אז ככה....

אז ככה....

אני לא מעריצה של ג´ניפר אבל אני רחוקה מלשנוא אותה! קראתי באיזה עיתון משהו שפשוט קרע אותי מצחוק והייתי חייבת להכנס ולספר לכם את זה! זה השטות הכי גדולה שהמציאו עליה! אז ככה: כשגניפר היתה בבי-ספר היתה תחרות של הכנת דברים או איזה משהו וג´ניפר לקחה רק משום שני. ג´ניפר מיררה לילדה שזכתה במקום הראשון את החיים! היא הפיצה עליה שמועות והרביצה לה וכל מיני דברים כאלה עד שהילדה היתה צריכה לעזוב את בית-הספר! ואז באה הסבתא של הילדה הזאת וקיללה את ג´ניפר באיזה קללה נוראית שלא יהיה לה מזל עם גברים ושעם כל הגברים שהיא תצא איתם זה יגמר לא טוב! מוזר לא? אבל תודו שזה משעשע!

מרב881

New member
../images/Emo12.gif

J To The Lo

New member
זה לא הגיוני בגלל סיבה אחת...

היא היתה עם פאף...אז בטוח שיש לה מזל...

J To The Lo

New member
so what?!

היה לה הכבוד להיות עם הדבר המדדדדדהים הזה, אז בטוח שמשהו אצלה הולך נכון...זה שהם נפרדו זה סתם טימטום ואי הבנה... הnational enquir-אם ככה כותבים את זה...קיצר, העיתון פירסם שג´ן ובן הגישו בקשה לאמץ ילד,ובקשתם אמורה להתקבל כמה חודשים לאחר החתונה, ושג´ן כמו הרבה הרבה כוכבות אחרות מעדיפות לאמץ על פני ללדת כדי לא להרוס ת´גיזרה(כמו אנג´לינה ג´ולי וההיא מאלי מקביל)

להגיד לך ת´אמת, J TO THE LO?

אני לא יורק לכיוון של הנשיונל אנקוויר כי הם אלה שאמרו שג´ן משתמשת בגלולות כדי להמית את עוברה (שלא קיים בדיעבד). כל השמועות שלהם זה חרא אחד גדול... בגלל זה גם אין שום פרסום באתר וגם באתרי מעריצים אחרים - כי זה בולשיט!!

J To The Lo

New member
אולי את צודקת...

באמת...אם היא היתה עם כריס אז יש לה מזל רע...סתם.. אבל מה שחשוב זה שהיא היתה איתו, אפילו אם זה היה רק ללילה אחד זה כבר אומר שיש לה מזל(מה שלי לדוגמא אין)...

למעלה