(רק שיובי יותר יפה..)
C cha ching New member 15/1/03 #1 אז ככה, אני ויובי דיברנו, והחלטנו שצריך לעשות שרשור תמונות חדש, מכיוון שהצטרפו לפורום עדו אנשים... ומכיוון, שחברי הפורום הספיקו לראות אותי בתמונה בה אני נראית כמו היידי הבאלקרית, עם שתי צמות שחורות (תודות לקים...), אני אשרשר ראשונה..
אז ככה, אני ויובי דיברנו, והחלטנו שצריך לעשות שרשור תמונות חדש, מכיוון שהצטרפו לפורום עדו אנשים... ומכיוון, שחברי הפורום הספיקו לראות אותי בתמונה בה אני נראית כמו היידי הבאלקרית, עם שתי צמות שחורות (תודות לקים...), אני אשרשר ראשונה..
E EROTOMANIA New member 16/1/03 #4 .... עדי-היידי הבלאקרית בשבילך-אני דווקא אהבתי את התמונה ההיא.. את יפהפייה כמו תמיד. וצמות זה טוב אני אשים פה תמונה שלי מתישהו...אולי....
.... עדי-היידי הבלאקרית בשבילך-אני דווקא אהבתי את התמונה ההיא.. את יפהפייה כמו תמיד. וצמות זה טוב אני אשים פה תמונה שלי מתישהו...אולי....
R RevitallicA New member 16/1/03 #5 יפיופית שלייי../images/Emo70.gif את כ"כ יפה... אז תפסיקי ושימי עוד תמונות שלך... ותשימי ת´תמונה עם הצמות שבה את דומה להיידי... פיספסתי אותה...
יפיופית שלייי../images/Emo70.gif את כ"כ יפה... אז תפסיקי ושימי עוד תמונות שלך... ותשימי ת´תמונה עם הצמות שבה את דומה להיידי... פיספסתי אותה...
ק קרמבואית©1 New member 18/1/03 #9 שימי פה את התמונהההה ../images/Emo13.gif אני ראיתי רק תמונה שלך עם צמות בכל הראש....
C cha ching New member 18/1/03 #10 ../images/Emo13.gif להגנתי, אני רק אומר: ישבתי לי מול המחשב, דיברתי עם קים, ופתאום אמא נכנסה והתחילה לשחק לי בשיער..!!! הצילו! (תשאלו את קים כמה מוזר זה היה!)
../images/Emo13.gif להגנתי, אני רק אומר: ישבתי לי מול המחשב, דיברתי עם קים, ופתאום אמא נכנסה והתחילה לשחק לי בשיער..!!! הצילו! (תשאלו את קים כמה מוזר זה היה!)
E EROTOMANIA New member 18/1/03 #11 חחח כן, אני זוכרת את זה. הייתי על המחשב של חברה שלי כל הלילה ובבוקר דיברתי איתך. אגב, חיפשתי את התמונה ולא מצאתי... איפה זה היה? פורום תמונות מצחיקות?
חחח כן, אני זוכרת את זה. הייתי על המחשב של חברה שלי כל הלילה ובבוקר דיברתי איתך. אגב, חיפשתי את התמונה ולא מצאתי... איפה זה היה? פורום תמונות מצחיקות?
E EROTOMANIA New member 18/1/03 #13 אגב, זה חייב להיות שירשור תמונות של אנשים? כי יש לי סתם תמונות שצילמתי... כמו זאת...
E EROTOMANIA New member 19/1/03 #14 מישהו התעקש שאני אשים תמונה שממש רואים את הפנים שלי. הנה תמונה מאתמול, מרוצה?
E EROTOMANIA New member 25/1/03 #19 ........... אם היה לי מין אגו טריפ שכזה כל יום החיים היו יפים מאוד.