אז ככה .......

black ross

New member
אז ככה .......

כל הסיפור הוא ............ אני ושניר נפרדנו ..... וזה סופי ..... ורע לי כי אני מרגישה שפגעתי בו ...... והוא החבר הכי טוב שלי ואני מתה עליו ואני לא רוצה לאבד אותו ..... מי המטומטם שקבע שאם אנחנו לא חברים אז אי אפשר להיות ידידים ?!

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif מתוקה

אם פגעת תתנצלי וניר אם נפגע איך יוכל להיות ידיד ??? תני לו זמן ומרחב מחייה ואולי אח"כ כשירגע ישוב להיות ידידך . היי חזקה

black ross

New member
אני שונאת נורמות !!!

אני הבן אדם שהכי לא עובד לפי נורמות אבל מה לעשות הנורמות כופות את עצמן עלי ....... אני מכירה את שניר כבר שנה ובחודשיים האחרונים התחלנו לצאת (טעות איומה )והוא מהיום הראשון שהיכרנו היה חבר יקר לליבי ...... אמרתי לו מההתחלה שזה לא ילך והוא התעקש אז ..... ניסיתי ...... ועכשיו אני מצטערת שניסיתי ..... כל כך רציתי שהוא יהיה הבן אדם שאני מחפשת אבל מה לעשות לא מקבלים מה שרוצים בחיים ....... עכשיו רוב הסיכויים שאני אאבד את החברות שיש לנו ..... ואני שונאת את עצמי על זה .... איזו מטומטמת למה לעזזל ניסיתי בכלל !!!!

מיקי 35

New member
ניסית...

וטוב שכך... לולא ניסית לא היית יודעת שזה לא יילך, ועם הניסיון בא הסיכוי שזה כן יילך... ואולי יכול היה להיות משהו יפה... אז ככה זה, מנסים בחיים, ולפעמים נופלים מניסיונות, אך לפעמים מצליחים וזה שווה המון !! חלילה לך מלשנוא את עצמך... לטעות זה אנושי. לא היתה לך כוונה לפגוע בו, אך זה קרה...

מאו יין

New member
שירנצ´ו

"המטומטם" שקבע שאתם לא יכולים להיות ידידים זה אותו אחד שהתעקש שתצאו ביחד כשהייתם ידידים...וזה שניר...והוא לא מטומטם אלא ככל הניראה יש לו רגשות כלפיך...הוא מאוהב בך...הוא רואה בך הרבה יותר מאשר בחורה "נחמדה" להעביר איתה צחוקים ולצאת לקפה/סרט/ים מידי פעם..... את לא מרגישה כלפיו אותו הדבר . וזה בסדר, לגיטימי ,קורה 70 פעם ביום בין גברים לנשים בכל העולם... חברות בינכם לא יכלה ממילא להתקיים בצורה "חלקה" כי סביר להניח שהיו לו את הרגשות האלו כלפייך עוד לפני שהוא "גילה" לך שהוא רוצה יותר מאשר ידידים... ולצערך (כפי שהבנתי מתגובותייך) הדבר היחיד שאולי יפתור את הבעיה הזו מתישהו זה רק הזמן!!... רק אם בעתיד הוא יפסיק להרגיש כלפייך אהבה (מבחינת להיות מאוהב..) ואולי יהיה בקשר עם מישהי אחרת אז הוא יוכל בלב שלם ולא כואב להיות חבר שלך..(מבחינת ידיד...) עד אז ...תניחי לו...הוא צריך להתגבר עליך וככה זה....אין מה לעשות... גמני איבדתי בחור שהיה מאוד חשוב לי כי ידעתי שהוא מאוהב בי וכל עוד הייתי "ידידה" שלו הוא פשוט לא המשיך הלאה....הוא לא יכל...ואז אני מתוך זה שאהבתי אותו (כבן אדם יקר) ומתוך שרציתי שיהיה לו טוב ניתקתי לאט לאט את הקשר והיום שנה וחצי אחרי הוא בדיוק לפני שבועיים "קפץ" אלי לקפה ביחד עם החברה החדשה שלו והיה ממש נחמד!!!. לפעמים רק הזמן יכול לפתור את הבעיה....

מיקי 35

New member
שירן...

לפעמים כשנפגעים כועסים ולא רוצים לדעת ולשמוע... ואחר כך נרגעים ומגלים כי יש הרבה מעבר לכעס, ולעלבון... יש ידידות אמת... ואהבת חינם... ואז... מתגברים. תני לו זמן, והוא יחזור להיות ידיד שלך... ואז הוא יהיה עוד יותר יקר... מניסיון... זה עובד !

black ross

New member
לא רוצה לחכות!!!

