אומרים לך להנות מהבדידות
כמו שאומרים יש עוד הרבה דגים בים וכל מיני משפטים מטופשים ולא מנחמים לרוב... אם תקרא שוב את כל מה שאתה כותב אולי תראה כמה ניגודים שאני רואה מפה , אני בת 20 , מלאת חיים ומרץ , אני מבלה מטיילת מכירה אנשים וצוחקת , בלי סוף. לא מזמן ניסיתי לצאת עם בחור שמאוד מצא חן בעייני אבל היתה רק בעיה אחת. הוא פשוט בנאדם דיכאוני. הרגשתי שהוא מושיט לי יד ומבקש ממני לסחוף אותו אחריי וניסיתי ולפעמים גם הצלחתי אבל זה פשוט לא הולך. בתור בחורה שבולטת ומאושרת סה"כ ואוהבת לחיות ולחיות טוב , מאוד קשה לי למצוא את עצמי עם בחור מדוכא שמעדיף לשבת בבית כל ערב במקום לעשות משהו עם עצמו.. אם הייתי צוחקת עכשיו הייתי אומרת לך "קח כפית חיזוקית של הדס" אבל אני לא. אני חושבת שאתה צריך לעשות בשביל עצמך וזה במילה אחת , להעז! הרי כולנו יודעים מתי כבשנו בנאדם כזה או אחר , אפחד לא עד כדי כך קלולס. תבקש ממנה את הטלפון , אחר כל תנסה לקבוע פגישה , וכשאתה יוצא לפגישה תלבש את החליפה של האומץ. שים על עצמך את המסיכה של החיוך. וצא לבלות. אבל ממש ממש לבלות. יגיע יום שזאתי שתגרום ללב שלך לפרפר תגיע וגם אתה תגרום לה לאותו דבר , לא , זה לא משפט ניחום , זאת מציאות קיימת וקבועה. נסה להיות יותר אופטימי , יותר פתוח לרעיונות ואהוב את עצמך עד כלות הנשימה...זה הכי חשוב.... מאחלת לך וגם לי למצוא את החלק הזה של האושר במהרה