אז ככה...

אז ככה...

אני פשוט בהלם ממה שהולך כאן ומזה ששמי משורבב לכל מני מקומות ללא קשר לדברים שאמרתי / עשיתי. זו הפעם הראשונה והאחרונה שאני אומרת משהו בנושא, והפעם האחרונה שאני נמצאת בפורום הזה. מעולם לא אמרתי דבר רע על מישהו, כפי ש"ציפור קטנה לחשה לי" שאומרים, אינני בקשר עם אנשי הפורום, חיי מלאים בדברים אחרים ומבטיחה לכם שאין לי זמן, רצון או צורך להתעסק בשטויות שכאלו. את שלב הגנון עברתי לפני שנים. אולי כדאי לעשות בדק בית ולראות מי מפיץ שמועות ולמה. אין לי מושג איך פתאום הפכתי להיות "אייטם", תודה, אבל אני מוותרת על הכבוד. עם כל הכבוד, ועם כל אהבתי לירדנה, עולמי כבר לא מורכב רק ממנה ולא סובב סביבה כל היום, ובטח שלא מתעסקת עם דברים ואינטריגות מסוג זה, יש לי דרכים טובות יותר לנצל את הזמן. חבל שמה שהתחיל כפורום כ"כ נחמד הפך להיות כ"כ מוקצן ולא נעים. אם מישהו נפגע מדברים ש"אמרו שאמרתי" - מתנצלת ומבטיחה שלא היו דברים מעולם. שרית

קרן ניב

New member
שרית, מצטרפת איתך לכל מילה

וכנ"ל לגביי!! וחבל באמת שמה שהתחיל כאן במטרה טובה, הפך לקנוניות ולמילים חסרות טעם. המריבות הטיפשיות האלו ממש לא מתאימות לגיל ולרמה שלנו. מקווה שבאמת יבדקו מי מפיץ כאן שמועות ומקווה שדברים יחזרו לתפקד כמו שצריך כי חבל.. סך הכל רצינו להקים כאן מקום נחמד לאוהבי ירדנה. ואף אחד לא אמור לשנוא את השני. אנחנו לא במלחמה. קרן.

chany

New member
המקום עדיין נחמד.

ומי שמסכים איתי שעופר וליאתוש הם יקירי הפורום. שיאשר זאת כאן בפורום. יש מקום לכולם בפורום ירדנה. לכל חבר וחבר יש את היתרונות שלו והחסרונות שלו. כל אחד מתקבל בברכה אם זה שרית או קרן או עופר ליאתוש ואחרים. אף אחד לא המציא את מה שניכתב כאן. אנשים לפעמים לא יודעים לפרגן לאחרים. בכל זאת הפורום הזה נחמד מאוד. וכדי שישכון בו שלום בית אני אמחוק את החתימה שלי. כי זה כבר ידוע שליאת היא המעריצה מספר 1 של ירדנה בבנות הפורום ועופר הוא מהבנים. החתימה תיתמחק עוד היום אולי יותר מאוחר. אבל היא תמחק. אני בכל זאת סולחת למי שדיבר. ומקדישה לכולם את השיר "היא רוקדת"

יניב1

New member
אכן. לא היה ולא נברא.

צר לי שממקור כזה או אחר, צצו להם הדברים האלו ששרית וקרן כתבו למעלה. חבל שמה שהתחיל כמשהו טוב לאוהבי ירדנה - התדרדר לרמה כזאת ילדותית. כל מה שנאמר כאן בימים האחרונים - חסר שחר ונועד להכפיש שמות של אנשים שניסו לעשות אך ורק טוב ולפעול למטרה טובה. אני באמת מצר על כך שהדברים התגלגלו בצורה הזו ומבקש לסיים את הדיון בכך בנקודה זו. המצעד אגב, לא יפורסם יותר, לפחות לא ביוזמתי - גם מפאת חוסר היענות. אני מאחל הצלחה לירדנה בהופעות הבאות ובכל אשר תפנה. האהבה שלי אליה וכמו שאני יודע גם של כמה אנשים נוספים תישאר גם בלי שום קשר לפורום הזה. רק חבל שזה היה צריך להגיע לרמות כאלה. חבל מאוד. יניב.

קרן ניב

New member
יניבוש,

זוכר מה שדברנו כן ? לפחות יש לנו אותנו !!! אוהבות קרן ושני

chany

New member
יניב. למה שלא יהיה מצעד ירדנה יותר

יש חברי פורום שלא שמו לב שיש עוד מצעד. אני דווקא שלחתי דירוג למצעד הראשון. מצעד ירדנה דווקא מאוד מוסיף לפורום. אולי תכתוב לאלא שלא ראו את רשימת השירים שוב? וככה נוכל לדרג.
מה דעתך?

למעלה