אני פחות או יותר יוצאת עם איזה מישהו, ויש לי חשק להכין לי דיסק... בוא נקרא לזה "דיסק אווירה". אז תנו פה המלצות לשירים שטובים לאווירה שאני מחפשת (בוא נגיד משהו שישאיר אותנו ערים כל הלילה, ולא בגלל שנראה טלוויזיה) ואם בא לכם להביא אותה בפלייליסט - תבורכו.
שיר שחור אחד אתה לא מצליח למצוא לי, ואתה רוצה עשר דקות? אפילו לעשר שניות זה לא מספיק בינתיים. אפילו אני כבר מצאתי לעצמי 3 שירים. זאת אומרת שאני צריכה להקדיש לעצמי 12 דקות בערך
המוזיקה את תביאי את את יודעת מה, בסדר? הנה סתם 3 שירים שאולי יכולים להתאים לך: will smith - boom shake the room naughty by nature - hip hip hooray kriss kross - jump jump אני אישית הייתי מעדיף מוזיקה שונה אבל אם זה מה שעוזר לך אז סבבה...
אז למה לא רשמת מה שנראה לך. יש מספיק שירים של מוסיקה שחורה שיכולים להכניס לעניינים... מה קרה לך הבאסים האלה, הקצב, זה להיט. לפעמים יותר מתאים מכל המוסיקה שנטי של ציפורים ונחל זורם ברקע עם תופים ודיג´ ושירים צוענים
Binary Star - Glan Close Bob Marley ft. Lauryn Hill - Turn Your Lights Down Low Infectious Organisms - Comfort in the Swell Notorious BIG - Big Poppa The Roots - What They Do Usher - U Got It Bad Zion I - A Little Change Talib Kewli - Wher Do We Go Rakim - I Know A Tribe Called Quest - Bonia Applebum Common - The Light Black Eyed Peas - Hot (ft Kim Hill) The Last Emperor - One Life Camp Lo - 8 Moons Ago Lauryn Hill - To Zion Sage Francis - Broken Wings Naughty By Nature (feat. Next) - The Blues Unknown Prophets - Sorry Five Deez - Rip Mode תהני... עם ממבו כהן .
תוך כדי... משהו רגוע אך קצבי... 2PAC- DO 4 LOVE (רצוי RMX) AIN´T NOTHING BUT A G´ THANG- DRE DRE- THE WASH BUSTA RYHMES- GONN´A MAKE YOUR BODY WET 2PAC- HOW DO U WANT IT, TEMPTATIONS BIGGY- THE SKY IS THE LIMIT R KELLY- FIESTA
וגם יש שיר של לודכריס, לא יודע מה השם אבל הפזמון הולך ככה: "i wanna lick lick lick lick you from your head to the toe" ועוד המלצות, בעיקר רנ´ב יכול להתאים, אלישיה קיז, מארי ג´יי בלידג´ וכאלה.. ולסיום :ג´יי זי its a hard KNOCK life
זה שמדברים בשיר על זיונים לא הופך אותו לשיר שגורם לך חשק לעשות את זה איפה הרומנטיקה לורד? איפה הביטים האיטיים האלה של אול נייט לונג סקס? בניםף תרשמו לכם - אם תשימו את מיי נק מיי בק בתור מוסיקת אווירה, זה משול לסירוס עצמי