אז ככה...

donslam

New member
אז ככה...

לדעתי ג´ניפר לופז זמרת בינונית מינוס...היא בסדר...נראית טוב,יודעת לרקוד...אבל....התופעה שאפשר לראות עכשיו באמ טי וי שהיא אחת מהמתבלטות בה היא פשוט מגעילה....עד לפני שנה לא ראינו בכלל אנשים משלבים ראפ במוזיקה שלהם...ג´ניפר עשתה פופ,אנ סינק עשו פופ,קריסטנה עשתה פופ...וכו´...כל אחד עשה את מה שהביא לו כסף....היחידים שעשו היפהופ היו ראפרים נקודה...זהו..ומה לעשות שבגלל שהיפ הופ זו מוזיקה מצויינת,איכותית וחכמה המוזיקה התפוצצה והופיעה בכל מקום...היפ הופ הפך להיות מוזיקה אולטמטיבית שניכנסה לתודעה עולמית וכולם שמעו ושומעים היפ הופ בעולם...ועכשיו מה?...עבר עידן הפופ...ניגמר אז מה הרעיון עכשיו כולם משנים את הזאנר שלהם ועוברים לעשות היפ הופ שזה פשוט מגעיל...לראות את ג´ניפר לופז זוכה בפרס ההיפ הופ ואומרת שהיא גדלה על היפ הופ וזה חשוב לה היה פשוט דוחה....זמרי ההיפ הופ שהתפרסמו...התפרסמו בגלל שהם עשו היפ הופ טוב...עכשיו באו כמה זמרי פופ שעשו אחלה פופ (למרות שאני שונא פופ)ושינו את זה להיפ הופ...אבל הם עושים את זה גרוע ולא עושים את זה מהלב...איכס!!!והכי גרוע זה שראפרים משתפים עם זה פעולה...אז ג´ה רול ונלי עבדו עם ג´ניפר ונלי....סבבה גם ככה אותם אני לא ממש אוהב אבל זה עדיין מעצבן..אבל אז נאס בא ועושה את השיר עם ג´ניפר והנפטונז מפיקים לבריטני....זה פשוט מגעיל.ההתמסחרות הזו של אנשים והעברה של סוגי מוזיקה בין מה שמוכר למה שמוכר יותר רק בשביל הכסף,הפירסום וההצלחה...אין לי בעיה עם ג´ניפר שתעשה מה שבראש שלה אבל אני ממש נגעל מהמעבר בין פופ להיפ הופ ועוד כמה שנים שעידן ההיפ הופ יעבור אז כל הראפרים יעברו למשהו אחר...הייתי רוצה לדעת מה חברי הפורום הזה חושבים על המעבר של ג´ניפר בין פופ לראפ.....מה באמת אתם חושבים על המעבר הזה???....תגובות...

DJ JuVi

New member
נוכן.פשוט צודק. אבל...

צודק במאה אחוז! נמאס מאנשים שם שבמילא יושבים על מיליוני מיליונים באים ועושים עוד כסף על חשבון ההיפ הופ. אבל. ותמיד יש את האבל. אבללל אולי בזכות זה אנשים מתחברים יותר למוזיקה. פתאום איזו ילדה ששמעה כל החיים שלה ג´ניפר ובריטני תשמע גוון מסויים (ודי מגעיל) של היפ הופ אצלהן והיא תאהב את זה - היא תתחבר יותר לתחום ואז אולי תתמכר יותר לדבר האמיתי. חוץ מזה? צודק.

TIK TAK

New member
נכון

בארה"ב פחות צריך את זה אבל בארץ זה באמת עוזר ככה גם היתה הופעת החימום של סאב לווסטלייף ופייב

Psycho Bitch

New member
אני חושבת שאתה קצת מגזים

זה נכון שג´יי לו לא בדיוק עושה היפ הופ אבל אם טי וי בכלליות זה ערוץ ממסוחר ורוב הזמרים והלהקות שאתה רואה שם, שרים בשביל הכסף זה מגעיל אבל זה מה יש בגלל זה קשה למצוא אומנים ששראים מהלב כי אותם כמעט ולא משמיעים בשום מקום. ככה זה מה יש..

