אז ככה ...

אז ככה ...

קורא אתכן כל הזמן, ואני הפעם ממש לחוצה שהכל אצלי ילך כמו שצריך לכן בחודש הקרוב בערך לא תראו אותי הרבה, אני ביום שני הקרוב עוברת החזרה שניה של שלושה עוברים מוקפאים, רירית הרחם שלי התעבתה נפלא שוב אני 9.8מ"מ....וכל הבדיקות מראות שאני מוכנה כראויי להחזרה, הפעם החלטתי לא להתעצבן ולהשתדל לשמור על שקט נפשי לכן מעדיפה לא לכתוב אבל אם יהיו בשורות טובות מבטיחה לעדכן אתכם, שמחתי לקרוא אותך דניאל שמצאת מישהו מקסימה וקראיתי את מה שמירב וסלי כתבו זה נכון לא ישר על ההתחלה מרגישים את הקשר זה מתפתח עם הזמן, גם אצלי זה היה ככה עוד הערה קטנה הוועדה כן משרת אישה שעברה קיסרי אחד כי הבת האחרונה שלי נולדה בקיסרי כי חבל הטבור צנח לפני הראש, לכן ניתחו ניתוח קיסרי חירום, ולי לא היתה כל בעיה רפואית בשום הריון, ואישרו אותי הוועדה ללא בעיה. לסיגלי היקרה אני אהיה איתך בקשר טלפוני בטוח, למירב שמחתי לקרוא שהסריקה עברה כראויי בהצלחה לכן, לבנדה כל הכבוד יצאת לדרך המון המון הצלחה עם הפונדקאית ומי יתן שתזכו לתינוק\ת כמה שיותר מהר!!!!!! למאי של ענת גם בהצלחה עם תפיסת הזקיק-(אכן ניסחפנו בריב שלנו וירדנו סתם לרמות מיותרות) רק טוב!!!!!! למילנית גם בהצלחה!! לאינס ולכל הבנות שפספסתי ולא כתבתי שמן בהצלחה!! אני כאן בסביבה אבל פסיבית, החלטתי לא לכתוב כלום הפעם עד התשובה החיובית כנראה שאסור לדבר על כלום עד שמצליח, זה גורם לי למתח מיותר. להתראות בינתים בנות!!!!! שלכן,

דרדסית חמודה

תודה על מה שכתבת לי, אני שמחה לשמוע שגם אצלך זה היה ככה מבחינת התפתחות הקשר. רירית הרחם שלך באמת נשמעת מופלאה - הפעם זה חייב להצליח ! אם קצת הפסקה מעדכונים בפורום תתן לך שקט נפשי - לכי על זה... מחזיקה לך אצבעות חזק
שהעוברים המוקפאים יחליטו להשתרש ולהפוך לילדי סנפרוסט מקסימים !
נ.ב. תעדכני אותנו כשיגיעו הבשורות הטובות , נכון ?!

דרדסית הי

קודם כל אני חוזרת ומתנצלת שנתתי יד לריב איתך
. הייתי שמחה מאוד אם היו מפגישים לי פונדקאית כמוך-אבל זה לא חשוב.... דרדסית-אני מאחלת לך בהצלחה בהחזרת העוברים. זה יצליח,אל תדאגי.... את מסכימה איתך שאסור לדבר על כלום עד שזה יצליח,זו הטקטיקה שלי גם. גם לי זה גורם מתחים מיותרים. אז שוב פעם אני מתנצלת,הגזמתי....

תודה דינאל וענת(שכחתי הכל ענת)../images/Emo39.gif

אני רק רוצה שהוא שם למעלה ישמע אותי הפעם... שהפעם אתה שם למעלה אם אתה נמצא תשמע לרגע, שבוע הבא אני מנסה בפעם המי יודע כמה לבקש ממך, תן לי לעשות מתנה גדולה לזוג שכל כך משתוקק לה שנים, גופי מעולם לא איכזב אותי שעשיתי זאת לעצמי,שלוש פעמים נחלתי הצלחה ללא בעיה, בפעם הקודמת בכיתי מספיק הרגשתי למרות שזה לא שלי שגופי בוגד בי, שכאילו כוחותי אוזלים לאט לאט, אני רוצה טוב להם, אני רוצה טוב לעולם כולו, בבקשה עזור לי לעזור להם, אני ממש מתחחנת, הפעם רוצה שזה יצליח, בבקשה ממך. מתפללת בכל ליבי,

סלי1234

New member
הי דרדי מתוקה

חמודה תקחי את כל הזמן שבעולם, יהיה בסדר הרבה מנוחה ותחשבי רק טוב, נקוה שפעם הבאה שנשמע ממך תהיי בהיריון אמן ואמן, מחזקת את ידייך נשיקות חמות סלי....

מירבי*

New member
דרדסית, מבינה אותך יקירה, אנחנו כאן

מחכות לך, עשי מה שאת מרגישה איתו טוב, אולי מעט התנתקות ומנוחה יועילו לך, שומרות לך כאן מקום ומצפות לבשורות טובות. בהצלחה יקירה

milanat

New member
דרדסית, ../images/Emo50.gif

בהחזרת העוברים! תנוחי ותשמרי על עצמך! מילנה

למעלה