אז ככה....

אז ככה....

הבנתי שאמיג´ן עומד לסגור את הפורום הזה... וחשוב מאוד שפורום הזה לא יסגר! זה פורום קטן (בערבה) שני אישית דואג, החל מעכשיו, ממש רגע זה... להחיות אותו... עד שהוא יתפוצץ מרוב הודעות!! בברכת קיץ שמח

לא יודעת מה איתך..

אני מחכה לזמן שאני לא אצטרך בכלל את הפורום הזה. נכון שגם עכשיו אני לא כותבת בו הרבה, אני רק מחכה לזמן שאני אפילו לא אחשוב להכנס לכאן מרוב שאני לא אצטרך אותו. אני מחכה לזמן שאם מישהו יזכיר את המילה אינטרנט והתמכרות באותו משפט אני אגיד: אינטרנט והתמכרות? מה הקשר??? מה אמרת???? אני הייתי פעם מכורה??? אבל השיחה הזאת היא בינתיים דמיונית לחלוטין.

e-magine

New member
אז ככה

ממי שמחליט על פתיחת פורומים וסגירתם היא הנהלת הפורומים ולא המנהל. מהרגע שהוחלט לפתוח את הפורום ולאחר מכן, משהצדיק את הציפיות, הובהר לי לאורך זמן שהנהלת הפורומים רואה בפורום זה פורום שקיומו אינו בהכרח תלוי ברייטינג, היות וכמוני וכמוכם, הנהלת הפורומים רואה בו פורום חשוב. מגם בשבועות האחרונים, פורום זה עמד בקריטריונים, כלומר הוא לא "מת" אבל הסתמנה מגמה ברורה מאד של ירידת העניין וירידת הכתיבה בו, עד כדי ימים שלמים של שקט, וגם כאשר היתה כתיבה, הרוב היה
. מצב זה וגם סיבות אחרות, הביאו אותי למצב שהמוטיבציה שלי להביא תכנים חדשים ולעורר דיונים ירדה מאד ואכן המעורבות שלי נהיתה יותר פסיבית משהיתה בעבר. אני מדגיש, גם היום אינני עומד תחת שום לחץ ושום אולטימטום מהנהלת הפורומים ולא נדרשתי להגדיל את הפורום, פשוט לאור ההתפתחויות שכולנו רואים, שאלתי את עעצמי האם הפעילות המועטה והדלה מצדיקה את המשך ניהולו על ידי.4 באיזשהו שלב, דווקא בתקופה של לפני כחדשיים, שקלתי אפשרות לצרף מנהל/ת נוסף/ת לפורום, מתוך מחשבה שדמות חדשה שתפגין כתיבה, מעורבות יומיומית ואכפתיות וכמובן רצוי גם ידע בנושא, תביא להפריה של הפורום. הדבר לא התאפשר כידוע לכם. העניין הוא שאם אני אודיע להנהלת הפורומים שאני רוצה לפרוש מהניהול, אינני רואה את הגולש/ת שתרצה ותוכל לבוא במקומי. זה לא שאני רוצה שהפורום ייסגר, חס וחלילה, אני פשוט לא רואה איך הוא ימשך אם אני אפרוש. עוד דבר חשוב, להשקפתי, אין הצדקה "לפוצץ" את הפורום בהודעות לא לעניין, או בהודעות צ´אטיות בסגנון "בוקר טוב, לילה טוב", כי פורומים כאלה יש מספיק ב
ולכן השאלה שעומדת בפנינו, היא לדעתי, לא האם לסגור או לא לסגור את הפורום, אלא איך ממשיכים אותו, כדי שיצדיק את המטרות לשמה הוא הוקם, קרי מתן תמיכה עזרה ומידע למכורי אינטרנט ולאנשים שהאינטרנט משפיע קשה על חייהם. אני אשמח לשמוע דעות.

עמרי מתוק ויקר

אני כל כך אוהבת אותך אתה נשמה כל כך טובה וטהורה כל אב ואם היו מתברכים בילד כמוך אוף אני מאחלת לך חיים הכי מאושרים בעולם ובהצלחה עם האתרים שלך אגב עמרי - אופ טופיק - חהחהחהחה - אתה עוד מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? ואם כן, במה זה מתבטא? האם עכשיו שיצאת לחופשת קיץ אתה שוהה יותר או פחות ברשת? וכשהאתרים יזוזו אנא תעדכן בדבר מידת ההצלחה.... נשיקות לך ממני שהיתה מתה להיות האמא שלך.....

וקיץ נפלא../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo135.gif../images/Emo65.gif

לך עמרי ולכולכם ולהורים המסכנים שאין להם כסף לשלם לילדים שלהם את הבילויים אולי כדאי שהילדים שלהם יתמכרו למחשב בקיץ הזה זה יעלה קצת פחות כסף אם הם לא מחוברים דרך בזק ושלא נדע פיגועים בקיץ הזה ולא זבובים ולא חום ולא שאר הדברים הקשים של הקיץ אני שונאת קיץ אבל זה לא מחייב אתכם

שירז**

New member
הפורום לא יסגר!

