אז ככה..

sharon91

New member
אז ככה..

אולי במקרה חלק מכם זוכרים את הסיפור, אבל אני אספר מהתחלה.. טוב, לפני חודשיים בערך, קצת יותר, הייתי אצל חברים, והיה שם איזה מישהו שלא הכרתי קודם, והוא כל הזמן שתק.. לא משנה. בקיצור, אחר כך הוא ביקש ממישהו את האייסיקיו שלי, והתחיל לדבר איתי, והוא אמר לי שאני יפה ושהוא אוהב אותי וכל מיני כאלה(אחרי פעם אחת שהוא ראה אותי), וסתם, אני לא רציתי שומדבר איתו, במיוחד בגלל שהוא היה ממש מכוער לדעתי. (אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, לפחות בהתחלה היופי כן קובע.) וגם כי הוא לה היה אינטיליגנטי במיוחד, לדעתי. דברנו די הרבה.. ובפעם השניה שנפגשנו לא דיברנו בכלל בכלל חוץ מאיזה שתי מילים אולי (דווקא לא היי וביי...) ונראה לי שזה די ביאס אותו אבל לא משנה.. ואתמול, אז כאילו, שאלתי אותו אם הוא עדין דלוק עלי, סתם כי רציתי לדעת,אז הוא אמר שכן.. ואחר כך איזה מישהו ביקש ממנו שידרג אותי מ1 עד 10 והוא אמר 11 וחצי.. חח לא משנה. ואחר כך דיברנו (באייסיקיו..) והוא שוב אמר לי שהוא אוהב אותי. ואני לא קולטת את הקטע, זה מה זה עולה על העצבים...! כאילו, הוא יודע שאני לא רוצה אתו כלום (אחרי שהוא שאל אותי אם אני רוצה ואמרתי שלא הוא כל הזמן אמר שהוא רוצה להתאבד וכאלה..) אז מה הקטע שלו? למה הוא לא נרגע עם זה..? חוצמזה שאין לי מה לענות לו כשהוא אומר לי את זה אז אני סתם עושה חיוך כזה: :) וכאילו.. אוףףףףף שירגע..

שלומצי

New member
Well

נא להגיד במבטא פולני: ``שאלה יהיו הצרות שלך``, אה מותק?... וטיפ חשוב: לא שואלים מישהו אם הוא דלוק עלייך ``סתם`` בשביל לדעת... צריך תמיד לחשוב על התוצאות!!

Ronchu

New member
אכן מצב לא כל כך נעים...

כן, תחושה מוכרת.... סתם... יש לי שאלה, בת כמה את? ואני מציעה שתגידי לאיזה ידיד משותף של שניכם שיסביר לו שאת לא בקטע... תמיד עובד... לא כל כך נעים אבל בכל זאת עובד...בכל מקרה...בהצלחה! רוני.

sharon91

New member
במקרה הזה לא

כי הוא יודע טוב מאוד שאני לא רוצה כלום.. הוא אולי מקווה אבל יודע.. וזה לא מונע ממנו... אבל תודה בכל אופן, אני בת 14.

למעלה