אבל טוב לדעת שהכל בסדר. אז לעידכון... אני חושבת שהדבר הכי חשוב שקורה לי בחיים כרגע זה שהיכרתי מישהו חדש ואנחנו יוצאים כבר 3 שבועות ויש לי הרגשה שהוא ייקרא את ההודעה הזאת אז אני לא אכתוב כמה שהוא חמוד ומקסים...
חוץ מזה אני מתחילה ללמוד יום שני הבא ואני די מדחיקה את זה כי זה קצת מפחיד אותי. שמעתי מאורית שאתם חוזרים ללמודי התאטרון אז שיהיה בכיף ובהצלחה. וספר קצת מה עבר עלייך שנעלמת ככה. הכל בסדר איתך?!
אני ממש שמח שאת יוצאת עם מישהו (אם את רוצה לשלוח לי מסר אליו, אז בכייף) חוזרים ללימודים אה? בסדר, אחל´ה המון המון בהצלחה אני בסדר גמור, עשיתי את הפורום של לנדמרק והיה נהדר, אני ממליץ לכל אחד מכם ללכת ולעשות את הפורום. אז כן, כמו שאוריתי אמרה, אנחנו מתחילים ללמוד שנה שניה של התאטרון ביום חמישי הזה ויום רביעי אחרי זה, אני מתחיל ללמוד ליצנות רפואית ב"אסף הרופא" ואני ממש מתרגש בקשר לזה.... אז דיי זהו נראה לי
אבל.... גם אני עשיתי ת´פורום של "לנדמרק אינדוקיישן" ו..... הייתי בהיי שבועיים, הכל עבד כמו שלמדתי, אבל.... הקסם התפוגג וגם את הסמינר זנחתי, בקיצר, עליי זה לא עבד ועוד על הרבה חבר´ה שאני מכירה. דרך אגב, מתי עשית את הפורום?
הפורום שהוא מדבר עליו... זה סמינר של 3 ימים אינטנסיבים, ששם מלמדים אותך, לחיות חיים שאת אוהבת, לסגור את העבר בשביל לחיות בעתיד נקי, בקיצר זה היה אחל´ה... אבל.... אצלי זה לא נשאר לאורך זמן. ומה שלומך חוץ מזה??? יש משהו חדש
אז כן, עשיתי את הפורום המדובר ואני לא בהיי, אני חושב על מה ששמעתי לא קופץ למסקנות אני מתחיל ביום ראשון את הסמינר, נראה איך יהיה וגילי, באמת היה לך הרבה "ו.."
יופי טופי שחזרת... האמת התחלתי קצת לדאוג... אבל כל עוד אורית כתבה פה ולא היו לה חדשות רעות , אז לא חיטטתי... תשאר ...אל תעלם לנו ככה בלי אזהרה מוקדמת....
גם אני התגעגתי, פעם הבאה אני אתן אזהרה מה חדש אצלך? הכל בסדר אני מקווה אני אכנס פה לעניינים לאט לאט, בסדר? אז לא לכעוס אז אוריתי, מה קורה? כן, אני יודע על חי, נפגשנו יום שני את יודעת אז שיהיה לו בהצלחה ויהיה לך קל מותק