אז ככה...

PurpleGoat

New member
אז ככה...

אני מסתובבת פה כבר כמה זמן.. וחשבתי- למה לא לפרסם גם כמה מהדברים שלי.. לא שהם מרשימים במיוחד בהשוואה לחלק מהאנשים כאן אבל.. נו..
ולהתחלה.. קצת ארט נובו =) אז.. מה דעתכם? =)

PurpleGoat

New member
אחרון ודי להיום..

כי אני עייפה, והפורומים עוד מעט שובתים להם ל"מספר שעות" =)

תמונת הבחורה"הרביעית"מקסימה

אהבתי מאוד את הבחורה השמנה- ממש יופי של ציור תביאי עודדדדדד

Leia Kass

New member
שיאו שיואו!

הגבתי על הציור הזה בבמה. אני עדיין חושבת שהוא מקסים. באמת יפה.

הליויתן

New member
אהבתי את הבחורה

כבר הרבה מאד זמן אני חולם לפסל פסל של בחורה צעירה ויפה,אבל שמנה מאד מאד עם פרופורציות ,אבל שמנההההההההההה ביותר. לראות איך מסתדרים הקפלים,איך הכל מתוח ונפוח,ולנסות להעביר את זה בצורה טובה לחומר. אולי פעם. אולי פעם אצליח לפסל את זה!

The Cat Woman

New member
נדוש... אמא שלי כבר עשתה את זה!

יש לנו מלא פסלים בבית של נשים שמנות! אמא שלי שונאת שיש דברים רגילים כאלה אז היא החליטה ללכת על נשים שמנות.. ואת האמת- זה מאוד יפה! חבל שהסורק שלי לא עובד, הייתי מראה לכם כמה מהצילומים שלי ומהיצירות שלי בחימר (כן, הייתי יוצרת פעם... אבל זה עבר!) וגם של אמא שלי.

הליויתן

New member
נושא האשה ככלל הוא "נדוש"

השאלה היא איך עושים את זה! אני מנסה תמיד להביא את הזוית שלי לנושאים מוכרים. אני לא די מוכשר אולי לפרוץ ממש מסגרות אבל אני יכול גם יכול לתת את נקודת המבט(והרגש שלי)לכל יצירה שלי

0sveta0

New member
ממש אהבתי את מה שאמרת

זה כל כך נכון!!!!! כי לכל נושא כל אחד יכול לתאר בצורה כל כך שונה וייחודית, ואפילו אותו אדם יכול לשנות את יחסו לנושא עם הזמן, ולתארו באופן שונה.

אזה יופי !! :)

השמנה ממש חמודה, היא נורא יפה ! :) היא אצילית נורא, וגם מאוד יפה, ממש אישה נחמדה. :) גם אני פעם עשיתי רישום של אשה שמנה, קצת שמנה, לא נורא. תיראי.

SC

New member
שוודי, אתה פה ../images/Emo35.gif איזה כיף ../images/Emo70.gif

PurpleGoat

New member
הממ..

אם כל נושא שעשו אותו כבר פעם היה נדוש, האמנות הייתה נכחדת!
הרי תמיד אפשר להתייחס לנושא, לא משנה איזה, מזוית שונה, וגם אם שני ציירים יציירו בדיוק את אותו מודל, סביר להניח שיצאו להם תמונות שונות לחלוטין... ועוד משהו.. היית יוצרת, זה עבר... זאת מחלה או משהו כזה? לא ידעתי שזה יכול לעבור, אל תפחידי אותי =) אה כן..וכמו שהמורה שלי הייתה אומרת שוב ושוב (באובססיביות משהו..) מאפרה זה לא יצירה! =) (היא גרמה לי לרצות להרים תערוכת מאפרות או משהו כזה.. =) ולוויתן- זה צריך להיות מאוט מאוט מעניין.. מחכה לראות =)

SC

New member
וואוו עבודות יפות ../images/Emo70.gif

הייתי שמח להפוך את התמונה הראשונה לויטראז´, תמונה יפה. אחלה, למה באמת לא לפרסם את העבודות המרשימות האלו
אני שמח שעשית זאת

PoeticA

New member
איך את יכולה להגיד את זה בכלל???

"לא מרשימים במיוחד" ??
יפה מאוד!

למעלה