אז ככה...

אז ככה...

היום נכנסתי לאתר של מתאים לי והייתי בשוק.. לא יצא לי לראות את "תצוגת האופנה" שהייתה אצל גיא פינס לצערי אבל הבנתי שרוב אם לא כל הדוגמניות היו קטנות מידיי למתאים לי.. אבל רק דבר אחד אני רוצה להבין..אלו בגדים למידות גדולות??? איזו בחורה מלאה+ כמוני תלך עם חולצה שלא מכסה לפחות את הבטן התחתונה??? והמחשופים כמה שהם יפים אבל ראבאק... עם חזה כמו שלנו??? זה אולי יפה אבל אני לא רואה את עצמי הולכת עם הבגדים האלה... טוב אם מידה גדולה נחשבת בעיינהם 46 אז שיבושם להם.... כמה שהייתי רוצה אבל לא רואה את עצמי לובשת את הבגדים שלהם... וחבל.. מלאה....

DREAM111

New member
היי מלאה שמחה לראותך איתנו

גם לי לא יצא לראות אצל גיא פינס את התצוגה אבל ראיתי באתר שלהם את הקולקציה החדשה. אז אני חייבת לומר שיש שם דברים יפים גזרות יפות אבל וזה אבל גדול לא מתאימות לנשים דשנות כמונו. הבגדים סקסיים ונשיים לנשים במידה שדומה לדוגמנית היפה ולמידות הנמוכות ממנה. אולי זה יתאים גם למישהי במידה אחת מעל הדוגמנית אבל לא לנשים שמנות אמיתיות. חבל שהם שכחו מאיפה הגיעו לעוצמה הזו שיש להם היום.

אני כן ראיתי אצל גיא פינס

את לינור אברג'יל...באמת שאין גבול לחוצפה. החלטתי למרות הכל להיכנס כי אני דווקא די אוהבת את הסגנון שלהם אבל הם מנסים לרמות את קהל היעד המקורי שלהם וחבל. דבר ראשון ראיתי גם חולצות קטנטנות עם מידה 40 מתנוססת להם בגאווה על התווית למרות שהם מוגדרים כחנות למידות 42 ומעלה. דבר שני אני אוהבת ללבוש גופיות בקיץ אבל הגופיות שלהם מחרידות השנה- אני די צרה באופן יחסי בחלק העליון אז בד"כ אין לי בעיה למצוא חולצות אבל אצלם או שהמתניים ממש ממש צרים והאגן רחב או שאלו גופיות בטן שדורשות עליוניות שונות (הוצאה של עוד הרבה מאוד כסף במתאים לי). ועם כל הכבוד לכל השמנות והמלאות בעולם מכנסי 4\3 צמודים כמו קונדום ושקופים כמוהו לא מחמיאים כמעט לאף אחת.... בקיצור עם כל הכבוד להשקעה בקולקציה המעצבים של מתאים לי שוכחים שלבגדים במידות גדולות יש ערך מוסף והם צריכים גם להחמיא ולטשטש ולא רק להיות יפים על הקולב. וחבל שאין שם מודעות לזה.

למעלה