אז ככה..

אז ככה..

אחרי לבטים ארוכים, החלטתי להתחיל בתהליך של התרומת ביצית. אני בת 43 ןאחרי אינספור IVF ולמעט הריון אחד בתחילת הדרך שנפל לקראת חודש רביעי, השאר לא צלחו. התחלתי את דרכי עם פרופ' וויסמן, ובדרך הלכתי לרעות בשדות זרים (בר חוה) ואחרי שהרגשתי שהולכים שם לאיבוד בין אלפי הבנות חזרתי לווייסמן לתרומת ביצית.
כמה שאלות אם אפשר :)
התחלתי אם הווסת לפני מס' ימים עם לקיחת גלולות גינרה, ומאותו היום הווסת השתנה לחלוטין, בקושי יש דימום וזה מלחיץ נורא. שאלתי את הפרופ' והוא אמר שזה ייתכן. דעתכן?
2. את התרומת ביצית אני עוברת דרך מנור (תרומת זרע מסופרם), הם מתחייבים לי על 6 ביציות ו-4 עוברים. האם יש מצב שיהיו יותר עוברים בתהליך הזה??

תודה ושתהיה לנו דרך קצרה ומוצלחת

אשרת 1972

New member
גלולות משפיעות אחרת על כך אחת חלק מהן גרמו לכך שלא יהיה לי

כמעט דימום ואחרות גרמו לדימום ארוך מהרגיל , יש לך רופא מצויין הייתי סומכת על מה שהוא אומר , מנור מתחייבים לשש ביציות ולארבעה עוברים לעיתים מקבלים יותר לא כל הביציות באיכות שמאפשרת הקפאה , אני קיבלתי בתרומה הראשונה 6 עוברים שניים הוחזרו שלושה הוקפאו , בתרומה השנייה קיבלתי 7 עוברים ארבעה שים הוחזרו ושניים הוקפאו טובים בשלישית קיבלתי שניים הוחזרו ושלושה הוקפאו , ככל שאת מחזירה עובר אחד בכל פעם תבקשי להקפיא בקשיות נפרדות , המון בהצלחה .

תודה על התשובה המפורטת

נכון לעכשיו הגלולות עושות בי שמות (התכווצויות בבטן וכאלה) אבל אני ממשיכה וסובלת בשקט:)
לגבי התרומת ביציות, איך יכול להיות שהם מתחייבים על 6 עוברים כשחלקן לא יכולים להיות באיכות טובה להקפאה? מה יהיה אחרי ההפשרה?
מותר להם?

אשרת 1972

New member
מתחייבים לשש ביציות וארבעה עוברים

העוברים שהוקפאו אצלי שרדו הפשרה

למעלה