אז ככה...

Digi Lista

New member
גם אני ביישנית מאוד מאוד!!!

רציני, אני חסרת ביטחון בטירוף, וזה לא רק בפורום(זוכרים למשל את תקופת הניסיון?...)אלא גם בחיים, אני מנסה להתגבר על זה...זה לא עובד... אם את ווילו אובססיבית להנרי מה אני אגיד עליי ועל אימפמון וקולו השטיחי?(ואנחנו כזכור מתמזגים דיגיטלית לאימפסטטנמון!). אבל ווילו ממני את מתביישת?הרי כבר דיברתי איתך כמה פעמים(חצי מההודעות שלי ושלך בימים האחרונים!)וממאיה בר שלום אני עוד יכולה להבין למרות שמאיה נכנסת כדי שידברו איתה ויהיו לה מושגים על כמה דברים(אולי יש עוד סיבות, אני לא יכולה לדעת לעולם מה עובר למישהו בראש!)... יש לי רעיון לגביי הסיפור, נייקו אמרה שהיא רוצה להמשיך קצת ושאלה על הכנסה שלכן ושל דיג´יגורלים מהעונה השלישית(אבל אז יש בעיה קטנה...זה כבר לא יהיה ישראלי...)כנראה שיש לה התחלה של רעיון, אז ניתן לה להמשיך מקסימום לא ימצא חן בעינייך?נמחוק את הקטע ונמשיך הלאה, הולך?

נראה לי......

שכן אבל לי אין בעיה עם זה שהדיג´יגורלים מהעונה ה3 יהיו בסיפור כלומר שני צריכה קבוצה של דיג´יגורלים למרות שתמיד אפשר להוסיף עוד כמה דיג´יגורלים לסיפור...אני ציירתי את שני היא יצאה לי די דומה למימי{או שלא..}אבל היא יצאה לי יפה...הבעיה שלי היא שהסורק הטיפשי שלי החליט לא לפעול ואני לא יכולה להעביר אותה למחשב ובכלל את כל הציורים שלי....אז הכי הרבה אני אכין דולי שלה...{או שלא..}אבל לא משנה...וזה לא זה שאני מתביישת ממך..זה פשוט אני ביישנית..נקודה..כלומר התביישתי מהספר שלי ואפילו מהמורות שלי אני מתביישת....זו בעיה מאוד גדולה אצלי..כלומר אני לא מצליחה לעצור את זה...טוף לא משנה..

niiko

New member
אז אני יכולה להוסיף לסיפור?

כי אנחנו די תקועים באותו רעיון... שהיא פוגשת מישהו ואז היא בורחת...

אני חושבת שכן../images/Emo13.gif

אבל אל תשכחי שאנחנו מדברים על העונה ה3 ועל הנרי
טוב?! וחוץ מזה זה בסיידר רק אל תשכחי אם כבר את מוסיפה משהו אז גם אותי...וליסטה אם גם את תחליטי פתאום שגם את רוצה שיוסיפו אותך לעלילה רק תבקשי יש לי מלא רעיונות אם זה ככה..

niiko

New member
טוב... אם אני אוסיף את הנרי

ואותך, ואת מי שירצה (בחלק שלי), אז אפשר להוסיף את מאט ו\או קן?

אני לא יודעת...

כלומר בעונה ה3 אין לי מושג את זה צריך לשאול את ליסטה...כלומר אני באמת לא יודעת...

תסתכלי...

בתגובה שכתבתי לך על השאלה שלך אחרי שכתבת שאני וריקה רבות כמוך וכמו קן שדרך אגב זה לא נכון.... ריקה:ברור שזה לא נכון..כלומר יש לי דברים לעשות..במקום לריב איתה.. הא באמת.. ריקה:כן באמת... דמהדווימון:והם סוף סוף התחילו להסתדר....

niiko

New member
אז מי השותפה שלך!?!?!?!?

קן: ריקה... אני אוהב אותך... ננסי: אוי סתווווווווווווווווווום!!! בוא הנה <<עושה לו לינץ´>> קן: ************ איזה חלק מ´אסור לקלל´ לא הבנת?!?!!?!?!?!!? אז מי השותפה שלך ווילו?

