אז ככה,

אנטי פת

New member
אז ככה,

מכיון שאני חוטא לעיתים רחוקות בתגובה להודעות כאן. ומכיון שמעולם לא ערכנו הכרות רשמית, אז שלום לכולן, שלום לכולם, אני אנטי פת. עכשיו בנוגע ליתר; בעקבות סרט שראיתי לפני כמה ימים אני אציג את השאלה (שאלון?!) הבאה: במידה ואתם מחוייבים לבן/בת זוג אחד/ת לכל החיים ואתם מורשים לבחור לו רק תכונה אחת מבין הבאות, מה תבחרו? האפשרויות הן: א. חוכמה ב. מראה ג. תותח/ית במיטה ד. לב זהב. אשר לי, אני הולך על השכל.

s t y l e

New member
זה לא מעניין עם "לב זהב"

אשה צריכה להיות תככנית, מניפולטיבית, ופשוט שטן! כי אם לא... היא כמעט כמו גבר..

lizard

New member
אם זה מה שאתה רוצה אז תהנה.

הכול ניתן לשינוי. המראה ,החוכמה הנסיון המיני וכל שאר הדברים. אבל לב זהב זה הבסיס להכול. או שיש לך את זה או שאין.

s t y l e

New member
תנסי...

יש בנות כאלו ש"הכל טוב" בעיניהם, מן "לב זהב" אי אפשר להעביר איתם יום אחד! פשוט מתחרפנים! לפחות אני

מה זה קשור

יש פער עצום בין לב זהב ל"הכל טוב ביניהם", אדם טוב באמת הוא קודם כל אדם מוסרי שיש לו הבחנה בין הטוב לרע וכן עמדות מוגדרות. חוץ מזה, יש מאתיים וריאציות חוץ מלהיות פרווה או "תככנית, מניפולטיבית, ופשוט שטן!". מאיפה הבאת את היציאה (שם התואר שמור במערכת) על איך האישה "צריכה" להיות, האם למדת את תורת המגדר מיוצרי "חיי האהבה" ו"לגעת באושר"? אישה היא אדם, ואדם צריך להיות קודם כל מוסרי, לעניות דעתי.

s t y l e

New member
חלילה...

מוסריות זה דבר בסיסי שצריך להיות לכל אחד... ובשמחה נדבר על תורת המידות של שפינוזה בהזדמנות. אבל! מעבר למוסר, יש מה שנקרא אינטרס אישי.. אני לא אומר שבחורה צריכה להיות כל הרע שבעולם.. (אולי קצת הגזמתי) אבל צריך מידה של רוע, כי טוב מדי זה פשוט גרוע! ולפחות לגביי... בחורה שיודעת ורודפת את מה שהיא רוצה (בעלות "לב הזהב" לא יודעות) היא הרבה יותר מסתם אדם, זו גדולה...

אני חושבת שהבנתי מה רצית להגיד

...שאתה יודע ששפינוזה כתב את "תורת המידות". סתם, אל תיעלב, אני אגרסיבית היום, מסיבותיי. שמת לב איך אשת חלומותיך הפכה מתככנית ומניפולטיבית ל"בחורה שיודעת ורודפת את מה שהיא רוצה". שיפור ניכר, הייתי אומרת
וכן, אני מאמינה שגם לאנשים הכי טובים יש רצונות ומטרות. לא עבור כל מטרה מוכרחים לעשות דברים מכוערים.

s t y l e

New member
טוב...

קודם אני שמח שהורדנו לחץ... כדי שיהיה לך יותר נוח נחליף את המילה בחורה באדם... _אדם_ (מטעמי נוחות) היודע מה הוא רוצה ורודף את זה משתמש בתככנות ומניפולציות.. אחרת, הוא לא יגיע רחוק.. ואלה בעלי "לב הזהב" עסוקים מדי בלרצות אחרים מכדי שיהיו להם מטרות משלהם.

אוי. את נכנסת פה לפינה.

את חושבת שיש דבר כזה מוסר? אנא הגדירי לי מוסר מהו, ומי הוא אדם בלתי מוסרי. אני לא חושב שיש דבר כזה "מוסר". הלוואי והיה.

אוי נו באמת. תעשה תרגילי חשיבה כיתה

ב´ על שאייאן, לא עלי. אין לי תוכניות להגיע להארה ואני לא דנה באמת אבסולוטית, אלא רק בהשקפה שלי. שכל אחד יגדיר לעצמו מוסר וישאף אליו, לא לדימויים של אופרות סבון סוג ז´. בטח משהו קשה עבר עליך, אחרת היית נמנע מהצבת ההודעה הזאת.

התנצלות מראש

כבר הזהרתי שאני אגרסיבית היום (ובכל יום אחר בעצם, אבל היום המינון גבוה).

s t y l e

New member
נ.ב.

למרות שלא צפיתי אפילו בפרק אחד של לגעת באושר או לחיי האהבה אני מודע לפחות בכלליות למה שהלך שם מאחיינית שלי! (קוראים לאחד החברים הטובים שלי נדב וחברה שלו עירית! )

כבר אמרתי זאת השבוע-

אבל לא חסרות קלאפטות יהודיות... קלאפטה= המושג שהומצא עבור יהודיה מי שרוצה אחת כזו- זה מה שמגיע לו.....

נטשה,זה לא זה

יש כאן ילד שעולם הדימויים שלו מכיל נשים תככניות ומניפולטיביות שרוקמות מזימות מהבוקר ועד הלילה, ואם הן לא כאלה, אזי הן לא נשים אמיתיות. גרסה חילונית ורדודה של אישה-שטן המפתה את הגבר לעשות דברים רעים, ולכן צריך לרסן אותה, או בכלל לסלק מהעיניים. שלא תשרת בצבא, שתשב בבית הכנסת מאחורי הוילון, שלא תצביע בבחירות אפילו, כי שום דבר טוב לא ייצא ממנה. הוא לא רוצה "קלפטא", הוא רוצה "אישה אמיתית".

וואי וואי!

שאלה קשה. לב זהב לוקח. בגדול. ביצ´יות מוציאה לי את החשק לשמוע את דברי חוכמתה, מכבה את האש במיטה ולא רוצה בכלל להסתכל על התחת המהמם שלה. חוצמזה, כשאני חושב לטווח הארוך, הרי חזה במילא נופל בסופו של דבר, כולנו נהיים סניליים וקצת מיובשים בשכל וסקס, טוב, לא ממשיך עד 120 אותו דבר. אבל בנאדם עם לב זהב, גם בזיקנתו ישאר ככה.

למעלה