אז ככה

skid girl

New member
אז ככה

אני בת27, והכרתי את חבר שלי לפני 8 חודשים. הוא בדיוק חזר מארצות הברית- ניסיון לרילוקייש שלא הלך. אנחנו גרים ביחד. מההתחלה הברנו זה לזו שקשר עם אקסים הוא מחוץ לתתמונה. (במאמר מוסגר אציין שלשנינו יש הורים שהתגרשו בגלל בגידות). שהכרנו, הייתי במצב נפשי קשה וקלחתי כדורים פסיכאטריים. לאט לאט מצבי השתפר.. חבר של הבחור (החבר שלי) פתח משרד פרסום, והחבר שלי שלח סמס לאקסית שלו, בעודו שוכב לידי במיטה בלי להגיד לי (כמובן שאני הבנתי את זה מיד) ונפגש איתה יום אחרי זה- כי רצה לסדר לה עבודה במשרד פרסום. אני גילתי את זה, התרסקתי ולקחתי כדורי הרגעה למשך כמה ימים. כעבור שבוע, ראיתי בפלאפון שלו שהוא התקשר אליה.התחלתי לבכות.ולבכות. ושוב לקחתי כדורי הרגעה. למשך כל השבוע האחרון רק בכיתי ומדי פעם לקחתי כדור - כי יש לי הרגשה שהוא רק מנסה ליצור איתה קשר. אני שבורה לרסיסים.

skid girl

New member
והכי חשוב

אתמול שהוא גילה שלקחתי כדורים, הוא החזיר אותי לבית הורי בטענה "שהפרתי את ההסכם ביננו". אבל גם הוא הפר, הוא יצר איתה קשר מאחורי הגב שלי. שבורה שבורה שבורה.

אני לא יודעת מה בעניין כדורים פסיכיאטריים

אבל אם את נשברת נשבר נשברת מSMS תמים (או אפילו מפגישה של החבר עם האקסית שלו), אז הביטחון העצמי שלך כל כך נמוך וכל כך שביר שאת צריכה טיפול פסיכולוגי טוב מאוד וכנראה גם ממושך מאוד כדי להפוך לבנאדם שמסוגל להתמודד עם החיים. יש לי חדשות בשבילך - יש בחיים דברים הרבה יותר טראגיים מזה שהחבר מדבר עם האקסית שלו (למשל שחלילה החתול שלך ידרס או שאולי יתפוצץ צינור המים המרכזי של הדירה ויציף לך את החדר...), איך בדיוק את מתכוונת להתמודד איתם?

ועוד שאלה

איך בדיוק "מחזירים" אשה בת 27 לבית הוריה? אורזים בארגז גדול? מזמינים שליח? בדואר רשום?

skid girl

New member
בטחון עצמי נמוך - אכן כן

עברתי אונס, הייתי עדה לפיגוע, אבא שלי נטש אותי בילדות ולא חסר סיפורים. והוא פשוט לקח אותי לבית של אמא, "תשבי כמה ימים ותחשבח על זה"

השאלה לא רלוונטית

אין לך סיכוי לשום קשר בריא, לא איתו ולא עם מישהו אחר, עד שלא תטפלי בעצמך. את מאוד תעייפי את בני הזוג שלך עם חוסר הביטחון, החשדנות והסצנות שאת עושה ואף גבר נורמאלי לא יסבול את זה לאורך זמן.

skid girl

New member
אני חשדנית כי נכותי בעבר

נכוותי חזק, בגדו בי הרבה. לנוכחי אני מקדישה את כל חיי. יש לי הרגשה שאתם קצת מזלזלים בי.

begonia

New member
לא מזלזלים, להיפך.

אני חושבת שמיציפיצי פשוט קראה את מה שכתבת והתייחסה למה שנראה לה באמת חשוב מתוך דבריך. גם אני חושבת שהחלק החשוב במה שכתבת, ובכל מקרה החלק העיקרי שאת התייחסת אליו, הוא החלק של התגובה שלך ואיך את קיבלת את מה שקרה עם החבר. אני מאוד מבינה שיש לך קשיי אמון וביטחון עם החבר שלך בגלל מה שעברת, אבל קשה לי להביע דיעה על הקשר, כי בעצם לא כתבת עליו הרבה. אני כן חושבת שהתגובה שלך לא עושה לך טוב ושכדאי לך לנסות לחשוב עם עצמך מה יכול לשפר את ההרגשה שלך עכשיו ואת התגובה הקשה שלך. אפילו לא בשביל הקשר, בשבילך. אחרי שתרגישי קצת יותר טוב, ואת יודעת מה עוזר לך, אני מקווה, תוכלי לשקול מה יעזור לך עם החבר שלך. אולי אם תדברי איתו, או תתעמתי איתו בקשר לעניין יכול לעזור, ואולי משהו אחר. אולי תגלי שהקשר לא מתאים לך, הכל בסדר. אבל לפני שאת פותרת את העניין עם החבר, את צריכה לנסות לפתור אותו עם עצמך.

