אז ככה...

kiticat

New member
אז ככה...

אני אוהבת איפור ומשוגעת על צלליות וכמה שיותר צבע יותר טוב, אבל במידה... כלומר קצת יחסית... לא השתמשתי מעולם במייק אפ. לא פודרה. אז איך קונים? לפי מה? חשוב לי שהכל יהיה במרקם עדין- שאני לא ארגיש אותו, שהעור ינשום, והכל יראה מאוד טבעי.... אם יש משהו טוב לקרליין- אז בכלל... המלצות יתקבלו בשמחה...

michal18

New member
ההמלצות שלי

במייק אפ לא כדאי לחסוך, אני אישית נאמנה למייק אפ של לנקום כבר שנתיים. אני מדברת על TIENT IDOL שנותן מראה מאט ומחזיק המון זמן. יש גם לנומבר 7 מייק אפ לא רע וזול מאוד יחסית (הוא לרוב בהנחות גדולות ויוצא רק 50 ש"ח, לעומת 100 ש"ח לפחות לזה של לנקום). אז הבחירה שלך. מבחינת פודרה אני ממש מרוצה מהפודרה הזולה של ברברה וולף - רק 40 ש"ח והיא עושה את העבודה נהדר. יש לי גם את זו של גרלן- עם הכדוריות שהיא מדהימה פשוט. עזרתי לך או שרק בילבלתי? :)

kiticat

New member
אני מבינה שלגבי מייק אפ ככה-

יש כאלה שהם בבקבוקים ומשתמשים בספוגיות, ויש כאלה ש"מושכים אותם", אני מחפשת משהו נוח- ומאוד מאוד- לא מורגש.... מאוד טבעי גם. האמת, היא שאני לא סומכת על הנשים בסופר פארם. אולי אני אקנה בחנוכה, כי בין כה וכה יש לי קצת כסף כרגע... העניין הוא שאני לא מחפשת לבזבז הון קטן על איפור. הוא צריך להתאים לכיס שלי ולפנים שלי. ולגבי פודרה- אין לי מושג. יש לי את הספר החדש ההוא שסופר פארם מכר- והוא באמת מספק רעיון נכון לגבי איפור. והאמת היא שפודרה חייבת להיות בכל תיק איפור של כל אישה.... ולכן אני רוצה לקנות- אבל חוץ מהעניין של עדין- אין לי סטנדרטים מה לקנות? ותודה בכל אופן- אני מחפשת כמה שיותר דעות שיתנו לי מושג...

Katy Cat

New member
אני לא ממש משתמשת במייק אפ

או יותר נכון מאד משתדלת שלא, כי אני ממש לא אוהבת הרגשה של כבדות על הפנים.אם אני צריכה לטשטש או להסתיר משהו קטן אני משתמשת בקונסילר של אליזבת ארדן, שהוא מעולה. לפני כמה שבועות קנינו כמה מוצרים של קליניק וקיבלו תיק עם מוצרים במתנה. בתיק הייתה דוגמית די גדולה של מייק אפ. ניסיתי, ואני חייבת לציין שממש לא הרגשתי את זה על הפנים. מסתיר טוב, נמרח טוב, לא בולט, וממש לא מורגש. אני אישית מאד ממליצה על המייק אםפ הזה.גם הפודרה של קליניק מאד טובה.יש לי גם את הפודרה כדוריות של גרלן (מיכל, יש לך את הדחוסה או את הכדוריות עצמן?) וזה באמת מעולה, ממש נותן אור לפנים. בכלל אני חייבת לציין שכל סדרת מטאוריטיס של גרלן מעולה (יש לי את הצלליות, האיי גלוס, והפודרה והם באמת מעולים).אני ממליצה גם על הצלליות של סדרת טרה קוטה של גרלן. זו כזה צללית שמתאימה גם כשפתון (על בסיס) וגם לפנים.

michal18

New member
בתשובה לשאלתך

יש לי את הכדוריות. והן אכן נהדרות. אני רואה שיש לך ה-מ-ו-ן איפור. ולא סתם אלא איכותי... מרשים (את קוראת עלי תיגר??
) תזהרי...
סתם... יום טוב

Katy Cat

New member
כן...אכן יש לי די הרבה איפור..

