אז ככה

RaulDuke

New member
לא דיברו אלייך

ובלי שום קשר... נמאס לי שאומרים לי "צא מזה"

einaty26

New member
קח חתול! זה יעזור והשפעת תעבור

החתול שלי מתעקש לנסות ולכתוב את המזר בעצמו - Mac זוז מכאן מחשב זה לבני אדם לא לבעלי פרווה וזנב. ועכשיו לפואנטה (מק ירד לי מהברכיים אז אפשר לכתוב) לדעתי אתה תהיה הרבה פחות בודד עם תיקח חתול או חיית מחמד אחרת מה דעתך על כלב אפשר גם פינצר קטן כזה. בכ למקרה חתול זה לדעתי הכי הכי, גם מפיג בדידות, גם אפשר ללטף אותו והוא משמיע קריאות שמחה וגם אם תחבק אות וחזק אולי תתחמם. כל זה באם אתה לא אלרגי לחתולים. עד כאן פינת העצה הקטנה להיום.

../images/Emo45.gifרעיון מצויין! בע"ח מאוד מפיג את

הבדידות, וגם נותן מפלט לרצון שלנו לתת ולהיות איכפתיים כלפי מישהו...

lizard

New member
אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אני אגן עליך בלילה ואבריח את החלומות הרעים. בשקר נבנה לנו אוהל מהפוך ונשתולל בתוכו. כשבא לך להתקשר,אני תמיד שם 24/7. כשאת שמחה אני שמח. כשאת עצובה אני לצידך. בדיחות מטומטמות זה הקטע שלי
כשנראה סרטי אקשן מטומטמים אני אחזיק לך את היד. והכי חשוב, אני תמיד אהיה שם לצידך. גם לקניות
אבל...מה הסיכוי שבכלל תרצי להכיר אותי ? שואף לאפס המוחלט

lilithmm

New member
תאמצי כלב דחוף!

עדיף משהו בסגנון לברדור. אני אימצתי את שלי בדיוק מהסיבות שהזכרת. וזה עוזר! רק המוות יפריד בינינו

בחור 27

New member
זה כל כך מוכר ....

אבל יכול להיות ש-מנ שאתה מבקש...פשוט לא נמצא פה ? למה דווקא מול הצג ? במקום יחסית קר וחסר רגש ? חסר מקומות ? כמו פעם ? ובקשר למילים ..אני אישית חושב שאנחנו הישראלים ממומחים בלדבר ובלחשוב אבל כשמגיע הרגע שצריך לפעול..שוכחים מהכל ועושים בדיוק ההפך ממה שצריך לעשות .. הקטע הבא הוא לא מקורי שלי..הוא היה במעריב בחלק של הסוף שבוע : לנו יש את הכוח להפוך אותם לנסיכיםאחרי הנשיקה (ואנחנו מפסיקות לנשק אחרי הילדים המשכנתא והכביסה ) ולהם יש את הנשק לצוד אותנו בעזרת שיחות הנפש... (ונגמרות להם המילים אחרי הילדים המשכנתהוהעבודה..) זה נכון או לא ? דיי לדבר ,להתחיל לפעול ולא מול המסך...

אומרים לך להנות מהבדידות

כמו שאומרים יש עוד הרבה דגים בים וכל מיני משפטים מטופשים ולא מנחמים לרוב... אם תקרא שוב את כל מה שאתה כותב אולי תראה כמה ניגודים שאני רואה מפה , אני בת 20 , מלאת חיים ומרץ , אני מבלה מטיילת מכירה אנשים וצוחקת , בלי סוף. לא מזמן ניסיתי לצאת עם בחור שמאוד מצא חן בעייני אבל היתה רק בעיה אחת. הוא פשוט בנאדם דיכאוני. הרגשתי שהוא מושיט לי יד ומבקש ממני לסחוף אותו אחריי וניסיתי ולפעמים גם הצלחתי אבל זה פשוט לא הולך. בתור בחורה שבולטת ומאושרת סה"כ ואוהבת לחיות ולחיות טוב , מאוד קשה לי למצוא את עצמי עם בחור מדוכא שמעדיף לשבת בבית כל ערב במקום לעשות משהו עם עצמו.. אם הייתי צוחקת עכשיו הייתי אומרת לך "קח כפית חיזוקית של הדס" אבל אני לא. אני חושבת שאתה צריך לעשות בשביל עצמך וזה במילה אחת , להעז! הרי כולנו יודעים מתי כבשנו בנאדם כזה או אחר , אפחד לא עד כדי כך קלולס. תבקש ממנה את הטלפון , אחר כל תנסה לקבוע פגישה , וכשאתה יוצא לפגישה תלבש את החליפה של האומץ. שים על עצמך את המסיכה של החיוך. וצא לבלות. אבל ממש ממש לבלות. יגיע יום שזאתי שתגרום ללב שלך לפרפר תגיע וגם אתה תגרום לה לאותו דבר , לא , זה לא משפט ניחום , זאת מציאות קיימת וקבועה. נסה להיות יותר אופטימי , יותר פתוח לרעיונות ואהוב את עצמך עד כלות הנשימה...זה הכי חשוב.... מאחלת לך וגם לי למצוא את החלק הזה של האושר במהרה

למעלה