עדייין לא , למרות מה שכתבת כאן , אני חושבת שאפשר להרים כאן משהו אחר לגמרי, עם עבודה לא קלה אבל אפשרי, השאלה כאן האם מוכנים להרתם להמשך מסוג אחר?... יש לי הצעות צריך לחשוב יחד מה לעשות. הזמן יגיד את שלו. אני אקצר וניראה הלאה ..

../images/Emo7.gifלאאאאאאא!!!!!!!!

אולי אני לא כותבת הרבה.. אבל אני קוראת הכל. ומאוד חשוב שלא תסגרו את הפורום כי הוא ממש עוזר. אני מוכנה לכתוב הרבה הרבה אם זה יעזור
אל תסגרו את הפורום כי אני בטוחה שיש עוד מלא אנשים שקוראים פשוט לא נוח להם לכתוב!

וגם..

תראה איך שכל פעם שמישהו כותב הודעה ישר כולם מגיבים עליה ומשתתפים בדיונים. זה לא שהפורום "מת" פשוט פחות אנשים מעלים נושאים לדיון. ויש לי עוד שאלה.. מה אסור לכתוב בפורום? (חוץ מקללות ודברים כאלה). כלומר, מה לא שייך לפורום? כי השם של הפורום לא מסביר כל כך.

e-magine

New member
שקדייה, תסתכלי בראש הפורום,

כתוב שם שם הפורום, "התמכרות לאינטרנט" ואגב, מספר הסימנים מוגבל ולא ניתן לתת לפורומים שמות ארוכים. (הכי ארוך שאני מכיר זה "סיפורוים מהחיים ומהאינטרנט" שאלתי פעם ולא הצלחתי לקבל תשובה איך הצליחו לדחוס את השם הארוך הזה בתוך הממשק.) עכשיו בחזרה לשאלתך, מה מותר ומה אסור לכתוב בפורום, שימי לב, מתחת לשם הפורום כתוב שם מנהל הפורום, וליד זה יש מילים בצבע אפור, כתוב שם הודעת מנהל, אם תלחצי על המילים האלה, תגלי שהם לחצן וירטואלי ויפתח לך חלון, בו מופיעה הודעה די ארוכה שלי, ויש חושבים ארוכה מידי, ובה כתוב גם מה יעוד הפורום וגם מה אסור. האיסורים העיקריים הםף קללות וגידופים התקפות וירידות אישיות הודעות מסחריות מספרי טלפון הצפות (הדבקת הודעה זהה המספר פורומים) וניצול הפורום כלוח מודעות למטרה כלשהי ללא אישור מוקדם שלי דברים שלא שייכים לפורום (זה מאד רחב), הודעות צ´אטיות (בסגנון "היי אני כאן") תותר אוף טופיק אך רצוי לשרשר אותו על שרשור קיים ולהשתמש באייקון
בכותרת. אני אגלה לך סוד, יש לי יותר נכונות לאפשר אוף טופיקים למשתתפים קבועים מאשר לאדם שנכנס לפורום פעם ראשונה ומעלה נושא לא ענייני, וזאת מתוך הנחה שבין הכותבים הקבועים נוצרת אווירת קהילה ולכן לפעמים יש רצון לשתף את הפורום בדברים אישיים וחוויות גם אם לא קשורים להתמכרות.

אני אדבר קצר

כי אני גולש ממחשב כף יד של אבא נדבר בערב אני כרגע באוטו ולא נח לגלוש פה.. בי

לא... (עכשיו אני מהבית)

אבא שלי ממש לא מכור אבל יש לו מחשב כף יד ששם הוא מארגן את כל הפגישות/טלפונים/משימות/אורעים וכל החרטא הזה! אז יש שם אפרות לגלוש דרך המודם של הפלאפון... אז אני גולש בדרך..

לאמגין - ראיתי שיש לי מסר ממך

כי מופיעות לי הודעות על המסרים ביאהו שלי אבל כבר שלושה ימים אני לא מצליחה לפתוח את התיבת מסרים שלי ולקרוא וכבר הצטברו לי שם כמה הודעות אני מצליחה להגיע בקושי למצב שהדף של המסרים עולה לי ויש כותרות על אבל אין אפילו את כותרות המסרים השארתי עכשיו הודעה במשוב של תפוז לילה טוב

שירז**

New member
מאדאם קיבלתי את המסר שלך

נסי שוב לפתוח את תיבת המסרים שלך, אשלח לך לשם הודעה . בזמן הקרוב.

שירז זו בדיוק הבעיה שכתבתי עליה

פה יש לי עכשיו 370 מסרים בתיבה (לא חדשים כמובן) חדשים רק 4 אני לא מצליחה להגיע אפילו לכותרות שלהם כדי למחוק אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתוח את התיבה

למעלה