אז ככה...

D a n n y b o y

New member
אז ככה...

אמרת הרבה מאוד דברים על השיבוץ, רובם ספקולציות. לפי מה שהבנתי מאנשים במקצוע ועתודאים בוגרי פיזיקה- יש גם יש שיבוצים טובים. מורה לפיזיקה לחניכי קורס טיס יהיה רק עתודאי מצטיין בפיזיקה שרוצה ללמד- זה מממקור מוסמך ולא ספקולציות. זה מה שהיה עד עכשיו, אני מסכים איתך שרוב הסיכויים הם שהשנה ש מכסות מצומצמות לפיזיקאים. אבל גם זה לא בטוח, יש לי שתי הנחות שיכולות לסתור את זה: א. הצבא עובר קיצוצים משמעותיים, משמע קיצוץ בתקציב לתוכנית העתודה ופחות עתודאים (לא רק פיזיקאים לא מתקבלים...). ב. אם נפלתי בגלל מכסה מצומצמת של פיזיקאים, עם סכם כמו שלי הצבא היה צריך להציע לי מקצוע אחר ללמוד- אוירונאוטיקה או מדמ"ח (אני יודע שהסכם לסטודנטים רגילים הוא 87.6, אני לא מאמין שלעתודאים הוא הרבה יותר גבוה) הם מקצועות אפשריים השנה עם סכם כזה (לדברי פייד). לצערי, גם אם האפשרות הזו הייתה פתוחה בפניי, הרי שכבר מאוחר מדי. לשכת הגיוס פישלה שוב ולא שלחה לי את מכתב הדחיה בזמן, כך שלא יכולתי לבקש מקצוע אחר או לערער על ההחלטה. אני מקוה שהמטביל לא מדבר שטויות...אבלאם כבר שלחו לי מכתב דחיה, קשה לי להאמין שאני אהיה נושא לדיון בועדת חריגים.

למעלה