יופי, תודה!
A alferd New member 5/7/14 #12 חטאים מתוקים בת"א יקרים וכשרים...אבל מעבר לזה מאוד מומלץ ובהחלט שמעתי דברים מאוד טובים על ג'וז ודניאל, אבל ממה שהבנתי צריך להזמין מקום זמן רב מראש
חטאים מתוקים בת"א יקרים וכשרים...אבל מעבר לזה מאוד מומלץ ובהחלט שמעתי דברים מאוד טובים על ג'וז ודניאל, אבל ממה שהבנתי צריך להזמין מקום זמן רב מראש
ש שקדייה New member 6/7/14 #19 דלאל. עונה על כל הקריטריונים שלך, פרט לקריטריון "לא פלצני" הם פלצנים שם למדי. אבל זה לא מפריע לי.
ט טלית נודדת New member 6/7/14 #21 באמת? היינו פעם אחת ולא התרשמנו בכלל. סתם ארוחת בוקר, לא משהו מיוחד או ששווה לחזור עליו.
M mitmit11 New member 6/7/14 #22 הייתי פעמיים בבופה בוקר (לא יודעת אם זה רק ימי שישי או כל השבוע) ומאוד אהבתי. אוירה כייפית כבונוס. וארוחת צהריים באמצע השבוע זה גם נחמד (אם כי לא הייתי שנתיים בצהריים).
הייתי פעמיים בבופה בוקר (לא יודעת אם זה רק ימי שישי או כל השבוע) ומאוד אהבתי. אוירה כייפית כבונוס. וארוחת צהריים באמצע השבוע זה גם נחמד (אם כי לא הייתי שנתיים בצהריים).
trilliane Well-known member מנהל 6/7/14 #23 הי, עדיין ממתינה לפירוט על ארוחת הבוקר השווה אם תסכימי כמובן...