אז ככה:

• פותח הנושא MC J
  • פורסם בתאריך

MC J

New member
אז ככה:

האירוע אינו אירוע של נוער תל"ם, הוא אינו אירוע של השכב"ג השבוע עבודה מיועד לשכבת י' כפי שהיה נהוג בשנים עברו. אם שכבת י"א רוצה לבוא היא מוזמנת! כך אמרתי לנועה טל אל כאשר היא פנתה אלי וכך אני אומר לכם. כשם שלא פניתי לנוער תל"ם בכל הארץ כך לא פניתי לשכבת י"א. בכל אופן אתה/הם מוזמנים. שלכם יונתן.

בול שיט!

המסורת שאתה מדבר עליה היא מסורת של שנה אחת שאתה וחברים שלך באתם לפה בכיתה י"א. אז התירוצים שלך הם מפגרים ואני אישית כועס על זה שהזמנת רק חלק וחלק לא לפי מה שבא לך. אם הכוונה היא יום עבודה שהוא גם חוויתי למי שבא וגם עוזר לקיבוץ אז אין שום סיבה חוץ מהאינטרסים של יונתן שלא כולם יבואו.

Daphi

New member
תיקון טעות...

אריאל למרות שאני מסכימה איתך אני חייבת לתקן את מה שכתבת. מסורת זו החלה לפעול שנים לפני שהשכבה שיונתן הלכה.. מירי עשתה זאת, ואני יודעת שגם השכבה שאחותי עשו זאת. ולכן מה שציינת לעיל אינו נכון. אבל יונתן זה של-יא' לא היה הזדמנות שנה שעברה לא אומר שלמרות שזה לא אמור להיות השנה שלהם שלפחות יהיה להם הזדמנות. ושנה הבאה להתחיל מחדש בכיתה י'(כרגיל). לילה טוב, דפי.

Daphi

New member
שאלה ליונתן...

אני לא מבינה איך זה לא פעילות של תל"ם, אם זו מסורת שלנו, מאורגן ע"י תל"ם, והחניכים הם שכב"ג של תל"ם. אתה מוכן להסביר???

יונתן

בבקשה תגדיר את השבוע עבודה הזה. אם זה לא קשור לנוער תל"ם אז איך אתה כל כך בטוח שדרך הפורום של נוער תל"ם כל מי שקשור בעניין ישמע על זה? ונראה לי שהמסורת השתנתה מי"א לי'. למה שלא פשוט תגיד בפומבי מה הכוונות והציפיות שלך מהשבוע הזה במקום לתרץ את זה באופן די צולע ושברור לכולם שמה שאתה אומר ומה שאתה מתכוון שונים. פשוט תגיד לנו ואז אולי נוכל לקבל את ההפרדה שעשית פה בין השכבות. כרגיל אתה הומו, אוהב אריאל

למעלה