אז ככה...

אז ככה...

לאחר שהישתכנעתי בעקבות מסרים ותגובות שאני תת רמה וילדה לאחר שהישתכנעתי בעקבות הדעות שאני אומרת כול מה שבבטני בשירשורים ומורידה את רמת הפורום אז אני פורשת טנקס שהיתם לי אכסניה וביי...

לא!

לא פורשים כל כך מהר. את אמנם צעירה אבל זה מום עובר... אני מדבר מנסיון.

לא מכירה את מורדת הנ"ל

ומעולם לא הפריעו לי דבריה, אבל לא תמיד זה מום עובר. מניסיון.

sec op

New member
לא ברור

למה את לוקחת קשה כמה הודעות של כל מיני אנשים, הרי כתבו זאת בודדים ז"א שלרוב חברי הפורום את לא מפריעה, ואת בעצמך חברה ותיקה כאן, אם כך מה הסיבה לפרישה, הרי אין אנשים שאינם שנויים במחלוקת, ותמיד יהיה מישהו שההודעה שלך לא תעניין אותו, או יחשוב שהיא מיותרת ולא מתאימה. ראוי לציין שהמנהלים של הפורום עושים עבודה טובה, וקוטעים כל שרשור העלבות בעודו באיבו. ואם מישהו פגע בך במסרים זה לא סיבה לפרישה מהפורום עצמו. עד עכשיו דוקא לא הצטיירת כאחת שנבהלת יותר מדי מכל אחד שזורק לך הערה... קצת מוזר מה קרה עכשיו? אף אחד לא מחזיק אותך כאן בכוח, אבל כתבתי את ההודעה הזו, כי חבל לי שאנשים מתאימים ימנעו מלהשתתף בפורום רק בגלל דברים שכאלו.

אין לך שום סיבה לפרוש

כל אחד כותב בסגנונו הוא. אם יש כאלו שפגעו בך לא לגופו של עניין, אין לך טעם להיפגע. לפעמים בוויכוח בפורום מתבטאים חריף. אם זה לגופו של עניין, זה לגיטימי ואין טעם להיפגע ולקחת את זה באופן אישי. אם אני זוכר נכון, כאשר התבטאו נגדך באופן אישי, הרוב לא אהבו את זה.

למה לתת למיעוט הרועש לנצח?

מהם את משתכנעת? את מעדיפה שהם ינצחו? להיפך, על אפם ועל חמתם עלייך לכתוב. עדיף שתקשיבי לחברייך מאשר לשונאייך.

mister xy

New member
../images/Emo46.gif מי מנהל את הפורום הזה ?

עד כמה שידוע לי זה רק סוגי ואני, אף אחד אחר לא יגיד לך מה לעשות.
ואם מישהו מטריד אותך במסרים תחסמי אותו וזהו.

רותם 36

New member
אני גם חושבת שאת ילדה ../images/Emo13.gif

אבל ממש לא טיפשה ולא מורידה את רמת הפורום וכ'ו. יש משהו ראשוני בכתיבה שלך וחבל שכמה אנשים הורידו לך את הביטחון. גם עליי כתבו כמה דברים לא מחמיאים - אז מה ????????? שימי פס גדול ותמשיכי לכתוב . במקרים חמורים תמיד אפשר לסמוך על מיסטר שלנו . בקיצור - תישארי בפורום

למעלה