אז ככה:

אז ככה:

אני לא בהריון.....
זה לא נוראי, זה סתם מבאס קצת... אבל זהו, הגענו להחלטה שאנחנו צריכים לחכות עם זה קצת, לא כל כך מתאים לנו עדיין ילד בזמן הקרוב.... ומה שעוד יוצא טוב זה שאני יכולה להתחיל עכשיו קורס חדש שרציתי ללמוד וגם להתחיל לעבוד בלי לחשוש להתחייב לתשעה חודשים (שזה מה שאני צריכה להתחייב). אז הכל לטובה!
(עכשיו אני גם יודעת שכשנרצה אנחנו מסוגלים להרות, כי מסתבר שכן הייתה הפריה אבל לא השתרשות, שזה קורה מדי פעם...)

sovlanit

New member
יעל,

ראשית,מבינה את ההתבאסות. קבלי ממני חיבוק וחיזוק.... אכן,לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמיים"... בהצלחה בקורס ובהשתלבות במעגל התעסוקה. וכפישציינת :ה כ ל ל ט ו ב ה " כל טוב

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

יעל מתוקה, לפעמים באמת כדאי לחכות ושמחה שראיתם את הצד החיובי. ברור שזה מבאס לגלות שאת לא בהריון, אך בטוחה שמתי שתיכנסי להריון השמחה תהיה רבה, כל עוד תרגישו בשלים ומוכנים מבחינה זו או אחרת. מאחלת לך ולכולכן למצוא בכל בשורה שנראית בשורה רעה, גם איזשהו צד חיובי וטוב...

יעלי

זה, חבל אבל זה לא נורא, את בעצמך אמרת שזה לא בדיוק הזמן שרצית להיות בהריון, תראי את הצדדים החיוביים! שיהיה בהצלחה מתי שתרצי.

אנילה1

New member
יעל, יופי. טוב לפחות לדעת שאת

מסוגלת להכנס להריון בלי בעיות כשתרצי. כנראה שהבדיקה הכי מהימנה היא בדיקת דם.

Galit29

New member
מה שנקרא הריון כימי

טוב שאת מקבלת את זה ככה. וזה טיבעי לגמרי וקורה ל 35% מהזוגות. אתם יכולים להיות בטוחים שתכנסו להריון מתי שהוא. והלוואי ויגיע ויעשה לכם טוב על הלב.

יעל אומרים "כל עכבה לטובה "

טוב שאת רואה את הטוב בה לא טוב אין דבר גם זה יבוא בזמן הנכון לבינתים קבלי
ממני לילה טוב

למעלה