אז ככה

Butterflies

New member
אז ככה

פורום יקר אני נפרדת מכם לכמעט חודש
אני נוסעת לחופשה בניו יורק. יש שם חתונה( יש לי שם קרובים) אז אני מקווה שאני הולכת להנות. אני נוסעת ביום שבת באצמע הלילה כך שזה יחשב כבר יום ראשון מה שאומר שאני לא אוכל להגיע לבכורה של הסרט. אולי אני אוכל לראות את זה בניו יורק אם זה עדיין בקולנוע. בכל מקרה בדיוטי פרי אני הולכת לקנות blood on the dancefloor ואולי את הספרים של מייקל. יש שלושה ספרים ואני מקווה שהכסף יספיק כי אין לי הרבה. בכל מקרה אני קווה שתתגעגעו אליי. אני אוכל לשלוח לכם אימייל משם כמעט בטוח אז מי שרוצה שאני אשלח לו הודעות ואעדכן אותו במה שקורה שישים את האימייל שלו פה. אני לא בטוחה שאני אוכל לדבר באיסיקיו אבל אם אני אוכל- יש לי את המספרים של כולכם. אז תהנו פה מי שישאר בפורום ולא יצא לחופשות. אם אני אוכל אני אפילו אכנס לפורום אבל כל זה אם אני אשיג שם מחשב. כמובן אני אכתוב באנגלית. כך שזהו....ריטה עוזבת אותכם ממחר. אני לא יודעת כמה זמן אני אוכל להיכנס עוד לפני שניסע. בכל מיקרה ביי
ו-

Marty McFly

New member
תהני!!!!!!!!

ושתחזרי - תספרי חוויות!! אל תשכחי... ומזל טוב לחתונה...

slish

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אבל ../images/Emo6.gif בשבילך!

כמעט חודש??? טוב.. תהני ותעשי חיים! ואם את פוגשת את מייקל אז.. ד"ש נתגעגע...

Butterflies

New member
אולי אני אפגוש אותו

סתםםם. ניראה לכם בן אדם פשוט ומשוגע עליו יפגוש אותו? אולי ניתקל זה בזה ברחוב....חחחח וכמובן שאני אמסור לו ד"ש מכל המעריצים שיש פה. אני לא אהיה פה 21 כמעט חודש אז.... אין מילים.

HU Man

New member
ניו יורק?

מייקל מתכוון לפתוח את המסחר בבורסת הנאסדק (במנהטן, מספר מטרים מהיכן שעמדו המגדלים) במהלך חודש אוגוסט. תתעדכני, ותפגשי אותו :) נתראה בניו יורק!

Butterflies

New member
יואו אני לא מאמינה

תודה על החדשות מתי זה יקרה? אני חייבת לפגוש אותו

Butterflies

New member
בבקשה תענה

אני לא אספיק לראות תגובה בסוף. אני לא רוצה לפספס הזדמנות שניה לפגוש את מייקל צריך לנצל את זה שאני נוסעת.

לאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

ריטה שלי אל תלכי! אל תעזבי אותי בעולם מרושע זה
סתאאאאאאאאם בובע תהני לך... הרבה
ות ו-
ים
אורית,

Butterflies

New member
אני מצטערת

אני אשיג מחשב אני כמעט בטוחה ואז אני אוכל לשלוח אימייל. אולי אפילו אני אוכל להיכנס לפורום. אפשר להיכנס לפורום מעיר בחוץ לארץ? אם כן אז נמשיך לתקשר כאילו לא עזבתי. אבל אני אוכל להקדיש לזה פחות זמן. תהנו בסרט כי אני לא אוכל. אאאאאאא...אנחת אכזבה.

ברור שאפשר להיכנס

מחו"ל... זה כמו שאת נכנסת לאתרים של חו"ל... את פשוט רושמת www.tapuz.co.il...

למעלה