות.. והשחקנית היא אלקסיס בלדל..סתם שתדעי..

../images/Emo45.gif

ראיתי היום בבוקר את הפרק בהולמרק וחשבתי לעצמי "או, מי, היא ממש משחקת ג-ר-ו-ע" המשחק שלה השתפר בהמוווווון עד לעונה הרביעית...

Kill Bernard

New member
היא לא מעוותת!

ז"א המראה שלה בכלל לא מעוות..
בעונה הראשונה היא באמת נראית הרבה יותר צעירה - אבל תמיד יש לה את המראה החמוד מידי הזה עם עיניים גדולות כאלה ופרצוף מתחנן.. אבל זה חמוד, אז שקט!
ואף פעם לא שמתי לב לגמגום או תנועות גוף מוזרות, באף עונה. מה שכן היא בולעת את המילים ומדברת נורא מוזר.

נ ט ע ש ה

New member
המ.

לפי דעתי, בעונה הראשונה היא לא משחקת כל כך טוב. היא חמודה והכל, אבל המשחק לא משהו לעומת העונות הבאות. מה שכן, גם לי נראה שבעונה הרביעית היא שיחקה קצת מוזר
לדעתי היא היתה הכי טובה בעונות 2-3

למעלה