ליב18

New member
../images/Emo4.gifהתמסחרות...

תיראה... קראתי את מה שרשמת והסכמתי פשוט עם כל מילה שלך !! אתה כ"כ צודק !!! בוא אני אספר לך משהו בקשר לזה אבל מפה, מארצנו הקטנטונת... מכיר את סאבלימינל נכון? שומע אותו? תיראה, בהתחלה חשבתי עליו שהוא סתם אחד שמנסה להיתפרסם ולהיתפרנס על חיקוי עלוב למה שהולך בווסט סייד ( כי אני אוהבת תמוזיקה של הווסט- טופאק וכאלה...)אבל אז אמרתי שאני לא אשפוט אותו ליפני שאני ביכלל אשמע תדיסק ואז שמעתי אותו ( את ה-1) וראיתי שהבן אדם הזה כ"כ מוכשר ! האלבום ה-1 שלו היה כ"כ טוב, כ"כ אמיתי כ"כ לא מלא בשיט... אבל אז בא הדיסק ה-2 (שחיכיתי לו איזה 4 חודשים!!!) ואין לי מילים איך לתאר כמה שהיתאכזבתי... שלא תבין לא נכון אני עדיין חושבת שהוא מוכשר לאללה פשוט פתאום הוא מתחיל ללכלך על בנות להיתפאר בזה שיש לו בנות ודולרים בשפע ומה גם רואים שהדיסק הזה נעשה ביכדי לימכור כי פיתאום הוא מכניס שילובים של מיזרחית ושיט... וביכלל יש לו היפ הופ די עדין...קיצר הפואנטה שלךי היא שאתה צודק בקטע שאלו מהאם טי וי מנסים כמה שיותר לימכור ולא חשוב מה ועוד ראפרים משטפים פעולה כי גם להם כניראה "חסר" כסף... בכל מיקרה אני אגיד לך תאמת, אני לא אפסיק לישמוע את סאב כי יש לו שירים עם משמעות רצינית וגם קצב טוב אבל בתכלס אין על טופאק ואיתו אני תמיד אשאר !

baduist

New member
ג´יי לו היתה מסחרית גם בלי היפ-הופ.

פשוט היום הרבה אנשים נחשיפם למוסיקה הזו, כי היא מושמעת הרבה, ויש הרבה יותר מפיקים איכותיים, וגישה לסלבריטי´ס שעושים אותה, אז ג´יי-לו החליטה שמתחשק לה. מעבר לזה, סביר בהחלט שכלטינו-אמריקאית היא גדלה על מוסיקה שחורה, ולמי שלא יודע, את האלבום הראשון שלה הפיק בין היתר פאף דאדי, למרות שלא היה בו היפ-הופ. חוצמזה, היא לא עברה לעשות ראפ, אלא פשוט שילבה טיפה יותר אמ.סי´ז, בעיקר ברימיקסים. היא נשארה פופ. ולהזכירכם - גם היפ-הופ נכלל בתוך המילה "פופ". ומי שוחושב להתווכח - אני אקדים תרופה ואגיד - "לכו תשמעו טופאק":) (די, די! לא לקחת אישית, אני צוחק!)

da^Lord

New member
לדעתי

כמו שאמרתי פעם, מה שיהרוס את ההיפ-הופ זה ההתמסחרות, בטווח הארוך זה מה שיהרוס לדעתי. השילוב פופ-היפהופ זה שיא ההתמסחרות, מה שיפה עכשיו. אבל כמו כל דבר בפופ- הוא זמני. כל להיט הוא זמני ואי אפשר להקשיב לו אח"כ.. וזה יגרור אחריו את ההיפ-הופ שיישאר כלהיט חולף מתחילת האלף השני, זה מה שיזכרו וזה מה שיהרוס.

למעלה