אז ככה

Under Death

New member
אז ככה

אני מחפש מאמרים על בניית סקריפטים לאתרים, הקוונה היא לתוכניות מחשב ש"גולשות" במקומך לאתרים.. ככה שאם למישהו יש מאמרים בנושא או בנושא קרוב, בבקשה להגיב פה תודה

תפרט

מה ז"א אומרת, אם המחשב גולש במקומך אז מה המטרה. אתה רוצה שהמחשב יקרא מאמרים באינטרנט ויעשיר את הידע של עצמו. לי נשמע שהדבר המושלם למשימה במקרה זה דוקא זה VB, לעומת שפות אחרות כמו C/JAVA בVB אתה בסה"כ שם פקד IE וכותב לו כתובת שאתה רוצה שהוא יכנס אליה.

Under Death

New member
מספר דוגמאות

1)ימלא טפסים כגון: החלפת סיסמא, רישום משתמש חדש מספר פעמים 2)תוכנה שללא שימוש בדפדפן תיכנס לאתר, כלומר תשלך לשרת נתונים כאילו נכנסתי לאתר

cganir

New member
דברים כאלה מאפיינים בדרך כלל

יישומי SPAM למיניהם, על מנת להרשם מספר פעמים לאתר כלשהו להשגת אימייל, או כניסה אוטומטית לשירות שליחת הודעות SMS. האם זו הכוונה ? האם אתה באמת מצפה ממישהו פה לעזור לך בכך ?

Under Death

New member
קודם כל

ישומים כאלו משמשים הרבה פעמים גם לצרכי אבטחה!!!!! לדוגמא: לבנות תוכנה שמחליפה לך את הסיסמא בהוטמייל כל 10 דקות ומדיעה לך על הסיסמה הנוכחית. השימוש שלי לזה הוא לא לספאם!!! אני צריך פשוט להיכנס לאיזה אתר אחד כל כמה שעות לסמן שמה וי וזהו!!! חוצמזה אם אתה לא יודע אתה יכול פשוט להגיד שאתה לא יודע...

תפרט

מה ז"א אומרת, אם המחשב גולש במקומך אז מה המטרה. אתה רוצה שהמחשב יקרא מאמרים באינטרנט ויעשיר את הידע של עצמו. לי נשמע שהדבר המושלם למשימה במקרה זה דוקא זה VB, לעומת שפות אחרות כמו C/JAVA בVB אתה בסה"כ שם פקד IE וכותב לו כתובת שאתה רוצה שהוא יכנס אליה.

jolp1

New member
אוקיי אז ככה

ראשית, אתה לא חייב להשתמש בשפת סקריפטים, גם C או C# יהיו מצויינות. אבל אם אתה מתעקש על שפת סקריפטינג אז קיימת שפה מאוד מאוד נוחה בשם Python. היא מאוד אינטואטיבית וקלה לשימוש. יש לה ספריות רבות בהן ניתן להשתמש. בין היתר, ספריות הכוללות API נוח עבור גלישה לאתרי HTTP, כניסה לחשבונות אימייל ועוד. כמתכנת מיומן בפייתון, תוך 5 עד 10 דקות תוכל לכתוב כמעט כל סקריפט בסיסי שעולה על רוחך. למשל, אחד הסקריפטים שכתבתי לאחרונה נכנס ב- telnet לאתרים המספקים שירות WHOIS. הוא מקבל כקלט רשימת domain-ים ומחזיר כפלט איזה מהם תפוסים ואיזה פנויים להרשמה. יש אתר מאוד חמוד בשם "האתר העברי הראשון ללימוד שפת Python". אתה מוזמן להיכנס אליו, ללמוד קצת את מבנה השפה. אם תרצה להתקדם הלאה עליך פשוט לפנות ל- Help שמגיע עם פייתון. הוא מאוד אינפורמטיבי. פייתון כוללת מהדר חינמי הניתן להורדה באתר הבא.

Under Death

New member
המם...

