אז ככה...

אז ככה...

שלום. אני עידן. בן 20, מהקריות (מחפש לעבור לתל אביב). והכי חשוב, נמאס לי. פשוט... נמאס לי. אני בן 20, ומלבד איזו סטייה קלה של חודש לא היתה לי אף אחת כל החיים שלי. לא בליינד דייט, לא דייט, לא חברה, לא סטוץ לא כלום. וזה לא שאני מכוער. אני אולי לא דוגמן אבל כבר ראיתי מוטציות גדולות יותר שיש להם יותר ניסיון בקטע הזה של יציאות. ביישן? אולי... אבל זה לא בדיוק הקטע, זה לא שאני רואה מישהי ומתבייש לפנות אליה. זה פשוט שאין לי שום קשר לעולם הזה של הפגישות. יש לי את החברים הקבועים שלי שאני יוצא לבלות איתם (זה לא שמידי פעם ידידות שלהם באות איתנו וככה אפשר לפגוש בנות), ולבלות בשבילי זה לצאת למועדון. והרבה אולי יחלקו עליי אבל במועדון לא נוח להתחיל עם בחורות. ומי בכלל בא למועדון להתחיל עם בחורות? טוב, הרבה. אבל לא אני. חברים שלי חוזרים ממועדון וישר מפטפטים "ראית את הזאתי עם החולצה הלבנה שרקדה לידי? היא היתה מדליקה!". אני ממש לא מתחבר לזה - מה הטעם בלהסתכל, לא לעשות כלום ולאכול את הלב? הבעיה היא שאני מסתכל, לא עושה כלום אבל לא איכפת לי כי החצי שעוד לא שיכור לגמרי אצלי עסוק מידי בלהנות מהמוסיקה... אז בבילויים שלי אני לא פוגש בנות, אצל חברים שלי אני לא פוגש בנות... אז איפה כן? לאחרונה השתחררתי מהצבא. בתפקיד האחרון שלי הייתי הבן היחיד במגמה של 22 בנות. חלום? יותר כמו סיוט. אבל לא נכנס לעיקרי התפקיד של להתרוצץ אחרי 22 בנות שלא איכפת להן כלום מהחיים שלהן. שום דבר לא התפתח מזה גם. אז מה נשאר? אין לי שום קשר עם העולם של המין השני. איפה אני אמור לפגוש מישהי? בתחנה המרכזית? (לא!) האינטרנט זו לא אופציה. נשבעתי שלא אחפש לי מישהי דרך האינטרנט (קשור לסיפור עצוב מאוד שלא מעניין אף אחד על התמכרות למחשב בשלב מוקדם של החיים וגמילה מרובת ייסורים). אז איפה נשאר לפגוש מישהי? (מלבד איזור התעשיה צור שלום, ובתשלום בלבד) זה לא הסקס שמפריע (או יותר נכון החוסר שלו). תאמינו או לא, זה אחד מהדברים האחרונים שמעניינים אותי. אם זה היה כל כך מפריע לי שאני בתול (כן, אני בתול אם לא הבנתם לרמז בהתחלה) כבר מזמן הייתי הולך לזונה כמו כמה אנשים שאני מכיר. סתם הבדידות הזאת מעצבנת... די התרגלתי אליה, אבל עדיין יש תמיד איזה משהו שחסר (או יותר נכון מישהי). אז... למישהו יש עצה? דעה? רעיון?

dudusch

New member
שלום עידן וברוך הבא!

שב תנוח מהמסע, את דבר המנהלת קרא. עיין בהודעות החבר´ה, קבל תמונה של החבורה והצטרף אלינו. לעניינו. אתה לא היחיד שלא יוצא לו להכיר או שהינו חסר נסיון בקשרים עם בנות. יש כאלו שלא מסוגלים להתחיל עם מישהי על המקום (חסרי "קילר אינסטינקט"?). גם אני כמוך (למרות הגבות המורמות כעת). אז איפה ניתן לפגוש בנות? בלימודים, כאשר אתה מבקש להעתיק או לצלם חומר, מציע ללמוד למבחן או להכין עבודה משותפת וכדומה. או, בעבודה בה אתה פוגש בחורות שעובדות איתך, במקביל אליך או במחלקות אלו ואחרות. אתה מתחיל לדבר איתן, וכן הלאה. בים, תוך משחק מטקות, יש קצת זמן להכיר ולראות אם יש תחומי עניין ואם היא יודעת להחליף יותר מחבטות מחבט... אלו רק שלוש דוגמאות, בטוחני כי אם תתאמץ תמצא עוד כמה... ושוב, ברוך הבא!!!

ליאן.

New member
עצה על מה ?

לא בטוחה שראיתי כאן בעייה.. נשמע שאתה מוקף בנות מסביבך יום ולילה ואתה לא רוצה לא רוצה ליזום דבר וכנראה שלא באמת מעוניין במישהי אלא רק בשביל להפיג את הבדידות והרי זאת לא באמת סיבה לקשר. אני טועה? כשתהיה מוכן לקשר ותרצה כזה, אני בטוחה שכבר תסתדר.