נו, ומה עוד חדש

את בד"כ מרגישה שאנשים מזלזלים בך - אפילו החבר שלך לא מתבייש לסמס לאקסית שלו כשהוא איתך במיטה, חצוף אחד. ואיך שאת מרגישה שמזלזלים בך את ישר לוקחת כדור פסיכיאטרי והכל מסתדר אז תגידי - זלזול זה טוב או רע?

שירה35ג

New member
את בסדר גמור! הם לא מזלזלים רק מחוספסים

אנו בישראל, שכחת?
אני מאד מבינה אותך. גם אני לא הייתי אוהבת שבן זוגי ישלח SMS בחשאי למישהי, וגם אני הייתי עלולה לקחת כדור הרגעה בעקבות זה. זה מאד מאד מלחיץ! כנראה שאת לא סתם מרגישה חוסר בטחון לידו. להיות בקשר עם האקסית זה לא דבר שמקובל על כולן, וטבעי להרגיש חוסר בטחון. לגבי כדורים פסיכיאטריים, אני מניחה שמדובר בנוגדי חרדה או משהו כזה. לא משהו חמור. חצי אוכלוסיה לוקחת אותם. בקיצור- את בסדר גמור, ואת פועלת בהגיון לחלוטין.

נונה17

New member
אני מסכימה עם מיציפיצי

צר לי על עברך הקשה וברור לי שאת במצב שביר, אבל את חייבת חייבת חייבת לטפל בעצמך כדי שלא תתרסקי מכל משב רוח נידף. יהיו לך בחיים עוד משברים יותר קשים מחבר ששולח SMS תמים לאקסית שלו. אף אחד כאן לא מזלזל בך, יקירתי. אני פשוט חוששת שאת מתרסקת ונשברת הרבה יותר מדיי בקלות וזה לוקח אותך לקיצוניות מאוד לא בריאה. לא הרבה גברים יהיו מוכנים לעמוד במישהי שבמשך שבוע בוכה ולוקחת כדורים בגלל SMS תמים שהם שלחו. אני חושבת שאם את רוצה איזשהו סיכוי להמשך הקשר את חייבת לעבוד קשה על חיזוק עצמי כדי שלא תהיי כמו עלה נידף ברוח. חוץ מזה - אני חושבת שיש מקום לפתוח קצת את ההסכם ביניכם כדי שיהיה קצת יותר אמון. זאת כמובן בתנאי שיש מצב לחזרה.

czar

New member
אגיד רק מה אני הייתי עושה במקומו

אני, לא הייתי נשאר איתך דקה ואהיה ישר למה: - למה לי להכנס למיטה לא בריאה מראש, כדורי הרגעה דכאונות וכו - למה לי להכנס לסד מאלץ ומי לעזאזל יגיד לי לא להיות בקשר עם מישהו בחיים - למה לי להיות עם מישהי שנשברת לרסיסים מסמס, שמחטטת לי בטלפון וכבר שבוע לא מתפקדת..... ולמה לי כל זה כי מה יקרה שעל אמת משהו יקרה כי עד כה לא קרה כלום. בגלל שאני כאן ומנותק מכל האמוציות/היכרות וכו אני עונה רק אמת בהנחה שאת לא טיפשה (וככה אני קורא אותך), את מסובבת על כל הראש ואם לא תטפלי בעצמך....אף אחד לא יסכים להיות איתך.

שירה35ג

New member
לא, העובדות שהוא נתן לא נכונות

כדורי הרגעה לוקחים במצבי חרדה, לא בדכאון. וכל אופן הכתיבה שלו מטופש וילדותי- "אני לא הייתי נשאר איתך דקה"... וכל מיני שטויות שלא כותבים לבחורה שבסך הכל ביקשה פה עזרה.

למעלה