עד כמה שאני זוכר אני לא כתבתי בשום מקוםש אני מחפש שפת סקריפטים, עד כמה שאני יודע התחום הזה באופן כללי נקרא סקריפטינג...

gilad_no

New member
אפשר עם C++

בשימוש על גבי חלונות, תוכל לגלוש ב2 דרכים שונות: - באמצעות WININET. סיפרייה מהירה יחסית לגלישה, קלה לשימוש, אך לא יכולה לטפל בסקריפטים (JS וכו') - ע"י שימוש בדפדפן IE. יכול לטפל בכל אתר (כולל סקריפטים), איטי יותר ומסובך יותר למימוש. כדי להשתמש בדרך הראשונה, בדוק לגבי סיפריית WININET (תתחיל מפונקציית InternetOpen למשל). כדי להשתמש בדרך השנייה, בדוק לגבי אובייקט IWebBrowser2.

Under Death

New member
אם אני מבין נכון,

אז שתי הדרכים משתמשות באינטרנט אקספלורר או בדפדפן אני מעוניין לדמות את הפעולה של הדפדפן! אני לא באמת רוצה הכינס לאיזשהו אתר אלא רק להעביר לשרת מסר שניכנסתי וזהו...

gilad_no

New member
אובייקט IWEBBROWSER2

יוצר אובייקט מהטיפוס הנ"ל, וקורא לNAVIGATE. אם אתה רוצה, ניתן לתפוס גם ארועים איתו. כתבתי מאמר שמסביר כיצד לכתוב דפדפן פשוט. תוכל להשתמש בו בתור נקודת התחלה.

IP yuval

New member
בפרל/ג'אווה

http://fetchyahoo.twizzler.org/ מזה אתה יכול ללמוד איך עושים מה שאתה רוצה לעשות. יש שם גם קישור לתכנה דומה בג'אווה.

ללא ספק VB במתאים פה יותר

זה אחת מהדוגמאות היחידות שVB מתאים יותר מכל שפה אחרת. הריי לא משנה לנו עד כמה יעילה התוכנית, אפשר לשים פקד IE ולעבוד איתו בקלות. זה מאוד פשוט ולא בעיה בכלל, וכמובן שללא ספק VB יותר קלה ללמוד יותר מכל תוכנה אחרת שאני מכיר.

IP yuval

New member
באמת? מה אתה מכיר?

בשביל לתכנת בVB עם פקדים של IE צריך (א) מהדר לVB ו(ב)גם צריך את אינטרנט אקספלורר. אני לא חושב שהם קיימים על המערכת שלי. מההכרות הקצרה שלי עם VB, אני חושב שבהחלט ניתן להגיד שPython או Java טובים מVB ברוב הבחינות, וגם אם לא, VB לא עוזרת בהרבה אם אי אפשר להשתמש בה.

לא בעיה להשיג VB

זה לא שאתה צריך לצרכים מסחרים. אם תוריד לעצמך בשביל התוכנה הקטנה הזאת זה לא יהיא קריטי. גם יש VB בחינם. עם פייטון וJAVA לא תוכל לבנות בקלות כזאת כמו שתוכל עם VB. אני לא יודע למה כולם שונאים את VB.. אבל ניתן לבנות בה כמעט כל דבר והרבה יותר מהר מאשר בכל שפה אחרת.

IP yuval

New member
אתה יכול להסביר לי צעד-צעד איך

אני מתקין VB בחינם? דרך אגב, אני משתמש בדביאן גנו/לינוקס.

selalerer

New member
אוי נו בחייך!!!

מה, אם תצטרך רגע ליסוע למכולת ויהיה טוסטוס עם מפתחות בפנים, לא תיקח סיבוב?! אם יהיה חסר לך מעט כסף במכולת ובמקרה יהיה עליך הshotgun שלך ומסכה, אז לא תשדוד את המקום?! ברור שכן! אל תצתדק לנו כאן, יא משתמש לינוקס אחד!

gilad_no

New member
לגבי ההודעה שלך

במקרה אחר הייתי מוחק אותה כי הפורום לא מעודד פירטיות ועצות לגבי התקנת תוכנות פרוצות נוגדות את תקנון הפורום (וכמובן את תקנון תפוז), אבל אני משאיר אותה רק בגלל ההודעות שאחרות שמשורשרות אליה בתוספת אזהרה מחודשת: עיסוק בתוכנות לא חוקיות (ללא רשיון וכו') הינו לא חוקי והודעות נוספות בסיגנון יימחקו והכותב ייחסם.

מצטער, לא יקרה להבא

חשבתי שאסור לפרסם לינקים.. לא ידעתי שאסור לדבר על זה בכלל. להבא אני אשתדל לא לעלות את הנושא

למעלה