אז ככה.....

אז ככה.....

אני ממש חדשה פה......והאמת היא שלא הייתי חושבת להיכנס לפורום הזה....אבל פתאום הרגשתי צורך.....כי.... הייתי בחופשה, במכסיקו, הכרתי בחור אמריקי מ-ד-ה-י-ם. לצערי, הכרתי אותו ממש ביום האחרון לפני חזרתי ארצה, בילינו יחד ממש עד לעזיבתי. אתמול דיברנו בטלפון.....ונראה לי שבקרוב מאוד ניפגש שוב, (אני רוצה ומוכנה לנסוע שוב).....היתה לנו אחלה שיחה!! פתאום אני מוצאת עצמי בחלומות והירהורים.....מה יכול לקרות.....
לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו! זהו, סתם רציתי לשתף.

GalGula

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

יש לי כמה שאלות: איך הכרתם בדיוק? לא מפחיד אותך לנסוע במיוחד לאדם שהכרת בערך יום אחד? איך אתם מתקשרים כרגע (טלפון, אינטרנט)? את באמת מרגישה שאתם מכירים מספיק בשביל לדעת שאתם רוצים להפגש שוב? מאד מקוה בשבילך שלא תתאכזבי, זה הכל. מה שבטוח, רק בשביל ההרהורים והמחשבות שלא עוזבות - שווה להיפגש. אחרת זה ישגע אותך כל חייך - גם אם בסופו של דבר יתגלה שלא יצא מזה כלום... ושלא תביני לא נכון - אני באמת מאחלת לך מכל הלב הצלחה - אני יודעת בערך מה עובר עליך עכשיו... מחכה לתגובתך
גל

יש הרבה במה שאת אומרת!

הוא אמריקאי, עובד במקסיקו. הכרתי אותו שם. בילינו יחד, לא הרבה אבל, היה טעם של עוד. דיברנו בטלפון מאז שחזרתי לארץ, העלתי את האפשרות שנשמור על קשר ושאולי נתראה שוב, הוא היה מבסוט מהרעיון. אני לא מתכוונת לנסוע שוב לפני שאהיה בטוחה שהוא מרגיש כמוני. בכל מקרה, אני לא יכולה לנסוע לפני ספטמבר, זה יתן לי מספיק זמן כדי לבדוק מה מידת רצינותו.....

GalGula

New member
אפשר לשאול שאלה? ../images/Emo9.gif

מאד מסקרן אותי - מה עשיתם ביום הבודד בו יצא לכם לבלות יחד? לאן הלכתם? על מה דיברתם?

אז ככה...

נפגשנו באותו יום בבוקר, בטיול....במקרה היינו שנינו באותו טיול......כל הטיול היינו אחד עם השני. ואח"כ בערב, בילינו יחד בפאב, אח"כ במסיבה.... היינו יחד עד ליום שלמחרת.....שאז בעצם הייתי צריכה לעזוב לכיוון הארץ. החלפנו טלפונים וכתובות אי-מיילים...וזהו!! אולי יקרה משהו ואולי לא !!

מה דעתך?.....

יש סיכויי?.... מכירה סיפורים דומים?..... האם יכול להיווצר פה משהו...או שאני משלה עצמי.......

GalGula

New member
האמת היא שבלתי אפשרי לדעת.

בתור התחלה, את צריכה לשאול את עצמך הרבה שאלות. איך את רואה את העתיד שלך? מה את עושה בחיים? לומדת? עובדת? איפה היית רוצה לחיות? והוא? איפה אתם מתחברים? כלומר, מבחינה דתית, חברתית, מנטאלית, שכלית... על מה אתם מוכנים להתפשר? על מה לא? זה ממש לא קל. אבל אם זה זה - הכל מסתדר בסוף...
אני חושבת שאת בשלב שעדין ממש לא כדאי לך לפתח אשליות ותכניות לעתיד הרחוק. אבל לנסות? בטח, למה לא?!

למעלה