אז ככה

מתרגשת38

New member
אז ככה

מתי הרגשתן שצריך להחליף רופא ?אנחנו איתו כבר כמעט שנתיים .נחל הצלחה אחת אך בניסיונות לילד שני משהו נעצר אומנם יש פרוטוקולים שמשתנים ד כה עשיתי שאיבה אחת שממנה יצאו לי 13 הפריות ועוברים בדרגה a .הסבב הזה החזרנו 2 אחד יום שלוש ואחד בלוציסט שנהם מצטיינים . מקווה שיצטינו ויקלטו .במידה ולא למרות שהחצי לא ממש רוצה חשבתי לעבור ל דק דורון גולדברג המלצות....

איגי84

New member
לא הבנתי

לי כנראה לא תהיה תשובה לגבי מתי להחליף רופא, אבל אולי כדאי שתפרטי קצת יותר? הפרטים קצת לא ברורים. בפחות משנתיים הספקתם להיכנס להריון, ללדת, לחזור לטיפולים, 13 עוברים יפים (או חלקם יפים?). הבנתי נכון? עד פה נשמע ממש מבטיח, ולא ברור למה את מרגישה תקועה. האם היו כבר כמה החזרות שלא צלחו בסבב הזה?

מתרגשת38

New member
היי

אנחנו בטיפולים 5 שנים יש ילדה אחת מסבב של לפני 3 שניים לפני שנה בערך עשינו שאיבה אחת שממנה יצאו 13 עוברים החסרנו מלא החזרות 2 כל פעם חוץ רק בהחזרה אחת שיצאה הריון חוץ רחמי ואחת כימי כל השאר יצאה שילילית .לכן מרגישה תקועה

איגי84

New member
תודה

עכשיו הבנתי (בילבל אותי שרשמת שאתם כמעט שנתיים אצל הרופא). הלוואי שאת כבר בהריון ולא תצטרכי להתלבט בקשר להחלפת רופא
.

אשאיר את השאלה שלך למנוסות ממני. (אני לא יודעת מה הייתי עושה כי נראה שהשאיבה היתה מאד מוצלחת מבחינת כמות ואיכות עוברים, ואחד אפילו השתרש מחוץ לרחם. אני מניחה שבגלל זה ההתלבטות שלך - לא ברור אם סתם לא היה לך מזל בהחזרות הקודמות או שהיה כדאי לעשות משהו אחרת). בהצלחה!

למעלה