כרגע באמת לא

כרגע אני באמת לא מחפש קשר... וב"כרגע" אני מתכוון לשלושה השבועות האחרונים (במודעה הראשונה דיברתי על החיים בכלל)... אני רוצה לעבור לתל אביב ככה שגם אם יהיה לי אופציה להתחיל עם מישהי מהאיזור שלי אני לא מעוניין... וגם אם מישהי מתל אביב כי מי יודע מתי באמת יצא לי לעבור... וכן, אני מוקף בנות, אבל לא יוצא לי מזה שום דבר. וזה לא שאני פוסל דברים על הסף, פשוט "היי מותק, אפשר להזמין אותך למשקה?" במועדון זה פשוט לא אני... (אלא אם כן אני שיכור, ואז זה אבוד מהתחלה אלא אם כן גם היא שיכורה, וזה עדיין לא קרה לי).

ליאן.

New member
יש סיכוי שאתה מתלוצץ ?

אני ממש לא מבינה מהיכן כל הקביעות שאתה משטח בפנינו.. מי שאומר - "היי מותק, אפשר להזמין אותך למשקה?" יזכה לסטירה בדרך כלל. יש דרכים תרבותיות יותר לפנות לבחורה ואולי יחס לבחורה, זה משהו שאתה צריך ללמוד. בחורה היא קודם כל בנאדם. אותה בחורה, הולכת למכולת, לסיפרייה, לקורסים בצבא, ללימודים, לעבודה, מסתובבת ברחוב וגם מבלה במועדונים. אינני רואה סיבה הגיונית לכך שבמקום אחד כן תוכל לפנות לאותה בחורה ובמקום אחר - לא. וקשה לי להבין את האנטי שלך להיכרות במועדונים. יש מספיק בחורים ובחורות שבאים גם במטרה להכיר באופן רציני. חברה טובה שלי יוצאת עכשיו עם בחורה שהכירה במסיבות שהיתה הולכת אליהן בקביעות וראתה אותו מספר פעמים עד שאחד מהם סוף סוף יזם פגישה.. ולי אישית היה קשר ארוך מאוד (3 וחצי שנים) שהתחיל במועדון.. חלאס עם הסטיגמות.

לא אמרתי שמועדון זה מקום גרוע בכלל

אמרתי שבשבילי זה מקום גרוע להתחיל עם בנות. אם מישהי תתחיל איתי במועדון, בכיף. אבל לגשת למישהי שבחיים לא אמרתי לה מילה ופשוט לומר איזה משפט פתיחה בגלל שאחרת היא לא תשמע כלום מהמוסיקה זה פשוט נעים לי אפילו פחות ממה שזה נעים לה. יש מועדונים שאפשר לדבר בהם (רוב המועדונים באיזור השרון) ששם בקושי שומעים את המוסיקה, אבל בדיוק בגלל זה הפסקתי ללכת אליהם... אין לזה פשוט את אותו אפקט. טוב נו, בואו לא נכנס לטעם האישי שלי במועדונים...

r i p l y

New member
מועדון ארוחת הבוקר...

חבל שלא מועדון ערוחת הערב. אגב ברק איך עברה הנסיעה הביתה ? מקווה שיצאת בשלום מכפר ויתקין. אם היית נוסע בדרך המוכרת יותר(כניסה הראשית למושב...!!) הייתי יותר מתמצאית ... אני מקווה שלא באו בינתיים חתולים חדשים אצלכם... לשכונה..

voguemaster

New member
וואו אתה מזכיר לי את עצמי בגילך ../images/Emo13.gif

"זה פשוט שאין לי שום קשר לעולם הזה של הפגישות" אתה מוכן להרחיב למה לדעתך אין לך קשר לזה ? ישנן סיבות (ואפילו טובות, תתפלא!) לכך שאנשים לא מתחילים למרות שהם רוצים (סיפור חיי
) "והרבה אולי יחלקו עליי אבל במועדון לא נוח להתחיל עם בחורות" אין כזה דבר מקום נוח יותר ונוח פחות, זה לא קשור. הכל קשור לבחורה, האם מצאת חן בעיניה, האם אתה אומר את הדברים הנכונים (וכתוצאה לוחץ על כל הכפתורים הנכונים) והאם יש לה בכלל מצב רוח לזה... "מה הטעם בלהסתכל, לא לעשות כלום ולאכול את הלב?" משעשע אתה. יאללה, קדימה לעבודה! מה אתה מחכה ?? אם תתחיל לא תאכל ת´לב! "הבעיה היא שאני מסתכל, לא עושה כלום אבל לא איכפת לי כי החצי שעוד לא שיכור לגמרי אצלי עסוק מידי בלהנות מהמוסיקה" אז ? גם אני אוהב את המוזיקה, ואני גם אוהב לרקוד. זה לא אמור להפריע לשום דבר, ואולי זה רק אני, אבל להיות שיכור או חצי שיכור זה turn off
תשמע, בנות יש בכל מקום, כן כן, אפילו חמודות ויותר! יש מגוון גדול מאוד שמחכה לך בחוץ, אין שום טעם להינעל ולחשוב שרק במקומות מסוימים אפשר להתחיל. למעשה, הדרך היחידה להתנתק מאפשרויות ההתחלה האינסופיות שקיימות היא להישאר תקוע בבית ולא לדבר עם בנות גם באינטרנט
ובחורצ´יק, בקשר לפעם הראשונה, עזוב אותך מזונה. הן לרוב מגעילות. קשה למצוא אפילו נערות ליווי ברמה, ואם כבר אתה משלם למה לא הטוב ביותר ? או לחלופין למה לא לעשות את זה עם מישהי קצת יותר מיוחדת ??? אתה יודע מה אומרים ? "עם האוכל בא התיאבון". תתחיל, תנסה ואז תגלה שאתה רוצה עוד. מובטח

למעלה