אז ככה

אז ככה

הייתי היום בלישכת התעסוקה אחרי שהבהרתי את עצמי שאני לא רוצה אבטלה אני רוצה עבודה ורק עבודה לעבוד לעבוד לעבוד אמר לי שאין לו עבודה להציע לי ואמר שעליי ללכת לביטוח לאומי על מנת לקבל הבטחת הכנסה בכל אופן מה שאני אומר זה קבינמט מה צריך לעשות פו בשביל לעבוד ??????? אין עבודה אין דמי אבטלה אז מה יש זה המצב הכי גרוע להיות בו באמצע רבותיי תתעוררו המדינה מפקירה אותנו

mrmistory

New member
בחור טוב אתה כמוני..........

אמרתי אותו דבר שאני רוצה לעבוד. הם אמרו לי שבמקרה הטוב אולי לא בטוח יהיה עבודה בניקיון. אני 5 חודשים מחפש עבודה ולא משנה איזה, יצור,פועל שחור,מלצר, ........בכל המפעלים הלכתי בכל שרותי כוח אדם הייתי ונדפקו לי הרגליים כבר לחפש. אני מיואש כבר 3 שבועות ולא מחפש כי אין עבודה. בנוסף, שלחתי 400 קורות חיים בפקס, 870 מיילים, 20 שרותי כוח אדם, התקשרתי לעיתונים שונים וכלום. המצב בטטה, אפילו בשמירה אין כבר עבודה. כולם תפסו עבודתם ומחזיקים בשיניים את העבודה כי יודעים איפה יהיו אם לא יעבדו.

אז ככה

לצערי ולשמחתי נעים מאוד לפגוש שותף לצרה יש בכל דבר חסרונות ויתרונות החסרונות שיש עבודה אבל אין מקומות עבודה היתרונות שאפשר לנסות להוציא אבטלה וזה כנראה מה שאני אעשה עכשיו אני איגש לביטוח לאומי ואנסה להוציא לפחות דמי אבטלה מקסימום ברגע האחרון שאני אבוא לחתום בלשכת התעסוקה הרי ידוע שאחרי 5 חתימות אתה מקבל אבטלה ואז הם שולפים לך את העבודה על מנת שלא תקבל שום דמי אבטלה (ככה זה) אז אני אקח כל עבודה שיש בכל אופן אני מציע לך להיתקשר לחברות כח אדם יש מלא עבודות בייצור במשמרות יש עבודה לא יכול להיות שאין כלום תיכנס ל WWW.NANA.CO.IL WWW.YNET.CO.IL WWW.RUNNER.CO.IL ושיהיה בהצלחה
) אגב קוראים לי שי נעים מאוד

אגב היסתכלתי בפרטים שלך

אתה הנדסאי תוכנה ואני טכנאי מחשבים ניפתח חברה ביחד למרות שכבר פתחתי עסק בעבר למחשבים ונקלוט את המובטלים הטובים תאמין לי אם הייתה לי את האפשרות הייתי עוזר לכולם אני חושב שבזמן כזה השוק צריך להיות פחות קשה ולקלוט יותר אנשים אפילו אם אין להם ניסיון בכל אופן רעיונות לחוד ומציאות לחוד

mrmistory

New member
תראה שי......

1) באזור חדרה אין עבודה. 2) עבודה ביצור בשביל שכר מינימלי לא מפריע לי אבל לנסוע למרכז הארץ כדי לקבל 3100 ש"ח בחודש ולבזבז מהם 1200 ש"ח לנסיות (=2000 נטו) ולקום ב5 כדי להיות בעבודה ב8 ולהיות בבית ב8 בערב לא מתאים לי. אם אני טועה תגיד . בקשר לפתיחת עסק בתחום המחשבים היום זה כמו לעמוד בבור לחפור אותו יותר עמוד ובלי להרגיש אתה תמצע את אצמך כבר עמוק עמוק בתוח הבור שלא תצאה ממנו. בקשר לאבטלה, אתה חייב ב-12 תלושי משכורת שיהיו לך 300 ימי עבודה אחרת אין לך אבטלה אלה רק ז..ן. הפטרון היחיד זה לאחול חרא וזהו כי אין על מי להתלונן ואין מה לעשות. נעים מאוד גם לי להכיר אותך, אלברט.

אוקיי

נעים מאוד אגב גם לי תראה אני מחפש עבודה ביצור מ8:00 עד 17:00 מתאים לי תגיד לי איפה מוצאים עבודה כזאת בכל אופן אני יודע שאין מה לדבר על פתיחת עסק היות והבירוקרטיה קוברת אותו בכוונה מהתחלה הלוואי ולא הייתה בירוקרטיה לפחות בהתחלה של העסק על מנת לבסס אותו בכל אופן אני מקווה שהממשלה הזאת תעשה משהו לפני שיהיה מאוחר מדיי לא ישארו תושבים במדינה הזאת לפעמים אני שואל את עצמי האם זה העם שלנו מה הולך פו תגיד לי קיבנימט נימאס באמת נימאס

mrmistory

New member
מה שקורה כאן זה.......

שהשכנים שלנו, ה-"אחים שלנו" כמעת מסיגים את רצונם ובקרוב הם יהיו כאן ואנחנו שם.

מיצי123

New member
אני לא מבינה ריבונו של עולם!

ראיתי כל כך הרבה מודעות דרושים של כל מיני תכנאים הנדסאים תוכנה וכו´ איך זה שאתם לא מוצאים? אל תחפשו רק בטייטל "הנדסאי תוכנה" חפשו כל דבר שתואם את הידע שלכם הלוואי והיה לי חצי מהידע שבודאי יש לכם, הכי עצוב שגם למשרת גירוד רקטומים דורשים היום ניסיון של שנתיים

גברת מיצי היקרה

אני מובטל חצי שנה כבר וחיפשתי וניסיתי ומה לא עשיתי אפילו בלשכת התעסוקה אין עבודה בשבילי אז במקום לבוא אלינו בטענות למה אנחנו לא מחפשים אולי תבואי בטענות למדינה שלנו או לתעשיה שלא מוכנה לקבל אנשים בלי ניסיון (לא מוכנה להיתפשר ) מה שבטוח הילדים שלי לו יסבלו כי הם לא יוולדו פו גועל נפש של מדינה מ ועד ת

mrmistory

New member
אני רוצה שתביני דבר קטן.....

כל המשרות ההיי-טק הם לא דרושים הם פרסום חברות . אין לי כוח לרשום לך כמה שלחתי קורות חיים. במקרה שלנו הפתגם "מי שמחפש מוצאה" לא לא לא לא נכון כלל. 1 מתוך 1000000 מתקשר ושואל האם יש תואר 2 ונסיון 5-7 שנים.

מיצי123

New member
יכול להיות

אני מראש לא טרחתי בכלל לשלוח לכל המודעות הצבעוניות אני הולכת על האפורות הקטנות וחוזרים זה שלא מקבלים אותי לאף מקום זה כבר משהו אחר...

למעלה