אמרתי לך...

שעדיף שאני לא אשתתף בעלילה של הפיק...זה בסיידר אם אני לא אשתתף בפיק..וחוץ מזה יש לי הרבה מה להוסיף על הדמות של שני כמו ש....טוב אני לא הולכת לספר לך...

Digi Lista

New member
יש לי רעיון אחר!...

לווילו יש רעיון אחד להמשך העלילה ולנייקו אחר אז יש כמה אפשרויות: 1. כול אחת ממשיכה לבד לפי הרעיון שלה(אני מוכנה לעבוד קשה כדי ששני הסיפורים יכנסו למאמרים!)- כלומר ההתחלה תהיה אותה התחלה(גם לי זאת אותה התחלה אם נחליט ככה) אבל החל מקטע מסויים הכול יהיה נתון לרעיונות של אחת מכן, אם נייקו רוצה להכניס את עצמה לעלילה לווילו אין בעיה כי הן לא אותו סיפור, זה יכול להיות מעניין... 2. מתפשרים על איזה רעיון ועושים פיק משותף כמו שתיכננו. 3. כול אחת תכתוב את ההמשך שלה ומישהו אחר ימשיך(תוכלו להמשיך אחת לשנייה אם תרצו). למי שיש עוד רעיונות או בעד אחד הרעיונות האלה, דברו.

אני בעד ההתפשרות....

כלומר אני רוצה שזה יהיה משותף לכולנו לשלא יתפצל לשני כיוונים אז ככה זה הרעיון שלי ושנייקו תגיד אם אין לה בעיה אם זה אז ככה: נייקו יכולה להכניס את עצמה לעלילה{אין לי בעיה עם זה}אבל בלי מאט או קן בגלל שזה על העונה ה3 ויש לי עוד רעיון והוא ככה נייקו תכניס את עצמה לעלילה ותכניס גם את קן שיהיה אח שלה ולא יהיה לו תפקיד ראשי בעלילה...והוא לא יהיה מאמן ופשוט יצטרף לחב´רה בערך כמו קאזו ג´רי וקנטה לפני שנהיו מאמנים ואולי בהמשך העלילה נהפוך אותו למאמן...וכמובן שלי תרשו להכניס עוד שני ילדות אחת מאמנת והשנייה לא...{שזה יהיה במקרה אני ואחותי...}אבל אני רק מציעה רעיונות אם מישהו רוצה לקטול אותי אז תעשו את זה בעדינות בבקשה...

טקאטו

New member
אפשר גם להוסיף משהו לעלילה?

אולי שיצוץ לו גם בן ישראלי שיכל ליות ארס/חנון/או סתם ילד ממוצא? ןווילו אף אחד לא יקטול אותך למה שיקטלו אותך? מותר לכל אחד להציעה רעיונות זה לא משהו רע והם ניראים לי דבקה רעיונות די טובים

niiko

New member
אני מסכימה להתפשרות

אני אוסיף אותי וקן יהיה תמות משנה ככה... ואני סוף סוף אתן לווילו או למישהו אחר להמשיך

niiko

New member
הנה ההמשך!! הללויה!

ואני חשובת שזה יצא רע... אבל אני לא אגיד את זה קן: דפוקה... כרגע אמרת!! סתום... הנה ההמשך... ווילו עם את רוצה את יכולה לשנות אפורופו ווילו איפה את?

אמממממ..

אני פה וזה ממש ממש לא גרוע רק שיש לי בעיה פיצפונת היו שני בנות נכון?אז איך הם נהיו שלושה בנות אלא אם כן אני יודעת לעבור ממקום למקום?!!אבל אני מקווה שלא אכפת לך שאני אשנה את השני בנות שרשמת לשלוש בנות..לא אכפת לך נכון???

הנה התיקון תאמרי לי...

אם זה בסיידר מבחינתך ויש לי דיג´ימון בשביל שני..אבל אני אכתוב אותו כשיגיע זמני עכשיו התור של ליסטה אם אני לא טועה..ואני מה זה שמחה שלא נפגעת...

למעלה