אז ככה...

keren123

New member
אז ככה...

היי כולם.. אני פונה למי שמכיר את הסיפור שלי עם חבר שלי לשעבר... כי לספר אותו עוד הפעם זה נורא ארוך! אז סליחה מראש! אז ככה..עכשעו יש לי הזדמנות לחזור עליו! כן, כן. ו אני לא ממש נגד זה. אבל הקטע הוא שעשיתי כבר כל כך הרבה טעויות שאני ממש מפחדת מכל צעד... אז אני יושבת וחושבת לעצמי... ואם אני יחזור עליו וזה באמת לא הלך?! אבל מצד שני...לא מקבלים זדמנות שניה כל יום! אני יודעת,אני יודעת שיש כאלה שיגידו לי שאני צריכה לשבת ולחשוב ולהחלית אבל יושבת חושבת ו........לא יודעת מה לעשות!!! אז ככה המצב! שלכם.....במצב מבולבל לגמרה קרן

PoshKale

New member
דיי נו באמת !

זה כזה מוגזם !! לבטא מחשבות - מקובל. להביע רגשות - מקובל. אבל להתייעץ בנושאים כאלה זה כבר מוגזם, לא משנה כמה אנשים יקראו את הסיפור שלך אף אחד לא יכול ליעץ לך דרך הרשת בכזה דבר. זה כזה אדיוטי.

PoshKale

New member
אוקי דוקי....

התגובה שלי נכתבה בדרך לא נעימה, מצטער אם פגעתי בך, לא התכוונתי. ואגב...מה הלב שלך אומר לגבי העניין הזה ?...לדעתי זו התשובה האמיתית.

קרני

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן...

לפעמים, ואולי לא אצל כולם זה עובד, מילים של אנשים אחרים בהחלט יכולות לגרום לשינוי, להבנה ולהארה של חשיבה מסויימת לגבי מצב מסויים או לאו דווקא מצב. אני חושבת שלו בשביל האפשרות הסבירה שזה יקרה, צריך לתת צ`אנס לדיעות של אנשים... מי יודע, אולי יום אחד תהיה לך הצתה בעקבות מילה אחת של בן אדם אחר שבכלל לא מכיר אותך ולהיפך?! השימוש במילה ``אדיוטי`` לבקשת עזרה של אדם אחר לא נראית לי המילה הנכונה. אתה לא חייב להסכים עם הבקשה ועם האקביולינטיות של הבקשה, אבל אתה לא יכול לומר אידיוטית, רק משום שאתה לא היית מבקש עיצה מאנשי הוירטואל... יש גם דרכים אחרות והרבה יותר נעימות לומר שאתה לא מסכים פוש, מבלי לפגוע באנשים אחרים... שיהיה לך יום טוב, קרני

קרני

New member
שלום לך.... :)

אחרי שתיקה ארוכה וכנראה, לפי ההודעה שלך, בעלת התפחויות רבות, אנחנו סוף סוף שומעים ממך... :) לא מאמינה שהאקס עדיין ``מטריד`` את מחשבתך... אני חושבת שחסרים לי כמה פרטים מהותיים ... הוא נפרד מהחברה שלך? איך? למה? מה? מי? מו? ו... אני חושבת בתור התחלה, שאת צריכה לשאול את עצמך אם את באמת רוצה להיות איתו. לדעתי, אם את שואלת ומהססת ומבולבלת בקשר לחזרה אליו... אולי את לא רוצה להיות איתו בכלל ורק נהנית מההתרגשות שמסביבו...?!?! ואולי... אולי את עוצרת את עצמך בגלל שאת מרגישה חסרת בטחון, אבל לעולם לא תדעי אם ילך ביניכם או לא עד שלא תנסי, כך שאם תשבי ותשאלי את עצמך ``מה יהיה...`` ו``מה יקרה אם...`` גם ההזדמנות השניה תחלוף לה בין הידיים... את באמת רואה את עצמך איתו?! תוהה בקשר לזה... אז אחרי שתשבי ותחשבי עוד קצת (אבל באמת עוד קצת...), וגם תתבלבלי לך קצת... ;-) תעברי למעשים, כי מהם לומדים הכי הרבה... שיהיה בהצלחה, ומחכה בכליון עיניים לעידכונים :)

Dovsha

New member
לקרו ופושה

קרן - אני מסכימה עם קרני. את לא יכולה לדעת מה יהייה עד שלא תנסי. נכון יש הרבה התלבטויות והרבה היסוסים ופחדים - אבל עדיף לך לתת להזדמנות הזו לחלוף ואח``כ לשבת ולחשוב - מה היה קורה אם?... לא נראה לי... תמיד עדיף לנסות, ככה תהייה בטוחה. אז המון המון בהצלחה - ותחזרי לעדכן. ולך פושה - אני ממש הופתעתי. איזו מן תגובה זו!? באמת... יש כל כך הרבה דרכים אחרות להגיד את מה שרצית להגיד, בצורה יותר עדינה, במילים יותר יפות. וכן, דברים שאנשים אומרים פה ועצות שהם מייעצים גם אם לא מכירים אותך אישית עוזרות. אז פושה, נא להרגיע...

למעלה