אז ככה....

maayan15

New member
אז ככה....

יש לי שאלה מוזרה...ואומנם לא ממש בעייה....אבל...אולי לכם יהיו רעיונות כי לי אין... איך גורמים לעצמך כחול?.....בדרכים הכי פחות כואבות שאפשר.... מעיין (שאלה זו נשאלה ברצינות!!!)

דן צ

New member
הדרך הפשוטה ביותר ובכלל לא כואב

תשלחי מסר להנהלת הפורומים ובו בקשה לפתיחת פורום חדש שמעניין אותך ואז כשייפתח הפורום תמצאי שאת כחולה לגמרי ממש כך , לא כואב ואפילו מהנה.

maayan15

New member
חחחח...

אושר...את מכירה את זה שאת מקבלת מכה חזקה ואז נהייה לך סימן כחול על הגוף...אני צריכה לגרום לעצמי סימן כחול על היד....אז שאלתי עם יש למישהו דרך לא כ"כ כואבת.... וברצינות..אני יודעת שזה נשמע כמו בדיחה אבל אני זקוקה לתשובה מהירה...

זיו25

New member
תשובה:

את יכולה: לרוץ על גהה נגד כיוון התנועה לקפוץ מעץ גבוה לגרום לעץ גבוה לקפוץ עליך ללכת לגן ילדים ולשחק בטושים לשים קרח על היד במשך שעה לשים קרח יבש על היד במשך שניה לעשות חוסם עורקים על היד (ולקנות פרוטזה למחרת) אם את משתמשמת באי אילו מהעיצות - הנני מסיר כל אחריות לגביהן (חוץ מזו לגבי כביש גהה, אולי אני אהיה בדרך הביתה ונתקל אחד בשניה) בברכה, זיו.

shellyland

New member
שתי שיטות:

1. עם איפור - צלליות לעינים בגווני סגול-חציל, כחול ובורדו. לשחק עם הצבעים ולטשטש עד שיוצא משהו נחמד. אפשר להוסיף קצת לבן באמצע כדי לתת אשלייה של נפיחות. 2. תעשי לעצמך "היקי" (סימן מציצה) אם זה מקום שאת יכולה להגיע אליו עם הפה. פשוט תתפסי את העור במקום עם השפתיים ותמצצי חזק עד שיהיו אדומים כאלה, אחרי כמה זה זה יהפך כחלחל. ול"כחול" הזה קוראים שטף דם.

maayan15

New member
תודה....ההיקי רעיון טוב......

ואם זה לא יעבוד אני.... יקפוץ מעץ או משהו..... תודה...

maayan15

New member
שאלה טובה....

ידיד שלי עשה לי כוויה ביד עם סיגרייה...וזה ממש נראה כאילו מישהו שרף אותי עם סיגרייה כי זה עגול כזה ו...לא יכולה להסביר....בכל מקרה, אז זה במקום שנורא קל לראות את זה...ואני לא יכולה להסביר את זה...אז חשבתי לעשות לעצמי שטף דם על המקום וזה ייטשטד את זה....

d@r121

New member
או, רעיון גרוע../images/Emo31.gif

אני הייתי ממליץ שפשוט תורידי את המקום שבו כיבו עליך את הסיגרייה ...

הלו???

פלסטר, תחבושת, יוד, משהו???!?!? למה שלא תקחי סכין יפנית חדה כתער, תחפרי לך בינות לשכבת האפידרמיס ושאר חברותיה, תעשי איזה פנס יפה לאורך היד ולרוחבה, ותוכלי לספר לכל המתענינים שהשתתפת בקרב קפא"פ, ושהטובים ניצחו !!! אני מבינה שאת אמורה להסתיר את העובדה שמישהו בסביבתך מעשן, אה?

maayan15

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

זה לא שאני צריכה להסתיר...אבל זה כן שאני צריכה להסתיר....זה פשוט לא דבר שמסבירים לאמא שלך "היי אמא..זוכרת את ההוא שאמרתי לך עליו..כן, הוא קצת סדיסט והוא החליט לשרוף אותי עם הסיגרייה שלו"... נראה לכם שהיא תיתן לי להיפגש איתו שוב??? ואפי, אי אפשר לשים פלסטר/תחבושת/מה שלא יהיה.... משתי סיבות.... * אני ייצטרך להסביר למה אני צריכה תחבושת * אני לא מהאנשים ששמים פלסטר על כל חתך קטן..אם אני ישים משהו על היד אמא שלי תחטוף שבץ ותתקשר לאמבולנס!.... ולא הצלחתי לעשות לעצמי היקי!!!

shellyland

New member
|רמקול" על מייק-אפ וקונסילר שמעת../images/Emo35.gif

תכסי את המקום עם קונסילר או מייק אפ וקצת פודרה או טלק על זה. אם הכוויה עדיין חשופה או מדממת, שימי עליה קודם ג´ל אלוורה כלשהו או קרם לחות עשיר. בשום פנים ואופן לא לעשות לעצמך שם היקי!!!

סוטול

New member
דוגרי ראסמי אשכרה

שיטה שאני מכיר לעשות סימן כחול זה לתת דפיקות קטנות הרבה הרבה זמן עם האצבע במקום הרצוי...

jahnon

New member
אני לא יודע למה את פשוט לא שואלת

איך אפשר לרפא כוויה במהירות (יש דבר כזה) קחי צמח אלוורה שברי עלה שלו ואת הנוזל שניגר שם (כן כן זה שנראה כמו נזלת עם מרקם של נזלת) תמרחי על אזור הכוויה. ואם את צריכה תירוץ למה כוויה תמיד את יכולה להגיד שזה בגלל ג´סטין
וברצינות את יכולה להגיד שזה משמן רותח שקפץ עלייך. אבל לגרום לעצמך נזק גופני (הסימן "הכחול" שאת רוצה לעשות) זה פשוט מאוד דבר אידיוטי.

maayan15

New member
האמת..זה באמת אידיוטי...אבל....

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו... זה לא כוויה מדממת או רצינית...פשוט רואים את זה.... מאיפה יש לי צמח אלוורה בבית????.... והדפיקות על היד לא עובדות על בעלי עור כהה כמו שלי.... וברור שזה בגלל ג´סטין הריי...

shellyland

New member
תקני בבית מרקחת ג´ל אלוורה

או קרם לחות שמכיל אלוורה, או אם יש לך בבית - קרם לאחר שהייה בשמש (של אולטרסול או משהו כזה).

למעלה