אז ככה...

ונילה 100

New member
אז ככה...

לפני כמה שבועות עודדתם אותי כשבתברר שהיה רק קו אחד על המקלון, אבל......... כנראה שזה היה מוקדם מידי כי...שלשום ב4 בבוקר (כן, הלכתי לישון ב4) החלטתי לעשות עוד בדיקה (שלישית במספר, כשאת הראשונה עשיתי אחרי שבוע איחור), ולא האמנתי!!!!! מיד הופיעו 2 פסים!! הערתי את הבעל שלא ממש ידע מה אני רוצה ממנו ב4 בבוקר, וברגע שהוא קלט את ה "פואנטה" הוא לא הפסיק לחבק אותי ולצהול מרוב אושר.(אני פשוט בכיתי מאושר). היום עשיתי אולטרסאונד והודיעו לי שאני בשבוע חמישי (רואים רק שק חלבון, לא רואים עוד עובר, דרך אגב, באיזה שבוע רואים עובר ושומעים דופק???) עוד לא סיפרתי לאף אחד (נו, טוב, חוץ מלכם) ואני מתלבטת אם לספר, הרי אם להיות מציאותיים שום דבר עוד לא 100%... אני בעננים, ואני כבר יומיים לא מצליחה להתרכז בשום בדר. ואני מאלת לכל אחת ואחת (גם ואחד) מכן להגיע לרגע הזה. הלוואי הלוואי.

blue4u2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

פזרי על כולנו את שני ה -
...בשמחה

המוווווווון מזל טוב!!../images/Emo39.gif

ממש שמחה בשבילך. ניתן כבר לראות דופק משבוע 6-7... ולגבי אם לספר ולמי.. לדעתי תחכי....ברור שזה מאוד קשה להתאפק, אפשר להתפוצץ אם לא מספרים למישהו... אבל סתם עניין של מזל מומלץ לחכות עד חודש שלישי. שזה לא מאוד נורא..עוד מעט... שוב, המון מזל טוב. בקרוב אצל כולנו.

ונילה 100

New member
תודה רבה בנות../images/Emo23.gif, אני כל כך מתרגשת

המלצתן לי בעבר על הספר של רוזין, אז הוא נמצא אצלי על השידה ואני כבר מתחילה לקרוא בו.

יעלה לי

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo24.gif

נורא כיף שיש לפעמים גם הפתעות טובות בחיים לא??

sipor

New member
מזל טוב ובשבוע 7 כבר תראי דופק

מזמינה אותך להצטרף לפריון הריון ולידה... גם אני פה הרבה כי נחמד לי להישאר אבל שם נותנים הרבה מידע על מה צריך בהריון אז בואי הצטרפי אלינו שם.. שבוע 7 שומעים דופק, זה מה שאמרו הבנות בפורום והמליצו להגיע לרופא בשבוע ה- 7. בנתיים גשי לעשות בדיקת דם בקופת חולים בשביל לדעת את הבטא זה חשוב לרופא נשים.. מזל טוב ! ענקי !

למעלה