אז ככה...

da^Lord

New member
בהודעה הראשונה שלי רשמתי לך.

שתי התוספות הבאות הם.. תוספות. האחרון זה בצחוק.. roll out , להתגלגל משם החוצה.

Altryne

New member
נו אני כתבתי שאני לא בטוח שזה יעזור

לאוירה אבל יש שם כמה הנחיות מעינינות ומנחות מאד ככה שבנים שישמעו אותו יעשו לבנות נעים :)

dego

New member
הדיסק של רועי מהשיר ילד רחוב הוא

אידיאלי לאוירה ששאתה מדבר עליה

kodman

New member
השירים לאווירה ../images/Emo185.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo117.gif

הנה מה שעולה לי בראש: Isley Brothers - Spend The Night R. Kelly - Bump & Grind R. Kelly - Bump & Grind Slow Jam Remix R. Kelly - Summer Bunnies Methodman / Mary J. Blige - All I Need Methodman / D´Angelo - Ex Girlfriend Notorious B.I.G / R Kelly - Fucking You Tonight Kelly Price - Secret Love D´Angelo - Brown Shugar D´Angelo - Untiteld Mos Def /Talib Kweli - Brown Skin Lady Mos Def - Ms. Fat Booty Common - The Light LL COOL J / Boyz II Men - Hey Lover Slum Village - Tainted Notorious B.I.G - One More Chance Remix Notorious B.I.G - Big Poppa Dead Prez - mind sex Jay-Z - Sunshine בשביל בנות יכול לעבוד גם שירים קיטצ´ים כמו: Nas - If I Ruled the World 2Pac - Do 4 Love ועוד משהו - אני לא מעריץ גדול שלה אבל האלבום החדש שלה מחרמן ביותר - אני מדבר על האלבום: India Arie - Voyage to India בכלל אלבום אר-נ-בי נחמד ביותר שבהחלט מתאים לאווירה. kodman

yessi

New member
שירי אוירה, מה שנקרא...

שירים שלי עושים את זה באופן אישי הם (רק דוגמית קטנה): All my life - KC & Jojo The end of the road - Boys 2 Men אני אחשוב על עוד ואודיע...

volatile

New member
יש לי אוסף של 20 אוספים כאלה שהכנתי

כבר, אבל אין לי חשק להכניס אותם אחד אחד בשביל לכתוב... אני יכול לצרוב לך אבל.. יותר פשוט... פלג. בעיקרון, אני ממליץ שפשוט תקני או תצברי את Lovage, זה הדיסק הכי מושלם, איטי, רומנטי שקט וסקסי.

yessi

New member
רסמי!

איך שכחתי את הדיסק הכל כך יפה הזה? אין על nathaniel merriwether. כמה אהבה, תשוקה, רגש והנאה יש בו... אני ממליצה בחום. וגם על to come-silent poets.

omritoto

New member
יש מלא שירי אהבה ושירים רגועים

של טופאק אבל אני מת מעייפות ואין לי כוח לחפש שמות, סליחה

יאללה, עוד חודש אפשר להתחיל להתפרע

לכל העצלנים שלא היה להם כח לכתוב שירים - תהיו אימפוטנטים לחודש. לכל מי שכן היה לו כח להשקיע - אני מאחלת לו שיהנה כמו שאני נהנית מ... אהההמ... שש בש... בימים אלה. ועכשיו, להתחיל להוריד... עם הקו הסופר איטי והמחשב הסופר גרוטאה שלי - זה אומר שרק חודש, ויהיה לי דיסק מוכן!!! יאללה טבלת ייאוש!!! עוד חודש אם תרגישו פתאום שמישהו אי שם נהנה, זאת האלפקה. סתם על מי אני עובדת, כאילו שאני אחכה חודש... וטל - אין עליך ילד. בנות, לכו עליו בהמוניכן.

M A D G I R L

New member
ללא ספק השירים הכי מתאימים הם

השירים של אריקה באדו הגדולהההההההה

omritoto

New member
טוב משעמם לי אז אני יתן לך כמה

Notorious BIG featuring Jodeci - Im Fucking You Tonight (שיר ענק!!!! הכי מתאים לאווירה לדעתי) Nivea - No Doubt 2pac- Unconditional love Nas- K-I-S-S-I-N-G Dru Hill )כמעט כול השירים שלהם מספקים את הסחורה ומתאימים לעבודה!) וכנל על Boyz_II_Men להקה מעולה שכמעט כל השירים מתאימים D´ Angelo - Crusin (שיר ענק!) ויש עוד מלא אבל עכשיו כבר נגמר לי הכוח לחפש שירים אם את לא מצליחה להוריד שירים של Nivea אז אני כבר ישלח לך

למעלה