אז ככה..

Thunder Bult

New member
אז ככה..

למרות שאני עזבתי את המשחק, למרות שאני לא משהו בזה. החלטתי להכין לכל הדמויות דולי(או ספרייט ממשחק..) כדי לתת דוגמה.. אני הבאתי תמונה שמבוססת על גמביט, ששיניתי כמה דברים, ועשיתי את גמביט כ ת'אנדר בולט(הדמות שלי) תגידו מה דעתכם,אם כדי לי להמשיך עם זה ובכלל, איך הרעיון..

Thunder Bult

New member
טוב אבל אני צריך פירוט מראה מדויק ש

ל הדמות, וגם אני צריך שתגידו לי איזה בסיס אתם רוצים. יש את גמביט, האלק, ודמויות מסטריט פייטר.(ומומפייר סאביור) ציקלופ לא, בגלל שזה קשה להוריד לו את המשקפיים, ספידרמן, ג'אגרנאט קפטן אמריקה וכל אלה, גם כן, בגלל המסכה... אז רק גמביט האלק ודמויות מסטריט פייטר(ריו,קן, אקומה, בייסון כאלה..) כמו כן, אתם יכולים לבקש גם דמויות כמו סטריידר וקפטיין קומנדו(ממארוול נגד קפקום..) שאותם אין לי בעיה.. יש לי גם בסיס של בנשי(שממנו הרבה יותר קל לבנות..) וכמובן יש לי (לבנות..) רוג, סופה, סיילוק(או פסיילוק.), ג'ין גריי, ג'ובילי, ספירל, ודמויות מסטריט פייטר(ואם אתם רוצים, גם מומפייר סאביור..) למי שלא יודע, ומפיר סאביור זה אחד משחקי הארקייד הכי טובים לדעתי, זה משחק מכות על יצורים מהאגדות.. אז בקשו, ותוך יום יומיים(או אולי פחות..) יהיה לכם דמות!

Thunder Bult

New member
טוב יש לי בסיס חדש!

יש לי עכשיו האלק- לבן.. כן כן! האלק, אבל לא ירוק, אלא בן אדם שרירי ובלונדיני! שאני הכנתי מהאלק.. הנה דוגמה

למעלה