אז ככה

אז ככה

כל מה שיש לי להגיד כאן זה: YUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUU ככה גם בערך נשמעתי רוב היום רכיבת בתולין DR 350 נפילות למכביר שווה כל רגע :) מתחילנית אחת מהיום- גמני בין הרוכבים!!!

הניגנבתם???????

מחלת אייקונים אחזה בכם? אולי תגובה טקסטואלית היתה מעודדת את הנערהיותר מהוכחת יכולת בחירת אייקונים לא? תנסו אני בטוח שתצליחו.

איזה יופי - ברוכה הבאה

אני מאד מאד שמח לשמוע שהיוויה עברה בצורה חיובית ושיש התקדמות לקראת הצטרפותך אל שורות רוכבי השטח. בראייה שלי, רכיבת שטח היא יותר מסתם תחביב, לא רוצה להכנס למליצות שחוקות בסגנון "זה לא תחביב זה אורח חיים" או כאלו מן משפטים, רק לומר שמבחינתי הרכיבה מרחיבה את הדעת והנשמה ותופסת מקום חשוב בחיי. על כן אני שמח שנחשפת באופן חיובי לנושא למרות הנפילות. אולי מהיום את צריכה להקרא "ממשיכנית1" שמח מאד על היותך בין הרוכבים.

מירב ד

New member
מזל טוב...

והמון המון בהצלחה.... מירב (אולי נקים איזה עמותת רוכובת אופנועים? מה אתן אומרות?)

cati

New member
אני בעד

יש מספיק לעמותה ? אני אישית לא מכירה עוד רוכבות. את ?

STIVENZ 426

New member
אני מכיר אחת. עם חגב צהוב.

מנדב לכן אותה.. ועוד אחת, נטולת חגב.. אבל עם נפש של רוכבת.. ס.

מירב ד

New member
ספירת מלאי...

אני את (על מה את רוכבת?) מתחילנית (שלמרות שהיא מתחילנית היא כמה שלבים מעלי) גולשת(מה החלטת לגבי האופנוע?) נועה (שקוראת אבל לא כותבת...) XTINA (בעלת הXR 80 שMEXMEX יתרגם לנו אותה ממקסיקו) מתנצלת מראש אם שכחתי מישהי... ואני בטוחה שכל אחד כאן יכול לזרוק שמות של רוכבות (שטח) שהוא מכיר... רק צריך לבחור יו"ר(ית) וזאת לא אני..... מירב

cati

New member
יפה!

לא צריך יושבת ראש צריך מקום שעה ותאריך אני רוכבת על DR350 - (שהוא קצת פצוע כרגע) על מה רוכבת ?

מירב ד

New member
אחלה~!

אני איתך! רוכבת על צעצוע ששמו RMX50... מאיזה אזור את? חיפה אם אני לא טועה? מירב מתכוננת נפשית..והולכת להתחיל לענות על השאלות...

cati

New member
יפה!

אני על DR350 ואת ? לא צריך יושבת ראש.. צריך תאריך שעה ומקום (וקודם שאני אמצא מוסך... כמו שאת יכולה לראות כמה מודעות מעל...)

מירב ד

New member
ואם כבר בחורות ואופנועים...

בפורום השכן מתנהלים שני שרשורים מעניינים... אני אנסה להעלות קישור... אם לא הולך.. פשוט תקפצו לראות (מי שעוד לא ראה...) מירב

עמותת רוכבות ??? איפה פטפט איפה!!!

בדיחה פרטית לא לשים לב זאת השעה

למעלה