אז ככה ....

אז ככה ....

תביני תבעסה הייתי אמור לטוס ב1.7 -אז זהו שלא!!! הבני אלף ........... <-- תהמשך תבינו ... עושים לי סרטים אם האויזה למרות שיש לי אותה ביד כבר אין לי מושג מתי אני טס ואני שבו"ז לגמרי מזה

שלום כפי שאתה מכיר אותי ..

אני לא הולך לותר על זה בקלות ממש לא עוד לא נולד הבן ...... שיעצור אותי במה שאני רוצה שדרך אגב הכנו גם ויזות למצב חירום שאם יקרא משו לאחותי חס וחלילה אז שנוכל ללכת לשם מהר כמה שיותר מהר אבל יקח לי אולי 3 שבועות ואז נראה מה שקורה מבטיח להביא פרטים בקרוב. ברצינות שלום אם לא הייתי על סף שבי"זות הייתי תוקע לה(כמובן שזה נאמר בצחוק) צולבת של M16 לתחת מרוב שהייתי שבו"ז מזה אבל כל עכבה לטובה(יא רייט)

מזכיר לי קטע

אחותי וגיסי הרי עברו לגור בחו"ל בסיאטל קצקץ-הם ארזו את הבית אם עזרה של אנשים שאורזים עכשיו גיסי שם מחסניות ותחמושת צבאית על מנת להחזיר אותם לצה"ל הטמבלים שאלו שארזו- ארזו תמחסניות ואת הכדורים בעיטוף חבל על הזמן-ולקחו אותם לשדה תעופה- תתארו לכם אם היו רואים את זה בטרמינל מה היו עושים חבל על הזמן שלהם ישר מעצר הם התקשרו לשדה תעופה ואמרו להם שיחכו אם הדברים-תפחו תתיקים והוציאו תמחסניות ושאר הדברים-נתנו לי לטפל בזה אתם רואים איך הם ארזו את זה הייתם נקרעים מצחוק כל כדור וכדור עטפו אותו כנראה אלו אנשים שלא עשו צבא ולא ידעו מה זה תחמושת הייתם רואים את זה הייתם נקרעים מצחוק נתתי את זה לחבר'ה שלי שיטפלו בזה אב זה היה מצחיק לאללה

למעלה