זה כואב לי שכואב לו ....... זה לא הוגן ..... עכשיו כשאני הסיבה לכאבים אני לא יודעת איך לנחם ..... בא לי להתקשר אליו ולהתחנן שנחזור ורק בשביל שלא יכאב לו כל כך .... אני לא רוצה שיכאב לו אני אוהבת אותו יותר מדי בשביל לדעת שהוא אי שם נמצא עצוב בגללי .......

מיקי 35

New member
מאמי...

אני מבין אותך... ומבין גם אותו... אין ברירה שירן... אסור לך בשום פנים ואופן להגיד לו שתחזרו רק כדי שהוא לא יהיה עצוב... זאת תהיה טעות איומה !!! העצב יעבור... רק זמן יעשה את שלו... סבלנות יקירה

black ross

New member
אני מרגישה כמו ילדה בת חמש

אבל אין לי סבלנות למה בכלל אני צריכה להתאזר בסבלנות .... עוד לא נפרדנו וכבר אני מתגעגעת לשטויות שלו ..... לא רוצה להתאזר בסבלנות אני רוצה שהכל יחזור לקדמותו .....

מיקי 35

New member
ובאמת...

את מדברת קצת כמו ילדה... (לא להיעלב לי טוב ?) סבלנות הוא כלי חשוב בחיים... אז תתגעגעי עוד קצת... וגם הוא יתגעגע... והוא יחזור להיות ידיד שלך, ודברים בסופו של דבר כן יחזרו לקדמותם... עם הזמן !

black ross

New member
אני מרגישה כמו ילדה בת חמש

אבל אין לי סבלנות למה בכלל אני צריכה להתאזר בסבלנות .... עוד לא נפרדנו וכבר אני מתגעגעת לשטויות שלו ..... לא רוצה להתאזר בסבלנות אני רוצה שהכל יחזור לקדמותו .....

mariana

New member
שירן להירגע אבל מיד!!!!

את יודעת אומרים לטנגו צריכים שתיים. לא יכול להיות שרק את פגעת בו, אולי הוא גרם לך לפגוע בו. בינתיים אני חושבת שאת צריכה להשאיר את המצב כמו שהוא, לתת לדברים להירגע. אם תתקשרי אליו את כאילו עושה טובה בשבילו, לגברים לפעמים צריך את המרחק כדי שיחשבו יותר טוב, הגברים אוהבים ללכת למערה שלהם כשעצוב להם ולא שמפריעים להם. אני בטוחה שאתם תחזרו להיות חברים טובים או אפילו בני זוג. ואת לא צריכה להאשים את עצמך שנתת לידידות ביניכם להיתפרק בגלל שהפכתם להיות חברים. אם לא היית מנסה אז היית חיה בציפיה "אולי זה היה הולך?" ועל חלב שנשפך לא בוכים, מביאים סמרטוט ומנקים. תתעודדי מתוקה

hip hop soul

New member
גם אנחנו רצינו להישאר ידידים

אבל זה יהיה קשה מאוד עם הרגשות שיש לו כלפייך. אני לא רוצה לשלול שום דבר כי אני לא מאמין בשלילה אבל טוב שהוא ידע בדיוק מה היתה הסיבה לפרידה ולא להשאיר אותו במצב של אי ודאות. זה יכול לשגע אותנו, אני יודע...

אני מצטער..

אבל לדעתי עדיף שלא תהיו ידידים ישר ישר אחרי שנפרדתם. כי הפצע עדיין פתוח וזה יכול לפגוע :/ אבל זו רק דעתי. הגמד

שירן מתוקה

אני כל כך מבינה לליבך ואת הכעס שלך כלפי עצמך שהסכמת אבל גם אם לא היית מסכימה היה נוצר איפה שהוא הקרע כי כל אחד מכם רוצה משהו שונה מהשני אבל לדעתי את צריכה לכתוב לו שהדלת לידידות תמיד פתוחה ושכואב לך שכואב לו אבל את אוהבת אותו בתור ידיד והוא יקר לך אני חושבת שאת צריכה להגיד לו את כל מה שאת מרגישה ושידע שתמיד יש לו דלת פתוחה אצלך ואחרי כמה זמן חג או יום הולדת או סתם אירוע שאת יודעת שקיים אצלו תתקשרי להגיד מילה טובה אולי אז הוא כבר ירגע ותפתח הדלת לידידות חדשה/ישנה אבל את צריכה לקחת בחשבון גם שאת הידידות שלו עד החודשיים האלה היתה רק בגלל שהוא אהב אותך והיתה לו משיכה אליך ולא רגש אפלטוני ולכן זה לא יוכל להתקיים אני כל כך מבינה לליבך את הרגשת החוסר כי ידיד זה דבר יקר ולעולם יהיה את החור החסר אפילו לדעתי יותר מחבר אפילו לדעתי יותר מאדם שיש לך איתו רומן או סתם יחסים לא אפלטונים בהצלחה אוהבת אוהבת אוהבת

למעלה