אז ככה:

אז ככה:

לא הגבתן לי בשרשור בוקר טוב על השאלה ששאלתי, יכול להיות כי לא שמתן לב אז אני שואלת שוב, הפעם בניפרד משרשורים אחרים. אחותי הקטנה, כמו שאתן יודעות, עזרה ועוזרת לי המון החודש, אם זה לשמור על הילדים כשאני הולכת לישון, אם זה לבשל או להכין ארוחת בוקר וערב, אם זה לנקות ועוד כל מיני כאלו... אז אני חושבת שאנ צריכה לפצות אותה, במשהו קטן שיראה לה כמה אני מעריכה אותה, יאללה זרקו רעיונות

מירבלי

New member
תלוי מה היא אוהבת../images/Emo35.gif

איזה תחביבים יש לה? ומה היא אוהבת? לפי זה נדע לנסות לעזור נ.ב. אני מקנאה בך על אחות כזו

מירבלי

New member
נסיון לרעיון../images/Emo41.gif

אולי להקציב לה X סכום של כסף ולקחת אותה ליום קניות מפנק עם ארוחת טובה נשמע לך

את מקנאה??????

כמעט כל מי שאני מכירה מקנא בקשר שלנו, לקח לנו המון המון זמן עד שהגענו לדרגה כזו ששום דבר לא יכול להרוס את הקשר ביננו
לגביי מה היא אוהבת, היא אוהבת הכל, מאיפור ועד בגדים, מפינוקים ועד כל דבר שרק תחשבו עליו
אז תביאו איזה רעיונות שעולים לכם לראש ואני כבר אבחר משהו

מירבלי

New member
האמת שלדעתי הכי טוב זה מה שכתבתי

בהודעה מעל של הקצעת סכום מסויים וכך היא תוכל לקנות לעצמה מספר דברים מכל הדברים האהובים עליה וכך תהנה בכל המישורים ומקנאה בך
גם בגלל שלי אין אחות בכלל יש לי אח אחד והוא אוהב רק את עצמו
אף פעם לא עניין אותו אחרים

r66

New member
לשלוח אותה לאיזה הצגה

טובה... עכשיו מתחילה עונת ההצגות (יש לי מנוי..איזה כיף לי
)... תכשיט בושם (הם הרי מאוד יקרים) מגבת ענקית סט מצעים סט תחתונים וחזיה מעודנים כותונת לילה נעימה דיסק / זכות לדיסק

מריני

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

גם לדעתי הכי כדאי לשלוח אותה ליום פינוקים באיזה ספא...גם מהנה, גם מרגיע, גם מפנק... ואח"כ את יכולה להזמין אותה לארוחת צהריים/ערב באיזו מסעדה...

את רוצה לשמוע מה אני חושבת פנינה..

אז ככה קודם לכתוב לך משהו, מכל הלב, אני כותבת הרבה לאחותי משם
שגם הקשר ביננו מיוחד לצרף את זה לזר פרחים גדול, ולהזמין אותה לארוחת ערב מיוחדת אולי עם איזה בושם קטן. מה דעתך?...בסך הכל דרכך עוד ארוכה ואני בטוחה שאחותך דרכה איתך עוד ארוכה וזה רק יהדק יותר את הקשר המיוחד בינכן.

למעלה