אז ככה...

רוג

New member
אני חושב שלא הייתי

רוצה היום לעבור ישירות למערכת יחסים אחרת גם לא בעתיד הקרוב יש דרך שצריך לעבור לפני שאחפש משהו חדש אבל תודה על התגובה האופטימית :)

anastacia l

New member
ממש לא!!!

אתה צריך להבין משהו פשוט, שאם כל הכאב וההרגשה שהנה הלכו להן כל כך הרבה שנים, אתה חייב להמשיך הלאה. וכמו בן זוגי, הוא חיפש, הוא יצא, הוא היה קצת יותר בררן, הוא בדק טוב את התכונות של בנות הזוג שלו ומה ההשלכות שיכולות להיות לזה בעתיד עד שמצאנו אחד את השני. תיהיה גם מוכן נפשית לזה שגם אם אתה נראה הכי טוב שבעולם ומצבך הכלכלי מעולה יהיו הרבה שלא ירצו קשר כי אתה גרוש עם ילדים. יש הרבה טוב ורע כמו בכל דבר בחיים רק צריך לקחת הכל בפרופורציה ולחייך אל החיים כי בסופו של דבר אתה יודע מה יקרה.... הם יחייכו אליך בחזרה.

רוג

New member
אה...

היום אני לא מצטער או מתחרט על שנייה אחת מאלו שעברתי בחיי הנישואין שלי גם אם אלו הגיעו למבוי סתום הכאב שלי לא בא מתוך תחושה של בזבוז של שנים שעברתי להיפך השנים האלו הן מה שהופך אותי למי שאני היום התחושות הקשות נלוות לויתור על "חלום" של משפחה ביחד "חלום" ברור ולגבי העניין עם אלו שלא ירצו אותי בגלל המצב שלי אז... אין לי גם בעייה עם זה אני מי שאני' ומי שרוצה אותי תקבל אותי כמו שאני

anastacia l

New member
כמובן שאתה לא

ואתה גם אף פעם לא תצטער יש לך 2 ילדים ועליהם אף פעם לא תצטער. הפספוס על זה תצטער, כי אף אחד לא רוצה להתגרש, לכולם יש את אותו חלום אידיאלי של בית חם ומשפחה אוהבת אבל לפעמים צריך לחיות עם המציאות העגומה שבה לא מגיעים לסוף החלום. גם בן זוגי לא רצה להתגרש ההפך הוא היה מוכן לתת את הכל ולעשות הכל רק לא לפרק את הקן שעד אז היה חם ואוהב עם כל הטוב ורע שבו. תראה ישנם 2 מצבים (אצל גברים לפחות) כשהם נפרדים, אחד הולך ומזיין את כל מה שזז לידו כי הוא חי בהרגשה שזה לא מגיע לו והוא לא יתן שיפגעו בו יותר, עד שהוא מתעורר ומוצא שזה לא הכל בחיים וזוגיות עם אישה אחת הרבה יותר נעים. השני לא מאמין שהוא אי פעם יתגבר על זה, ימצא אהבה וחושב שהוא צריך "חופש גדול" מנשים על מנת להבין איך ממשיכים הלאה. בשני המצבים מגיעים לאותה מסקנה שאפשר להמשיך הלאה ושבסוף כן מוצאים אהבה חדשה. יש משפט חכם שאומר: צריך אהבה בשביל לרפא אהבה.

רוג

New member
זה כמו הלוואה

בשביל לכסות את האוברדרפט לא? כשאני חושב על זה בפעם השנייה זה נרקוטי מתמכרים לזה?

בטח מתמכרים

ואז לא יכולים בלי זה, בלי האהבה. כי בלעדיה אנחנו בעצם כלום. כי בלעדיה אנחנו לא יכולים להשתקם.

רוג

New member
מה קורה כשזו הולכת שוב

אולי עדיף בכלל בלעדיה ולא להתחיל עם זה בכלל.

מצטערת

מצב רוח שלי.... הייתי צינית בדברי.

למעלה