האמת אי שאפילו לא שמתי לב איך זה קורה...פה ושם קניתי קצת, ואז בחו"ל קניתי עוד קצת..ושוב פה ושם ושוב בחו"ל.. ושוב פה ושם ושוב בחו"ל... ופתאום יש לי ה-מ-ו-ן איפור שאין לי מושג מאיפה הוא צץ. גם לי יש את הכדוריות, ודווקא מעניין אותי איך הדחוסה.אני מכירה מישהי שטוענת שהדחוסה יותר טובה, אז רציתי לשמוע דעה של עוד מישהו. יום טוב גם לך!

Katy Cat

New member
נראה לי אגב שמייק אפ נוזלי יותר

קליל. בעצם, אני די בטוחה בזה.

בדיוק!

אל תקשיבי למה המוכרות בסופר פארם מייעצות לך, כי המטרה שלהן זה למכור ולא להתאים לך באופן אישי מה שטוב לך. אני מציעה לך ללכת על מייק אפ מוצק, גם איתו משתמשים בספוגית, רצוי לחה. עכשיו אם את יכולה להשיג את המייק אפ של בועז שטיין זה יהיה מעולה כי יש לו מייקאפים פשוט מצויינים אני ממש מרוצה מהם. המייקאפים המוצקים שלו ממש לא מורגשים על העור ובמיוחד לעור כמו שלך. והם גם לא כל כך יקרים סך הכל 69 ש"ח, אין אותם בסופר פארם אבל אם תצליחי להגיע למרכז אז תוכלי להשיג אותם בחנות של בועז שטיין בדיזינגוף בתל אביב. במידה ולא תצליחי להשיג את המייק אפ של בועז שטיין אז לכי על המייק אפ המוצק של קאסטרו. שהוא גם מאוד טוב. ועדיף לך להשתמש בפודרה שקופה או משזפת של קאסטרו, תתאימי את זה.

kiticat

New member
מן הסתם יש לי כאן סופר פארם

אבל אני לא חושבת שיש להם מוצרים של בועז שטיין- מישהו יודע איזה חברות יש באפריל בעזיראלי? אני גם אהיה בשינקין ובאיזור שם- ואם מישהו ייתן לי המלצה מפורטת אני בהחלט אשתמש בה. ורעות- תודה, ההודעה שלך עשתה לי קצת סדר בראש...

קנגורית

New member
החנות של בועז שטיין ...

החנות נמצאת ברח´ דיזינגוף בחלק של המספרים הגדולים ומאה ו... אם לא תמצאים תמיד תוכלי לגשת לבית הספר של ירין שחף שם גם יש להם חנות של בועז שטיין... הבית ספר נמצא ברח´ מאפו 26 זה קרוב לדיזינגוף ורק עלייך לשאול איך להגיע לשם... מהתחנה המרכזית בתל אביב יש קו 4 אל בית הספר את יורת בבן יהודה פינת מאפו ופונה לתוך מאפו עד שתראי שלט גדול ירין שחף בע"מ... אבל לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא את החנות של בועז פשוט תעלי על קו 5 מהתחנה המרכזית ותבקשי לרדת בדיזינגוף ליד בחנות שלו רוב הנהגים מכירים... מקווה שעזרתי... קנגורית

קנגורית

New member
שימעי יקירתי...

אני בדרך כלל לא משתמשת בפודרה אבל אם פודרה אז של ג´ייד מכיוון שהיא יושבת היטב על העור גם ללא מייק אף ואם את רוצה קונסילר יבש אז היא הפתרון אם בדעתך פודרה אורירית יותר יש פודרות אבקתיות שקופות שניתן לרכוש אותן בכל פרפורמריה... מקווה שעזרתי במשהו... קנגורית

למעלה