אז ככה..

אז ככה..

ממנטו מורי זה הדיסק היחיד שלו שחסר לי אני בהתלבטות אם לקנות אותו או לא כי בדרך כלל אני לא מסתמכת על מילה של אנשים אחרים ככל הנוגע למוסיקה אבל מישהו מאוד קרוב אליי אמר לי שהדיסק הזה מעיד על השינוי העצום שחל באביב גפן ושהדיסק יפה אבל פשוט לא מאפיין אותו אז מה אתם אומרים כדאי לי לקנות אותו או שלא כדאי?!

אני חושבת שמכעט כולם יענו ...

שכדאי מאוד אפילו אגב, הדיסק ממש דיסק עצוב ופשוט יש שם מילים חזקות והיית בהופעה במוצאי שבת

lior g

New member
לניל

טוב, אחרי ששמעתי את כל הדיסק פעם הראשונה, אני חייבת לומר, הייתי קצת מאוכזבת, היה חסר לי המון דברים שציפיתי להם...כאילו, סוגים אחרים של שירים, האביב גפן שאני שמעתי כל הזמן. בנוסף, בפרסום של הדיסק, לפני שהוא יצא, פורסם שהוא יהיה דומה מאוד לאביב גפן 3. לכן התאכזבתי. אבל אחרי 3,4 שמיעות של כל הדיסק הבנתי בעצם שזה משהוא אחר לגמרי, אביב אחר. מרגישים מאוד את החושך והדיכאון....זה דיסק אחר....דיסק מדהים...מומלץ מאוד, השיר שהכי אהבתי ביינתים זה חושך. אבל אני חייבת להגיד שבדיסק, יש יותר מידי עיבודים עם כינורות...כאילו, זה יפה והכל, אבל זה לא תמיד יכול לכסות על שיר...מה שאני מנסה להגיד הוא...שיש דברים בעיבודים שקצת מפריעים לי....אבל הכל יפה בסהך הכל...דיסק מדהים. ליאור

טוב ,רב תודות

על העצה החלטתי שאני אקנה את הדיסק ואז אני כבר אגיד מה דעתי...

פשוט חובה

לכול מי שיודע להעריך מוסיקה טובה! זה שירים כול כך מדהימים וחזקים! אני קניתי ת´דיסק (חתום) ואני פשוט לא מפסיקה לישמוע אותו... אני שומעת אותו ברגע זה!!!!!! בקיצור מה שאני מנשה להגיד זה..... ככככןןןןן

למעלה