אז ככה:

Mohawk Tom

New member
אז ככה:

אני עוזב ת´פורום למרות שבזמן האחרון אני לא הכי פעיל - וזה כי אין לי זמן אז עכשיו אני כבר מעדיף לעזוב לגמרי מאשר פעמיים בשבוע להכנס כי יש בגרויות וזה מסובך,אני בטח יחזור עוד איזה חצי שנה אולי יותר, גם המחשב שלי בקושי שולח פה הודעות אז רוב הפעמים שאני נכנס אני רק פסיבי,אז בייי לכם(למרות שאני לא יחסר פה לאף אחד וגם החדשים בכלל לא מכירים אותי). ועוד משהו - אל תעשו בעיות למשי שלי! אני חוזר ללמוד להיסטוריה...

lifes sucks

New member
?!!!!?!?.

איזה באסה.... לפחות תבוא מידיי פעם.. אני יודעת שרבנו המון ואתה בטח לא סובל אותי..:) אבל זה דיי מבאס, אתה אחריי הכל ממש ותיק כאן חצי שנה? זה המון...ואם משי תעשה פגישת פורום, תבוא? טוב אני ימשיך לזיין בשכל וזה לא יעזור WE WILL MISS YOU TOM BA BYE לא נשכח, אל תשכח ויהיה טוב נ.ב מה זאת אומרת "לא אחסר כאן לאף-אחד"...?!!? חכה עוד קצת ותראה איזה שירשור תפתח כאן!

../images/Emo4.gif

כן , באמת הזמן האחרון לא נכנסת הרבה ושיערתי שזה בגלל הבחינות וכל זה בכל מקרה , יהיה נחמד אם תכתב פה גם אם לפעמים ... :)) וכמובן בהצלחה בבגרויות

Mohawk Tom

New member
:) לאנשים אכפת ...איזה נחמד

חשבתי שזו הולכת להיות אחת מההודעת בלי התגובה אבל למרבה הפלא טעיתי חזרתי אחי 13 שעות רצוץ בבית ספר! איזה קשה זה יו! ואני עושה שיא בית ספרי במחני סיבולת שריר! וייי אני אולי אוכל לכתוב שוב בסוף השבוע עד אז אני בלחץ היסטרי. אוהב אותכם ובמיוחד אותך(משי). טום.

יאוש...

הנה בנאדם שאני זוכרת..
אמממ..למה לעזוב איש?! ו.....בהצלחה בבגרויות..וכל השאר... ואני מכירה אותך..
אבל לא ניראה לי שאתה זוכר אותי...
אז איש.. תישאר איתנו..הותיקים..
בלא..:) ממני רוווווני

princess black

New member
../images/Emo10.gif

אני באמת לא מכירה אותך טוב.. אבל עדיין באסה שאתה עוזב...לפחות תבוא למפגש פורום (אם יהייה)

Mohawk Tom

New member
יש מצב שאני עוד אכתוב פה ושם הודעות

כשיש זמן(כמו עכשיו...על הבוקר) ואיזה מעצבן זה שהורידו את משי מהניהול אני אומר נפתח שרשור בפורום משוב על זה שהיא צריכה לחזור לנהל וכל חברי הפורום ירשמו שהם תומכים בזה מה אתם אומרים שווה או לא?

למעלה